"חג מעלות"

מידע...

תני להם רקע על האיזור... מה היה בו בהיסטוריה וכו´ אבל אל תשעממי אותם... יש פז"חים (פעילות זמן חופשי) טובות כמו להחביא שמות של ישובים מהאיזור שלך בציורים כמו נגיד דבורה תציירי דבורה... תעשי להם משחק זיכרון של המושבים והשנה בה הוקמו וכדומה... ושיהיה בהצלחה...

"חג מעלות"

או קיי אז ככה אני מתנועת "בני במושבים" ממועצה אזורית עמק חפר, ב-16.11 יש לנו חג מעלות ואנחנו עושים לחניכים טיול לכרמל ואחר כך את החג מעלות עצמו. עם אפשר מאנשים פה שיתנו לי פינוקים מעניינים לטיול או כל מיני אגדות מעניינות ודברים יפים לקרוא להם בעצירות. אני יודה לכם מאוד!!!

Ne§t£A GirL

New member
רעיון!!../images/Emo108.gif

כשאני הייתי בתנועה...[יחי הנוסטלגיה!], אז בבוקר קמנו מוקדם ועשינו מדורה, שזה כבר היה פינוק אדיר...כזה שולט... ואפשר לקנות 50-100 מדבקות לבנות עגולות ולכתוב עליהן דברים סטייל: בוקר טוב! עם ציורים... או כל מיני דברים מגנישים... ממש שווה!

kedeman

New member
יש לי כמה רעיונות נחמדים לפ´ינוקים

אפשר צמיד עם השם של הקבוצה/סניף שרשרת עם משרוקית או משהו בסגנון כשכתוב על זה משהו כמו "(שם הקבוצה) כאן ויאללה בלאגן!" או "בחג מעלות עוסים הרבה רעש!" (כדאי לך לחלק את האחרון אחרי ארוחת בוקר לפני שאתם יוצאים לטיול אחרת ממש לא יהיה לך כייף באוטובוס)

למעלה