חג ה
ב

חג ה ../images/Emo99.gif ב../images/Emo79.gif

בואו ונחגוג אותו כולנו יחד עם השירים שאנחנו אוהבים אז מה אם הם לפעמים מתקתקים הרי זה בדיוק הזמן למתוק הזה
ואם תשאלו אותי? הותיקים בטח זוכרים את השיר שבעיני מסמל אהבה ללא גבול וללא תנאים... זמר שלוש התשובות / נתן אלתרמן הוא אמר: "אם תלכי אחרי לא קטיפה תלבשי ולא משי יהיה מר עד בלי כח אולי" אז אמרה היא לאט: "כח יש לי אם צריך אתהלך בסחבות כלובשת קטיפה מבריקה אם צריך אקרצף מרצפות ואהיה בעיני כמלכה. כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח כי את זאת אהובי יהיה קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אבגוד ואותך אעזוב מיותרת בלילות ארוכים מחכות עד שובי מזרועות האחרת?" "אם צריך לחכות אחכה" כך אמרה ופניה באור. "אם צריך לבכות לא אבכה העיקר שאדע כי תחזור כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח כי את זאת אהובי יהי קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אגיד כי עליך לקום וללכת ולשכוח אותי ושנית לא לחזור כי לרחוב את מושלכת?" היא רק רגע שתקה ותחייך אז דברה ופניה ככפור "אם תאמר לי ללכת, אלך, אם תאמר לא לחזור, לא אחזור, אך דבר רק אחד אל תשאל אל תאמר לי אותך לשכוח כי את זאת אהובי לא אוכל בשביל זה לא יהיה לי כוח

וגם

לתת (חמוטל בן-זאב, בועז שרעבי) מבצע : בועז שרעבי לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת. |אמרתי מתוק לא?|

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif מעוף...האבדה נמצאה ../images/Emo6.gif

ואחד משלי... מילים: דודו ברק נכון לעכשיו אני אוהב אותך, בתוך אישונייך עיני נדלקות. נכון לעכשיו אני כואב אותך בתוך מצוקות ודקות מתוקות. נכון לעכשיו אני שואל אותך, בתוך חידותיך אלפי פתרונות, נכון לעכשיו אני גואל אותך מתוך ערפילים ומתוך עננות. חכי, חכי, המתיני, עוד תראי, נגיע שנינו יחד לרקיע השביעי. נכון לעכשיו הכל תלוי רק בך באש וברוח, באפר, בים, נכון לעכשיו אני שבוי שלך, אסיר לעולם, לעולם, לעולם. חכי, חכי... אולי נמצא שם שנינו גן מופלא או איזה אי ושם נאהב לנצח ברקיע השביעי. חכי, חכי...

*יערית

New member
מצו'....../images/Emo13.gif

מקיץ אל חלום ============== מילים ולחן: ברוך פרידלנד שוב, כמו מקיץ אל חלום מתחמק מן האור מגשש בין כתליו החזון ערפילי כחלב כשל חולם מאוכזב המכווץ אישוניו אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר העכור שוב בהמייה רחוקה כמו עוד מוות בזוי הנסתר בסמטה שממול מנותק ואסור כטאבו על כתפי אם אותי תבקש אל תבכה, אני בוכה בשבילך... אל הרוח, אל המים, אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל תפנה, אל תבכה, אל תכבה אל תבכה, אני בוכה בשבילך

מצוטטת

New member
../images/Emo25.gif יש בזה משהו

שיר של יום חולין/רחל שפירא אם יש לי מיתרים - הם מתנגנים ברטט, אם יש בי דאגה - היא חשופה כמעט, אם יש בי אהבה - היא תיאמר בשקט, אם יש לי שורשים - הם מתארכים לאט. אתה רואה כיצד פתאום עובר בי רעד, הרוח משנה תכופות את כיוונה; ניסינו לעזוב, אבל אני יודעת: אנחנו נשארים שנה אחר שנה. בחדרים שלך השמש משרטטת קוים ורצועות של אור על הכתלים. אני למענך כל בוקר מלקטת פרטים קטנות, שמחות קטנות של יום חולין. האם אתה משיב, האם אתה עונה לי? אולי באזנך הולמים גם שעוני. אולי אתה מקשיב, אולי אתה ודמה לי הן בפניך משתקפים פתאום פני - אם יש לי מיתרים - הם מתנגנים ברטט, אם יש בי דאגה - היא חשופה כמעט, אם יש בי אהבה - היא תיאמר בשקט, אם יש לי שורשים - הם מתארכים לאט. יום החולין הזה הוא יום שיש בו חסד ובחסדו שורות אליך נכתבות. קח את ידי עכשיו, עשיני מפויסת ביום חולין כזה דרכינו מצטלבות ולגלות לכם..... מתה על השיחות דרך השירים יש בזה
מיוחד

r e d head

New member
יש בי אהבה

יש בי אהבה מילים ולחן ארקדי דוכין בין האפל לנסתר בעולמנו המר אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה. בין האתמול לעתיד בין האוצר לתחתית אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה. בין הבלבול לאסון תדעו שיש פתרון קוראים לזה אהבה. בין הזיוף לאמת בין כל מה שחי למת ישנה אהבה. יש בי אהבה והיא תתעורר ותיגע יש בי אהבה והיא תנצח. בין השפיות לשינה בין הילדות לזקנה אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה. בין האתמול לעתיד...

מצוטטת

New member
../images/Emo79.gif שאוהבת מאד

ממני....... לכם.... ..... תחת עץ האהבה/נורית גלרון יוסי בנאי תחת עץ האהבה יושבים בצל האהבה, שניים ויש להם ציפור על הכתפיים תחת עץ האהבה יושבים בצל האהבה, שניים ומבטם צלול, מאיר עיניים ושיר על השפתיים, וטוב להם בשניים תחת עץ האהבה, תחת עץ האהבה תחת עץ האהבה, יושבים בצל האהבה שניים ויש להם חלום אבל בינתיים תחת עץ האהבה, יושבים בצל האהבה שניים הם אוחזים ידיים ושיר על השפתיים, וטוב להם בשניים תחת עץ האהבה, תחת עץ האהבה תחת עץ האהבה, יושבים בצל האהבה שניים עם הציפור עפים, פורשים כנפיים תחת עץ האהבה, יושבים בצל האהבה שניים ומחייכים להם כל השמיים תחת עץ האהבה,תחת עץ האהבה תחת עץ האהבה

r e d head

New member
לגור איתו.....קצת נוסטלגיה

מירית שם-אור / צביקה פיק מבצע : ריקי גל השמש זורחת היום בחמש אני מתחילה אז להתלבש משהו בתוכי מתרגש לגור איתו יש לי חולצת טריקו ירוקה שעל הגוף היא טיפה הדוקה למה אני פתאום מסמיקה לגור איתו עד שהופעת הייתי קצת עצובה עד שהגעת חיפשתי עוד אהבה לא האמנתי שכך אפשר לאהוב ופתאום נדלקתי - אוּ, כמה זה טוב! נוסעים ברחוב בין המון אנשים אני מרגישה קצת זרה וטפשית הם בטח יודעים שאני לא אשתו לגור איתו אני מחייכת פניו אטומות מה להגיד מה צריך לעשות אינני יודעת את כל השיטות לגור איתו עד שהופעת הייתי קצת עצובה עד שהגעת חיפשתי עוד אהבה לא האמנתי שכך אפשר לאהוב ופתאום נדלקתי - אוּ, כמה זה טוב! כאן המטבח ושם הסלון אני מסדרת הכל בארון הנה בגדיו וכאן מיטתי לגור איתו שתי ציפורים בתוך כלוב של זהב בלילה כמעט וראיתי כוכב אינני חולמת כמה זה טוב לגור איתו עד שהופעת הייתי קצת עצובה עד שהגעת חיפשתי עוד אהבה לא האמנתי שכך אפשר לאהוב ופתאום נדלקתי - אוּ, כמה זה טוב!

r e d head

New member
וגם....כשהינו ילדים

אבניבי יזהר כהן מילים: אהוד מנור לחן: נורית הירש א-ב-ני-בי או-בו-ה-בב א-ב-ני-בי או-בו-ה-בב או-בו-ת-בך א-ב-ני-בי או-בו-ה-בב א-ב-ני-בי או-בו-ה-בב או-בו-ת-בך א-ב-ני-בי או-בו-ה-בב או-בו-ה-בב או-בו-ת-בך כשהיינו ילדים, אהבנו בסודי סודות אל מי היינו נחמדים - רק לדודים ולדודות והבנות המסכנות סבלו, המתוקות הן רק מכות קיבלו ואת מה שהרגשנו באמת לחשנו רק בשפת ה- ב' א-ב-ני-בי או-בו-ה-בב... אהבה היא מילה יפה, היא תפילה יפה, היא שפה אהבה היא אלה טובה היא תמיד תתגבר אם בשפת אהבה נדבר א-ב-ני-בי או-בו-ה-בב... אני חולם וקם שלוש מילים ומהו העולם - שלוש מילים וזה מה שאני מרגיש כעת ממש כמו אז, בשפת ה- ב' א-ב-ני-בי או-בו-ה-בב...

מצוטטת

New member
../images/Emo79.gif אחרון ולא סופי ../images/Emo79.gif

אל תוותר/שלום חנוך מחג לחג ממועד למועד ממסיבה למסיבה מחבר לחבר ממקום למקום מפגישה לפגישה משבת לשבת אל תוותר מזיכרון לזיכרון בין הווה להווה מהיום הראשון ועד לרגע הזה תחזיק מעמד אל תשבר עם כל נשימה אל תוותר מחג לחג ממועד למועד אל תוותר אל תוותר בחיי אוהבת אותו

ophra

New member
מצטרפת ../images/Emo9.gif

ואיך לא, עם ארקדי יקירי...
היא לא דומה לאף אחת אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב היא משונה וכשהיא מדברת קולה עושה לי משהו קרוב היא לא רואה אני כאן כל הלילה עומד בצד ומסתכל איש מאוהב עומד בצד ומסתכל והלילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח לא דומה לאף אחת..... עפ
(לא דומה)

מצוטטת

New member
מ ק ../images/Emo105.gif פ ../images/Emo78.gif ה

אני אשיר לך שיר/אריק לביא אני אשיר לך שיר על דברים שלא אמרתי לך על מה שלא העזתי להוציא מפי אני אשיר לך שיר על מה שלא סיפרתי לך מן מנגינה פרטית שיר רק לך ולי ואת שוב תעברי לך יפה ומרקדת ושוב תלכי לך סתם לקנות זוג עגילים אני אהיה עגיל בתנוך אוזנך הלילה לשמור על זיו פניך ילדה כמו על לבבי אני אשיר לך שיר על דברים שלא אמרתי לך על מה שלא העזתי להוציא מפי אני אשיר לך שיר על מה שלא סיפרתי לך מן מנגינה פרטית שיר רק לך ולי אני אפול לך כמו צמה אל המותנים אני אהיה שבוי לך ואת לי מבצרי הצבע לך בכחול את רוב ריסי עיניך אני אוהב אותך ילדה יותר מאשר אותי אני אשיר לך שיר על דברים שלא אמרתי לך על מה שלא העזתי להוציא מפי אני אשיר לך שיר על מה שלא סיפרתי לך מן מנגינה פרטית שיר רק לך ולי אני אצא אליך כמו טיל אל הירח אני אהיה ספינה לך ואת קול השלום אליך אתגלגל כמו גל לבן ברוח אפול לי לרגליך ילדה ואתייבש מאוד אני אשיר לך שיר על דברים שלא אמרתי לך על מה שלא העזתי להוציא מפי אני אשיר לך שיר על מה שלא סיפרתי לך מן מנגינה פרטית שיר רק לך ולי ואם את לא תקשיבי לי ולא תבואי לרגע את קושי מכאובי רק קצת לי לרכך אצא לי מאוזנך עגיל קטן ברוח אקטע עצמי סתם כך ילדה באמצע לבבך אני אשיר לך שיר על דברים שלא אמרתי לך על מה שלא העזתי להוציא מפי אני אשיר לך שיר על מה שלא סיפרתי לך מן מנגינה פרטית שיר רק לך ולי

מצוטטת

New member
כי

שיר הוא לא רק מילים שיר, שיר הוא לא רק מילים שיר, שיר הוא לא רק צלילים שיר, שיר הוא התחלה שירו שיר תקווה גדולה חייל הולך חייל חוזר אבל תמיד אחד חסר והחשבון שאין לו סוף חייב לחלוף שירו, שירו, שירו הקרב נגמר אולי עוד לא יש ניצחונות יש מפלות אך השלום תלוי בכם הוא חייכם אז שירו, שירו, שירו שיר, שיר הוא לא רק מילים שיר, שיר הוא לא רק צלילים שיר, שיר הוא התחלה שירו שיר תקווה גדולה

Lonely In Blue

New member
קומי צאי

קומי צאי מילים: חיים נחמן ביאליק לחן: נעמי שמר קומי צאי אחותי כלה, קומי צאי קומי צאי בשורת אביב לך הבאתי מאחרי גדר גני נראה ציץ, נראה ציץ נשמע קול הדרור על ביתי עבר חסד אל בארץ על כנף אור, על כנף אור ובפלגים נפלה רינה לבלבו בגן העצים, אביב בא, אביב בא הדובדבניה הלבינה פרח דודי נתן ריחו ויחי, ויחי צאי ברכיהו באביבך את אביבי בך אשכינה אף אני, אף אני ואברכך ואניבך יחדיו נפליג אל השדה, אל ההר, אל הגיא ואלקטה שם זכריות אסוף אאסוף פניני טל, פניני טל אל צווארך מרגליות יחדיו נרד אל המעין וכמוך, מלא רוך עליז בהיר ואוורירי תחת שמי אדוני, עם הגל עם הדרור יזהיר אף יצלצל שירי

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif

רוצי שמוליק/שמוליק צ'יזיק כשאת קמה בבוקר ומתלבשת והשמש לך שולחת דרישת שלום יהה... את שותה כוס קפה ונזכרת אהה... איך בלילה הוא הופיע בחלום במהרה במדרגות את יורדת מספיקה לתפוס ת'אוטו האחרון אוו... מגיעה למשרד ונזכרת אהה... איך בלילה הוא הופיע בחלום רוצי שמוליק קורא לך ושולח אלף נשיקות רוצי שמוליק מחכה לך כמה זמן עוד תתני לו לחכות? כך עובר כל היום את לא יודעת אם זו סתם מציאות או דמיון יהה... את שותה כוס קפה ונזכרת אהה... איך בלילה הוא הופיע בחלום רוצי שמוליק קורא לך ושולח אלף נשיקות רוצי שמוליק מחכה לך כמה זמן עוד תתני לו לחכות? וערב כשאת חוזרת הביתה מעיפה מבט חטוף מן החלון יהה... הוא עומד שם בפינה ומחכה לה אהה... כן הלילה לא צריך יותר לחלום רוצי שמוליק קורא לך ושולח אלף נשיקות רוצי שמוליק מחכה לך כמה זמן עוד תתני לו לחכות? ועכשיו טסה לי
לסק"ס (I'LL BE BACK)

Lonely In Blue

New member
ולא היה בינינו אלא זוהר

ולא היה בינינו אלא זוהר מילים: לאה גולדברג לחן: דני ליטני ולא היה ביננו אלא זוהר עניו של השכמה ברחוב כפרי ולבלובו של גן בטרם פרי בלובן תפרחתו יפת התואר. ומה מאוד צחקתה באמרי כי אל השחר הענוג כורד אקרב ואקטפנו למזכרת ואשמרנו בין דפי ספרי. את זרועך נשאת, התזכור? והנידות אט ענף תפוח, ועל ראשי ירד מטר צחור. מאחורי גבך הכפר ניעור, החלונות נצטלצלו עם רוח - ולא היה בינינו אלא אור.

אמנם שיר עצוב...אבל יש בו....

שיר בצרפתית שאני מטורפת עליו של זמר מדהים זאק ברל מוכר כל כך בהמון שפות, אבל הביצוע המקורי, הוא המדהים ביותר אחד ששר לאישה, שלא תעזוב אותו, הוא מוכן להיות הכל בשבילה, לעשות הכל בשבילה עד כדי ביטול עצמי... אבל באהבה עסקינן, אז רק חלק קטן...אכתוב...ואתרגם....לכבודכם יקירים, moi, je t'ofrirai des perles de pluie venues de pays ou il ne pleut pas je creuserai la terre jusqu'apres ma mort pour couvrir ton corps d'or et de lumiere je ferrai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu sera reine.... סילחו לי על השגיאות...נכתב מהבטן, תוך כדי שירה.... אז מה הוא אומר שם הבחור המאוהב? אני, אתן לך פנינים של גשם שבאו ממדינות בהן לא יורד גשם אחפור באדמה עד אחרי מותי, כדי לכסות את גופך, בזהב ואור אצור ממלכה בה האהבה תהיה מלך, האהבה תהיה חוק ובה את ....תהיי המלכה.... הוא מדהים....הזמר הזה...עם כל כך הרבה רגש.... לחיי האהבה, וההתרגשות שהיא מביאה

למעלה