חג מעלות- גרועעע

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני מנחשת שאת ד'-ו'?..

נראה לי שהם התבלבלו הבנתי ממה שסיפרו לי, שהמסלול של ד'-ו' היה ארוך ומטופש ומה שאנחנו עשינו היה מעין סלטרון כזה (הרגשתי כמו פאקינג גננתתת). ולנו דווקא היה סביר.. אז מה הקטע עם ד'-ו'?

Tree Hugger

New member
אני הרגשתי שהתבלבלו לנו

והפעילויות שלנו היו אמורות להיות ד-ו... (או מצד שני של גנון) זיכרון.. ולחפש טופי על האדמה.. סחטיין על האתגר.

פנטילון

New member
קוטלת חזק יחסית לזמן שהיית שם

מבחינת טקס אש אני יכול להגיד שהדברים הלכו טוב חוץ מהשרפה הקטנה :p

maiii c

New member
אני מדברת בעיקר

על הזמן שהיה את הטקס בהתחלה היה בסדר אבל כשהד'ים נכנסו פתאום נהיה שם בלאגן ענקי, כולם נעמדו ההורים נכנסו לשטח הזה של החניכים אף אחד לא שם למה שקורה בטקס שנה שעברה היה הרבה יותר מסודר..

s h e e p i t

New member
לקחו לי את הבלונים../images/Emo70.gif

שהייתי אמורה לחלק לכתות ד'

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא כמו המד"ב המעפן של ינוב..

יצור מתנשא ודפוק הוא עשה כמה קטעים מטונפים (הוא היה אחראי על ז'-ח') א. צרח עליי ועל דניאל על שאנחנו לא עושות כלמיני דברים בהתאם לתוכנית - מול החניכים ב. מעולם לא טרח ליידע אותנו מהי התוכנית ג. ממש נאבק בנו ואפילו לא קצת ניסה לעזור כשהכריחו את ז'-ח' כפר הס לנסוע עם חרמ"ש במקום עם האוטובוס החצי ריק של כל יתר הכפר הסים.. ואז אמרתי לו שינסה לעזור לנו, ואם לא אז נעביר עכשיו את החניכים ואני אדבר עם רותם - והוא אמר שלא, והמערכת היא כזאת אז אי אפשר. אז אמרתי לו שהמערכת עיוורת ומטופשת, והוא שאל אותי ממרום מושבו אם אני רוצה לארגן את ההסעות שנה הבאה. כמובן אח"כ כשמירב הלכה להגיד לו את מה שביקשנו, היא חזרה עם החניכים והוא לא עשה לא שום בעיות. פשוט דביל, דביל!

צודקת...

גם לנו (הייתי עם המש"צים) הוא עשה המון קטעים מעצבנים ודפוקים...(שכח דברים וכדומה). אבל עזבי הוא פחות משלושה חודשים במקצוע, תני לו עוד קצת זמן הסתגלות...

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח גם מירב עשתה לי ככה פעם

כשהיא הייתה חדשה.. היינו בקורס מד"צים, ואני עפתי הביתה לשעה רק כדי להתקלח (לא הרגשתי טוב). ואמרתי את זה למירב (זתומרת, לא הסתרתי את זה ממנה או משו) ואז היא מתקשרת אליי צורחת - "אתתתתת באה ככה לקורס.. ליד כולם.... עם הג'יפ שלך!!!" והיא ממש צעקה
אז אמא אמרה שבפעם הבאה נבוא עם החמור. ולא דיברתי עם מירב איזה חודשיים אחרי הקטע הזה.
אבל בחזרה לדרור הזה, יש קטעים של חדשים ויש קטעים של בנאדם דפוק.. ולצעוק על מדריך מול כל החניכים זה קטע דפוק.

יש בזה משהו...

אבל עדין, תני לו זמן, אני בטוח שעם עוד טיפה ניסיון הוא כבר יקבל טקט...

למעלה