חג מס´ 1 עבר בשלום...

חג מס´ 1 עבר בשלום...

חזרתי אחרי העדרות של כמה ימים, אז מה היה לנו ?! אוכל אוכל ואוכל...
מקווה שהחג עבר בשלום גם אצלכם. מירבי - איך היו העוגות ? אני בטוחה שטרפו אותן. מירי - ברוכה השבה ! מקווה שנהנת. דרדי - מקווה שהכל יסתדר, שיהיה בהצלחה ! ענת - בהצלחה אצל פרופ´ דור ! תראי לו מה זה... סיגל - למדי אותנו את הסוד שלך (לאכול ולאכול ולא להעלות גרם ?!)... וכמובן - תרגישי טוב ! יעקב 11 ואניה - ברוכים הבאים !!! מקווה שלא שכחתי אף אחד... תודה לכולם על הברכות והאיחולים - שתהיה שנה נהדרת לכולנו !

מירבי*

New member
ברוכה השבה דניאל יקרה../images/Emo24.gif

העוגות היו נפלאות באמת...קשה היה לעמוד בפיתוי.. מה נשמע אצלכם דניאל? איך מתקדמים העניינים?

הי מירבי

אצלנו הכל טוב, היינו בשבוע שעבר אצל העו"ד והכנו טיוטה של ההסכם. מחר אנחנו אמורים להפגש עם סוכן הביטוח לקבל הצעה לביטוח חיים, ואילת צריכה גם להפגש עם העו"ד שלה. אני מקווה שבשבוע הבא כבר נגיש את כל הטפסים לועדה. דרך אגב, יש לך מושג למה הועדה מתכוונת כשהם כותבים שעלינו לצרף כתב ויתור על סודיות ולציין אם היה קשר בעבר / בהווה עם גורמי רווחה ? האם הכוונה אלינו או לאילת ? האם יש לכך טופס מסודר או שצריך לכתוב מכתב רגיל ?

נ.ב.

אם זה בסדר לשאול - אשמח לדעת כמה אמור לעלות לנו ביטוח החיים כדי שנהיה מוכנים למחר.

מירבי*

New member
את הטופס לוויתור סודיות תקבלו

מאביבה, צלצלי אליה ובקשי ממנה לשלוח לכם בפקס את הטופס, גם הפונדקאית וגם אתם תצטרכו לחתום על הטופס הזה שמאשר בעצם חשיפה הדדית של התיק הרפואי שלכם ושל הפונדקאית האחד בפני השני. הפונדקאית צריכה לאשר שלא היתה מעולם בקשר עם גורם רווחה כל שהוא, לא קיבלה סיוע או קיצבה מלשכות הרווחה. לגבי הביטוח, הנה הפרטים. סכום הביטוח היסודי הוא 500,000 ש"ח. כיסוי רפואי משלים עד 100,000 ש"ח. פיצוי חודשי עם פרמיה משתנה 2000 ש"ח. הסכום החודשי הוא 150 ש"ח. שיהיה בהצלחה, זכרו לצלם כל מסמך לפני שאתם מעבירים אותו לוועדה לפחות בשני העתקים.

תודה מירבי !

רק שני העתקים ??? לא הייתי מצליחה להירדם בלילה... את לא יודעת שייקים מצלמים כל דבר לפחות 4 פעמים "שלא יחסר" ?!

מירב ודניאל מצטערת על ההתפרצות

המאוחרת, מה זאת אומרת שלפונדקאית לא היה קשר עם הרווחה מעולם??????????? סליחה אני הייתי בקשר עם הרווחה שהתגרשתי מבעלי הראשון וכן הם סייעו לי כי גרתי במרכז ועוד הורי לא ידעו על בעייתי ולא יכלו לעזור לי, ולא הייתה לי שום בעיה עם הקשר הזה בוועדה שידעה הכל גלויי על העבר שלי. והרווחה עזרה לי המרכז עם סיוע כי שוב חוזרת ומציינת הורי לא ידעו על האלימות שהייתה בבית שלי ושל בעלי הראשון לקח שמונה חודשים עד שידעו ועזרו לי. לכן אני לא חושבת שזה נכון מה שכתבת מירבי כי עובדה אושרתי ע"י הוועדה ללא שום בעיה. ודבר שני הביטוח של החיים שעשו לי הזוג היה מליו ש"ח ואם זכור לי נכון הוועדה ביקשה ביטוח של מינימום 700,000 אלף ש"ח, והזוג שלי משלם כל חודש כי הם סיפרו לי על הביטוח הכולל את הכל אצלי 390 ש"ח. עכשיו שמתי לב לשירשור לכן הגבתי רק עכשיו מצטערת.

מירבי*

New member
דרדסית, הוועדה לא פוסלת פונדקאיות

שהיו בקשר עם לשכות הרווחה, הוועדה מבקשת לדעת על איזה רקע היה הקשר עם הרווחה, במידה והיה הם מבקשים לדעת באיזה סניף זה היה ומבררים את הפרטים, אין עם זה שום בעיה וזה לא קשור בשום דרך לאישור של הפונדקאית. לגבי הסכומים, מדי פעם הוועדה מעדכנת את סכומי המינימום לגבי ביטוחים ועוד כל מיני סעיפים אחרים..

miri71

New member
שאלה בנוגע לנושא של שירותי רווחה...

המועמדת שלנו נמצאת בקשר תכוף עם שירותי הרווחה. היו לה גירושין קשים וזאת אחרי שהגישה תלונה במשטרה עם אלימות של בעלה (דרדסית, אני לא ידעת את הפרטים עלייך, אבל הבנתי שסיפורך דומה לזה).כיום היא מתייעצת עם עו"ס שלה, הרי הגרוש שלה לא רשאי לראות את הילדים... אני מתרשמת ממנה כמאדם בוגר, נבון, עם חסינות נפשית טובה. אבל אני יודעת שהיה פעם תקדים (אצל קרן?) שלא אישרו פונדקאית בגלל הקושי הצפוי של ילדיה שעברו דברים. אני לא מפסיקה לחשוב על זה.

הבנתי שהקושי היה בזה שנהרג שם

מישהו, לגבי העזרותי בעובדת סוציאלית לגבי ילדי שני הראשונים כמובן גם אצלי אני מונעת זכות ביקור של האב, וכן אני בקשר לא יום יומי אך לפעמים עם הרווחה ולוועדה לא הייתה כל בעיה לאשר אותי, מה גם שמירי אני לא חייה בדיוק לבד מזה כשש שנים אני חייה עם בן זוג שאנו חולקים ילדה משותפת והוא אבא מקסים לשני ילדי הגדולים יותר מהנישואין הראשונים אז יתכן והתמונה אצלי קצת שונה מאותו בחורה שאת מדברת עליה... לדעתי אם הבחורה יציבה נפשית ואין לה או למשפחתה בעיות נפשיות אין סיבה שלא יאשרו אותה.

מירבי*

New member
מירי, גם במקרה הזה צריך לבחון

כל מקרה לגופו, זה מכלול של דברים. היא עברה כבר את האבחונים הפסיכולוגים? ברוב המקרים אם המאבחן ממליץ עליה כפונדקאית, הוועדה לא תפסול אותה, כמובן שצריך לבחון את כל התמונה, אולם הסיכוי לפסילתה נמוך. יום נעים..איזה גשם יורד כאן עכשיו..

בנדה1

New member
הי דניאל

בנוגע לביטוח שלנו אומנם לוקח יותר מ 150 אבל עדין קרוב כ 200 ש"ח.אז אם תצטרכו סוכן אני אשדך לכם, כבר קרה כאן למשהי שהסוכן דרש ממנה פי 3 !!! לכן שימו לב ואל תחתמו מיד, קחו הצעה ואח"כ תחליטו. ב ה צ ל ח ה !

הי בנדוש´

בלי לשדך הגענו לסוכן הביטוח שלכם, ואפילו קיבלתם מחמאות, אז תודה בכל אופן !

הסוד הגדול.......

לא משמינים אם לא אוכלים... אני בשלב חוסר התאבון .....ולכן לא ממש אכלתי..... בייי סיגל

עדכון לגבי הפרמיה לביטוח חיים

קצת עדכונים: החל מחודש מאי השנה הועלו הפרמיות על ביטוח החיים ולכן זה יוצא קצת יותר מ- 150 ש"ח. בנוסף, הפרמיה נקבעת לפי גילה של הפונדקאית (ככל שהיא צעירה יותר הפרמיה נמוכה יותר) וכן יש תוספת של כ- 30 ש"ח במידה והיא מעשנת. אביבה היתה היום בתל השומר (מה היא מחפשת שם ?!) ולכן אדבר איתה רק מחר ואברר איתה לגבי מועד הועדה הקרובה, אני ממש מקוה שהחגים לא יגרמו להם לדלג על הועדה בשבוע הבא...

למעלה