חג' כחיל, יפו

bruno01

New member
מסכים עם כל מילה.

חיוב של 10 שקלים על פיתות במילוי חופשי וחמוצים ממש לא נשמע לי מופרך, לאור תמחור של 18 ש"ח ל-3 פרוסות לחם במקומות מסוימים. אבל שיטת המצליח, של לדחוף מנות או תוספות מבלי להגיד שהן עולות כסף, כן מעצבן. גם אם זה כתוב בתפריט, צריך לשאול או להודיע שזה בחיוב. השיטה הזאת עובדת פשוט כי מעטים הלקוחות שיתווכחו או יבקשו להחזיר את הצלחת, גם אם ישימו לב פתאום שיש חיוב בתפריט.

salo22

New member
זו טעות חמורה

אם מדובר ב 10 ש"ח, טיפש מי שהיה יוצר עימות על רקע זה, כשהדברים רשומים בתפריט ולמרות שהצוות הביא בלי ליידע. אפשר לשאול, להתלונן ולהסביר, לשלם ולרשום על זה באינטרנט.

ליאןן

New member
למה שייצור עימות?

אני רוצה לשמוע על מסעדה שתסרב לזכות לקוח על כך. אני לא חושבת שצריך לשתף פעולה עם שיטת מצליח הזו.

salo22

New member
אבל זה רשום במיוחדים

מה אני אגיד, זה לא נעים שהביאו ולא טרחו לציין שזה עולה כסף. אבל מכאן ועד לא להסכים לשלם, הדרך ארוכה. זה כמו שתגידי למה שהלקוח לא ישאל בעצמו אם זה בעלות נוספת. כי כולנו התרגלנו שזה כלול במחיר ? בסדר.. נניח.. לא לרצות לשלם 10 ש"ח בסיטואציה הזו לדעתי זו דרך ודאית ליצירת עימות מיותר וחוסר נעימות שממש הייתי מעדיף לחסוך לעצמי כלקוח כנגד 10 שקלים.

dani666

New member
ו ? הלקוח צריך לנחש שזה לא על חשבון הבית ?

מספיק טריקים מפעילים עלינו. צריך גם להתנגד - אפילו ברמאויות קטנות כאלו (וכן, זו בהחלט רמאות אם זה מתבצע בדרך זו)

הלקוח צריך להניח שזה כן על חשבון הבית?

כשבתפריט כתוב בפירוש שזה בתשלום? אם זה רשו שחור על גבי לבן בתפריט איפה בדיוק הרמאות?

החתולית

New member
קרא שוב את השירשור

לא צריך לנחש דבר, היות שכתוב בתפריט במפורש שמנת פיתה, חמוצים וסלסה עולה 10 ש"ח.

למעלה