שבוע טוב בנות=]]]]
ש שחפי אוהבת אדם New member 24/5/07 #79 כנסווו .. בנות עד יום שבת אני לא יהיה כאן כי... אני ב-א-י-ל-ת איזה כיףףף חח בקיצור אני יתגעגע אליכםם הכי הכי ! ממוואאהה נ.ב בהצלחהה להופעה של הבויזז!! ספרו חוויות זה היום לא?. אוהבת אותכם!!!!
כנסווו .. בנות עד יום שבת אני לא יהיה כאן כי... אני ב-א-י-ל-ת איזה כיףףף חח בקיצור אני יתגעגע אליכםם הכי הכי ! ממוואאהה נ.ב בהצלחהה להופעה של הבויזז!! ספרו חוויות זה היום לא?. אוהבת אותכם!!!!
מ מיכלוש יוסף New member 24/5/07 #87 ../images/Emo175.gifשחפפפפפפפפפי ,, 3> תהני חיימשלי . [: נתגעגע .
ש שירלי יוסף New member 22/5/07 #7 ../images/Emo109.gif חג שבועות שמח ../images/Emo171.gif לא לאכול הרבה אע ? סתם חחח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 22/5/07 #8 ../images/Emo141.gifחעחעח שירלי../images/Emo6.gif איזה תמונה יקרועה עחחעעחחעחע יפהההה
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 22/5/07 #3 ../images/Emo141.gifחג שבועות שמח בנות!!!!! כול מה שקשור לשבועות כאןן=]]]]]]] איפה אתם עושים? איך? עם מי???? חעחע הכול לכאןן חג שמחחח=]
../images/Emo141.gifחג שבועות שמח בנות!!!!! כול מה שקשור לשבועות כאןן=]]]]]]] איפה אתם עושים? איך? עם מי???? חעחע הכול לכאןן חג שמחחח=]
מ מיכלוש יוסף New member 22/5/07 #5 ../images/Emo32.gif ליום שלישי - חוווווופש [ !!! ] כל הדברים שלא קשורים >>> לכאן . P= תהננננו . [:
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 22/5/07 #6 ../images/Emo141.gifאיזה כיף סוף סוך חופשששש תנצלו את זה בנות!=]]]