חג חנוכה שמח לכולכם

חג חנוכה שמח לכולכם

במקום סופגנייה, צירפתי את העטיפה של "דרקונים של מעמקי גמדים" שייצא בהתחלת השנה הבאה. סופסוף הכותבים המקוריים חוזרים לעבוד ביחד, תענוג.

Guybrush Marley

New member
ווהו! עכשיו הפורום יקום לתחיה!../images/Emo118.gif

TinkerBellll

New member
למי שלא שמע על הרשומות האבודות-בואו נעשה סדר

סדרת "הרשומות האבודות" משלימה את הפערים בין ספרי ה"רשומות" והיא כוללת שלושה ספרים: הספר הראשון, "דרקונים של מעמקי הגמדים" שמגשר על כל הפערים בין "דמדומי הסתיו" שמסתיים בחתונה של סהר-פז ומי-נהר ל"ליל החורף" שנפתח בהחזרת מקבת כראס. הדמות הראשית בספר הזה היא חלמיש והוא מספר על מסעם של רייסטלין, קרמון וסער למצודת הגולגולת של פיסטנדנטילוס והחיפוש של תניס וחלמיש אחרי תורבדין. מי שרוצה לקרוא ביקורת מוזמן. הספר השני שיקרא (לצערי) "דרקונים של שחקי שרת הדרקונים" מספר על המסע לטירת חומת הקרח, והספר השלישי בסדרה, "דרקונים של מג שעון-החול" יצא באנגלית רק ביולי 2008 ולכן אין לי יותר מדי מידע, אבל אני משערת שכולנו יודעים על מי יפרטו שם...

הסבר

יש דווקאט סיפור מעניין מאחורי הספר הזה. סדרת הספרים הראשונה של רומח הדרקון היא סדרה של הרפתקאות ל AD&D. נכתבו 16 הרפתקות שונות. על בסיס הראשונה נכתב החלק הראשון של דרקונים של דמדומי סתו. על בסיס השנייה נכתב החלק השני והאחרון בספר. ההרפתקאה השישית (Dragons of Ice) התחילה את הסיפור של הספר השני ברשומות. באופן מוזר החליתו הכותבים של הספרים לא לכלול ברשומות המקוריות את תוכן ההרפתקאות ה-3 וה-4. כאן, בסדרה החדשה החליטו לספר את הסיפור של ההרפתקאות האלה, "הרשומות האבודות". בתור אחד שהיה שליט מבוך ועשה את כל הסדרה, אני מאוד נהנתי לקרוא את הספר הזה, החדש (באנגלית).

למעלה