חג היין

חג היין

האם אתם מכננים ללכת להופעות ? או סתם להסתובב? או שזה בכלל לא מעניין אתכם? האם יש מבינכם כאלה הנמנעים מללכת בגלל הפחד מפיגועים?

אותי זה סתם מבאס

הכבישים המרכזיים יהיו חסומים . כל משלוח אני אצתרך לעשות עיקופים .

אני הולכת על שוררר../images/Emo60.gif

לראות את
נולד

Ignition

New member
האמת שלא ראיתי הופעות שוות במיוחד

גם מה הקטע שהכל עולה כסף... חוץ מאיזה הופעה של שלומי שבת הכל בכסף.. מה האטרקציה פה ?

actress

New member
בבדאי ואפרופו חגיגות היין הולך להיו

להיות מופע מרהיב ביום ב' 13.10 של סי היימן האחים אסנר אופירה גלוסקא להקת שחפים ועוד..... פשוט פיצוץץץץץץ!!!!!!

cobainos

New member
המתכונת הנוכחית מאוסה כבר

הרחובות המרכזיים מפוצצים באנשים ואי אפשר לזוז,בשביל כמה דוכני אוכל ויין...זה נמאס וכל ההופעות ששוות משהו באמת עולות כסף ולא מעט אני אישית הולך להופעה של הדרובנים,עברי לידר ומה קשור

Maorah

New member
ההופעות שבקאנטרי....

אממ... עברי לידר! דיאליזה בארץ הפלאות! והדורבנים... אינ אהיה שם... לא כקהל אבל בכל מקרה...

חןשסק

New member
יאאא אני רוצה לראות אותך!!../images/Emo42.gif

איפה תהיה? אתה בטח תסתובב שם...

חןשסק

New member
דורבנים מה קשור ועברי לידר!../images/Emo42.gif

זה מה שצריך לעשות בחג היין!

חןשסק

New member
בקאנטרי של ההסתדרות../images/Emo42.gif

איפה שהייתה ההופעה של היהודים, רק שהפעם צבר מארגנים את זה.
חג היין הוא ב 14-16 אני חושבת... חג שמח גם לך

Maorah

New member
אוי מה יש לכם עם המפלגות האלה...

לא לא צבר מארגנים את זה....

ועוד איך צבר מארגנים את זה.....

אני מתנדבת ועובדת שם! (תצביעו צבר!!!!!) והיי מאור מה המצב? כן אתה לא תהיה שם כקהל.. אני יודעת כמה.. אני טועה? חחחחחחח

קיר קמט

New member
בשביל 60 שקל ? שיחפשו אותי בסיבוב

לא מתחשבים במצב הכלכלי, האמרגנים האלה.

cobainos

New member
מה??

60 שקל זה בכלל לא הרבה!תחשוב,3 הופעות שכל אחת מהן בנפרד עולה לך לפחות 50-70 שקל.וזה הופעות מלאות עד כמה שהבנתי אז 60 ש"ח זה לא מעט אבל לדעתי זה שווה,כבר יש לי ולחן כרטיסים בכל מקרה:) אין לנו כלום מהמפלגות האלה..אני אישית לא מצביע להן,אבל לנצל אותן זה כיף!

קיר קמט

New member
אם תנופה ארגנו הופעה של

היהודים ב35 שקל, גם צבר יכולים להתאמץ קצת. חוץ מזה שהם הביאו למאורה של ישמעאל חבר'ה כמו שמוקי וכל אלה גם ב35 שקל, אז מה כל כך מסובך... גנבים.

Negative one

New member
שמע,אם הם הביאו אומן אחד ב35 שקל

אז זמר,להקה,וצוות סטאנדפיסטים,שכולם מצליחים ב60 שקל זה יוצא די זול,בחישוב כזה.ותאמין לי שאני אובייקטיבי בקטע הזה,כי אני לא הולך להצביע לאף מפלגה כזאת,ואני גם בכלל לא מתכוון להגיע לדבר הזה (לא יכלו להביא דברים קצת יותר טובים?). חוץ מזה שאם מה קשור יעשו את הקטע שהם עשו במופע של "יום טוב" ובאמפי וירדו אחרי זה,אז אני דורש שזה לא יעבור להם בשקט...

cobainos

New member
אתה בסדר?

אומן אחד ב35 ש"ח 3 אמנים ב60 זה קצת הרבה משתלם!! ומדובר על הופעות מלאות לא כמו מוקי בפאב ששר 4 שירים והופעה של עברי לידר לבד עולה 70 בקיצור...תעשה חשבון,אתה לא רוצה אל תבוא,אבל על המחיר אין מה להתלונן.

למעלה