חג מוזר :/

פקניו

New member
חג מוזר :/

היי בננות...
מאיפה להתחיל? אולי מזה שהאקסית המיתולוגית שלך החליטה לחזור לעולם הגברים ובכל יום יש הודעת אהבה אחת שלו על הקיר שלה בפייס שצובטת לך את הלב חזק חזק?
או....מזה שהיא החליטה לה להתחיל חיים חדשים לצידו? איפה כל מה שהיה שלנו? איפה המיליםי שנזרקו? האהבה? ההבטחות?
המשפט שאמרת..."לא אפסיק לאהוב אותך אף פעם...להיות בלעדייך זה נראה לי בלתי אפשרי..כמעט ללא נשימה" איפה זה?!?!?!? נעלם..
אבל סבבה משלימים עם זה...

ואז....את אומרת לעצמך? לחזור ל"חיי הלילה" של ת"א זה לא הבעיה...וכבר באותו ערב אפשר לארגן סקס מזדמן אבל...לא בא לי!!! לא בא לי ככה...
אז נכון תבוא מישהי אחרת ותהיה אהבה אחרת ובלה בלה בלה אבל בינתיים שאני יוצאת ורואה את מה שהולך בחוץ בעעעעעעע.....וזה בלשון המעטה...
לכי תמצאי עכשיו את האחת הנשית שאת אוהבת...בדיוק כמוך...האחת שיהיה לה חוש הומור משוגע כמוך...שתשלים אותך כמו פאזל...נאה לא מציאותי למצוא אחת כזאת עכשיו...אווףף....כמה מוזר זה לעשות חג פתאום בלעדיה....או להתרגל ללבד הזה...לא כיף בכלל...
שנה טובה יקירות :) אופטימית לימים טובים יותר.....

mariposa30

New member
קשה להשלים עם זה ...

שמעתי מלא געגוע בפוסט שלך
אני מאחלת לך שכן תמצאי את הנשית, כמו שאת אוהבת, שתשלים אותך כמו פאזל (עשית לי צמרמורת)
כל המילים וכל הרגעים ... הם שייכים לתקופה מסויימת והם בעלי ערך ומשמעות לאותה תקופה. זה לא אומר שהם לא היו אמיתיים. אני עדין חושבת שזה שייך רק לשתכן. לנצח. אני לא חושבת שאי פעם אפשר להעלים כאלו דברים, גם אם היא בחרה עכשיו להיות עם גברים. תאחלי לה דרך צלחה וצאי לך לדרך חדשה. כמו שכתבת - עם אופטימיות לימים טובים יותר.
תקופת חגי תשרי היא מושלמת לפתיחות חדשות ... ותסנני. אל תתפשרי על פחות ממה שעושה לך טוב, גם אם זה במחיר של להיות לבד קצת.. אז תיהי. תפתחי את הלב, תפתחי את הראש והיא תבוא או שאת תבואי אליה. מי יודע ... ואז יהיו שוב מילים, נגיעות, מבטים, הבטחות...אהבה. אני מאחלת לך מעמקי נשמתי.

פקניו

New member
תודה רבה מתוקות

מחמם את הלב לקרוא את מה שכתבתן...
אופטימית יחוצאת בהחלט לדרך חדשה! משאירה את הכל מאחור.....ומאחלת לה המון בהצלחה! :)

אני את החצי השני שלי אמצא...בשלב זה או מאוחר אבל אמצא...

למעלה