חג חנוכה שמח

zviki8

New member
חג חנוכה שמח

לכבוד החג, ניסיתי לשזור מילים וחרוז לשרשרת אור, לכם אותה באהבה אגיש, והלואי שחיינו יתמלאו באור, חיש!!! כל אחד מאיתנו, אור קטן, כולנו ביחד, נהיה אור איתן. כל אחד הוא אדם נדיר וכולנו ביחד נקרין אור אדיר. את חיי סביבתנו נעשיר, באהבה ללא גבול ובשיר. אורנו יבקע ויגרש כל פחד, יבהיק זה האור ויקבצנו יחד. אשא תפילה רבת משקל הלוואי שהאור הזה לעולם לא יחדל!!

zviki8

New member
../images/Emo21.gifדוקא אעשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הזמנה לארוחה|

בואו הנה חברים, בואו אל הבית, ובבית חם, נעים, ריח שמן זית. המארחת מטגנת לביבות, בחנוכיה דולקים נרות והחברים סביב שולחן יושבים וסופגניות בכל פה, זוללים

חן (*_*)

New member
שאלה קטנה ../images/Emo6.gif

רק רוצה לדעת-האם ההזמנה כוללת גם אנשים ממין נקבה???

zviki8

New member
הזמנה לחג

חן מקסימה אותך בודאי כוללת ההזמנה! בואי הנה חברה בואי אל הבית ובבית סופגניות מלאות בריבה מטוגנות בשמן זית

אני מודה..

שהסופגניות נראות נהדר,וההזמנה עוד יותר. הבעיה שלי-שאני אחרי 20 סופגניות עד עתה,וחנוכה רק התחיל. תודה.

ברכת הדלקת נרות החנוכה

ברכות הדלקת נרות החנוכה. לפני הדלקת הנרות מברכים: ברוך אתה א-דני א-להינו מלך העולם,אשר קדשנו במצוותיו וציונו להדליק נר חנוכה. ברוך אתה א-דני א-להינו מלך העולם,שעשה ניסים לאבותינו בימים ההם בזמן הזה. בערב הראשון(או כשמדליקים בפעם הראשונה השנה) מוסיפים ומברכים: ברוך אתה א-דני א-להינו מלך העולם,שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה. לאחר הדלקת הנרות אומרים: הנרות הללו שאנו מדליקין על התשועות,ועל הניסים,ועל הנפלאות,שעשית לאבותינו בימים ההם בזמן הזה.על-ידי כהניך הקדושים.וכל שמונת ימי חנוכה הנרות הללו קודש הם,ואין לנו רשות להשתמש בהן,אלא לראותן בלבד,כדי להודות ולהלל לשמך הגדול,על ניסיך ועל נפלאותיך ועל ישועותיך.

למעלה