חג????חחחחחחחחחח

קינגית7

New member
אני לא חוששת ממך, מה פתאום

את כל כך מאפשרת לכולן כאן לכתוב מה שהן חושבות, שברור שאין כל סיבה לחשוש ממך. החשש שלי היה מלטעות ואולי לפגוע. תראי, שמש, אין אדם שיכול להכריח מישהו לצאת מהקונכיה שלו, אם הוא החליט להיות בה. אבל אולי עוד כמה חודשים או שנים את כן תרצי לחגוג. תהיי מוכנה לעשות משהו בקשר לזה וגם תמצאי רעיון שיגרום לך לעשות זאת. אם כך יהיה, אני מאחלת לך הצלחה בכך. אם לא, עדיין אני מאחלת לך אושר ושלווה.

קינגית

קונכיה???טוב אני לא יודעת עם אני בקונכיה ...אני פשוט לא אוהבת את החגים .... אני לא אוהבת להרגיש צבועה לשבת ולחייך כשאין לי סיבה ולראות את כולם מחייכים חזרה באותה הצביעות! טוב אבל אצלי יש עוד כמה סיבות לכל המצב הזה .. וזה בדיוק ההיפך אני מתחילה לצאת ממנה אם כבר, לא להיות בתוכה אני הורדתי מסיכות לטוב ולרע....הכי בריא לא מסוגלת יותר לשאת אותן...... תמיד יש פתרון לכל דבר אבל זה לא עד כדי כך חשוב לי כדי לעשות מאמץ! זה חג משפחתי ולי אין משפחה השלמתי עם זה כבר לפני המון שנים!!!!!!! וסתם ללכת לחגוג עם קבוצת זרים????זה לא האופי שלי...... אבל תודה לך על היחס ואגב אחד החרויות הגדולות ביותר של האדם היא להתבטאות אז לפחות את זה אף אחד לא יכול לקחת!!!!!!!!!!

efratushb

New member
שמש...

למה לא אמרת שאת לבד?????? היית באה אלינו.... היה נחמד מאוד וטעים מאוד את עדיין מוזמנת אם בא לך... גם חרוסת וגם קפה וגם עוגה(כשרה) ומה שבא לך רק אל תהיי לבד...

אפרתוש

תודה לך מתוקה איזה אדם חמים ונעים את... אין לי בעיה לבוא ולא אני לא באה בשביל החרוסת או העוגה (לקפה אני אשמח) ואני בסדר באמת היתה לי רק ירידת מתח קטנטנה הכל תקין

efratushb

New member
הרגעת אותי...

אבל גם בשביל ירידת מתח אני פה. פה תמיד בשבילך. וההצעה בעינה עומדת...

מחר זה טוב???

בכלל מאיזה איזור את?????????? האמת לא יודעת מה קרה לי הטלפון של אבא שלי העירער אותי לחלוטין והיה עוד משהו שממש לא ניכנס אליו עכשיו...... אבל אני בסדר גמור עכשיו

חחחחחחחח

לא יפה באמת לא יפה חחחחחחחחחח אולי תעברי לי במסר מהיכן את???????? אני עירה רוב הזמן

למעלה