חג חנוכה שמח לכולם...

חג חנוכה שמח לכולם...

כבר כמה ימים שאני מנסה לשלוח תמונות מטקס סיום מסלול של הבן יקיר לי וזה לא מצליח לי... אני אנסה שוב... בכל אופן היה מרגש.. הבן יקיר לי שמח שהצלחתי להגיע..אני שמחתי שהגעתי.. אחרי מסע של 10 ק"מ הם הגיעו ליער חולדה, כל ההורים חיכו עם האוכל כמובן... איך לא.. הילדים "המסכנים" בוודאי נורא רעבים... אני אנסה לשלוח תמנונות... טוב..לא מצליח לי. אנסה אח"כ...

י רדן

New member
חג שמח../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif

רצה, בהצלחה לבנך לסיום המסלול.. אנו ממתינים לתמונות..

oshiko

New member
תמיד שווה להגיע

ככל שהתמונות "מדוייקות" יותר הן גדוות יותר בכמות האינפורצמיה, ויותר קשה לשלוח אותן. הדיוק נמדד ברזולוציה = מספר נקודות למילימטר. ככל שהרזלוציה יותר גבוהה - קשה יותר לשלוח את התמונהץ כנסי לכלי לעריכת תמונות. חפשי היכן ניתן לשנות את הרזולוציה לנמוכה יותר. תבדקי מהו גודל התמונה המתקבל במס' בתים (bytes). רצוי להגיע ללא יותר מ 100-200 kbytes. מקווה שזה יעבוד. בהצלחה!

סמדר בנ

New member
../images/Emo140.gif שלום רצה

מה שנקרא - סוף טוב - הכל טוב.... הקטע הכי מרגש הוא כשהילדים מגיחים פתאום... אצלי ישר כמה
בזוית העין...כמו שאושיקו כתב, סביר להניח שהתמונות גדולות מדי ולכן לא עולות (יש מגבלה בתפוז של 250KB). נקווה שתצליחי להקטין את הנפח שלהן שנוכל להנות מהן.

חג שמח לך ולכולם.

איך היה לך ? בטח הבן מאוד שמח.(בוודאי שגם את). איפה הוא מוצב כעת? שימי לב לגבי זכאותו לטיסות ברגע שיוצב.

oshiko

New member
../images/Emo153.gifרצה, על איזה כוכב היה הטקס?

מ'זה החיזרים האלה עם המסכות? יופי של תמונות - משהו מקורי. יוכנסו כמובן למקום של כבוד בגלריה.

../images/Emo6.gifחחחחחחחחח...

מסכות של אב"כ... הם עשו את כל המסע עם המסכות על הפנים... והיה כל כך קר באותו היום, אך הם הזיעו כהוגן... ואם שמתם לב, יש גם עשן...המפקד החליט לקראת הסוף לזרוק רימוני עשן צבעוניים... בתמונה השניה רואים אותם מתכנסים לאחר המסע, עדיין עם המסכות. מסכנים... עד שהורידו אותם... והתמונה הבאה...הם צועדים כחיילים ממושמעים לכיוון הרחבה של הטקס..ולקבלת סיכות הלוחם.. היה כל כך מרגש... ואני .. מאחר ועשיתי "טיול" ארוך, הגעתי בשעה 7.30 לאתר..וזכיתי לפינוק של קפה חם ומהביל מהחיילים שהיו שם.. עכשיו הם ב"אל"ל... שזה אומר אימון לפני לחימה...לאחר מכן רגילה.. ואז כנראה לבקעה...

אימשל2

New member
מרגש מאד. קצת אחרת ומענין.

רק מלראות את התמונות צצה לי דמעה בזוית העין. מזל טוב לאמא ולבן.

למעלה