"חג " האהבה...

בדידות

New member
"חג " האהבה... ../images/Emo7.gif

שוב הגיע היום... חג האהבה בפתח והתעוקה הולכת וגוברת.....שוב מוצאת את עצמי לבד ללא חבר, חברה, חברים או במילים אחרות - קשר חברתי מכל סוג שהוא. אין זו הפעם הראשונה שאני נמצאת במצב זה... מדובר בבדידות שהתפתחה בשנים האחרונות... אני חפה מחיי חברה. חיי משולים לבור צחיח. תכנתתי את עצמי למסלול הבא- בית- עבודה - אינטרנט. אך היום - יום האהבה, כולם מדברים רק על זה, ישנן פרסומות והזמנות רבות בכול מקום לצאת ולבלות...אך עם מי?? מילא בן זוג, הבעיה היא שאין גם חברים או חברות על מנת לצאת ולהכיר כאלו... אני תוהה איך אני, בחורה די מוצלחת, נראית בסדר גמור, משכילה, נחמדה הגעתי למצב זה שבגיל 29 לא רק שאין לי חברות , אפילו חבר לא היה לי מעולם! מעולם לא חוויתי אהבה... ואני די מתביישת לספר זאת, אפילו לקרובים לי, כי זה לא נתפס! מרגישה באופן תמידי ומזדה עם השיר "לבד על הגג שבתות וחגים"... הבעיה היא שזה גם לאורך ימות השבוע הרגילים ובעקר בסופי שבוע. את ימי השבוע אני מצליחה להעביר ולהדחיק את תחושת הבדידות על ידי השקעת שעות רבות בעבודה (התמכרות של ממש מתוך בריחה) אך בסופי השבוע, אירועים וחגים המצב קשה ובלתי נסבל... יש לי יותר מידי זמן כדי לחשוב על כך ולהיות עם עצמי. זהו, מצטערת שהתפרצתי כך לפורום, הייתי חייבת להוציא את זה. מצב רוחי רע מאוד כבר זמן רב. מקווה לשינוי ובהקדם (השנים חולפות ביעף וכלום לא קורה/משתנה...) אני בת 29 מקווה לא להגיע לגיל 30 ולהשאר במצב זה בדידות

זהרי

New member
ואני חשבתי

ואני חשבתי שאני לבד נמצא על הצוק והינה רואה כאן ידידה או חברה שמרגישה ככה בחוץ ומושיט את ידי וגם את חיוכי התואילי לבלות עימי? זהרי

deep ocean

New member
ספונטניות לשמה ../images/Emo45.gif

מקווה שבדידות תענה לזה. בהצלחה ושתרגיש יותר טוב שולחת לשניכם חיבוק גדול

זהרי

New member
סתם ככה מהגיגי ליבי

זה נורא קשה ככה להציע כי הרי אותי העלמה לא מכירה ובטח הצעות כאלו היו לה לרוב אז עדיין מציע אבל אבין אם לא תענה במפתיע... זהרי

Mאיה

New member
בדידות יקרה,

היה לי עצוב לקרוא את שכתבת. לקרוא את תחושת הבדידות שלך. וחשבתי לי...מה קרה שדווקא היום הרבה אנשים חשים בדידות מסויימת. אני גם חשבתי קצת על זה בתחילה, על הבדידות הזאת, אבל מהר מאוד שיניתי את נקודת מבטי לדברים הטובים שקורים בחיי. ותמיד יש דברים טובים, ואם חסר מהם, עלינו לעשות הכל על מנת שיהיה לנו טוב. יש דרכים רבות להכיר חברים. אם בעבודה, אם בחדר כושר, אם דרך הנט, ובכלל בכל מקום שנמצאים... אני חייבת לציין משהו ששמתי ליבי אליו. הכל קשור למה את משדרת. אם את משדרת בדידות, אנשים לא יתקרבו אלייך. אם את משדרת שמחה, מחייכת המון, אנשים פתאום יקיפו אותך. את יודעת, פעם הייתי אדם מאוד עצוב, מאוד סגור וכך גם נראו חיי. סגורים, עם מעט חברים. לא חייכתי הרבה. היום אני מחייכת הרבה ומגלה שאנשים מתחברים אליי כמו אל מגנט. זה מדהים בעיניי. אני חושבת שאת חייבת להתחיל בחשיבה, לחשוב חיובי. כל פעם שאת מרגישה קצת רע, חפשי נקודת אור אופטימית...אפילו אם זה ייקח לך שעות. אפילו הדליקי את הרדיו, שימי מוזיקה, והתחילי לרקוד..לבד בחדר. הכל על מנת לחייך קצת. כך את מלמדת את עצמך לחייך באופן שגרתי, זה לוקח זמן, אבל זה שווה את זה! מבחינת ההרגשה הפנימית הטובה שתהיה מנת חלקך וכן תחושי פתאום בשינוי של כמות האנשים סביבך. כמה שזה נשמע בנאלי, החיוך הוא סוד הקסם! אז שלחי עתה איזה חיוך קטן. כן, כן גם לצג המחשב שלך...ותופתעי לגלות שהוא יחזיר לך חיוך בחזרה.
-רואה? זה חוזר לך כבומרנג! קבלי חיבוק, ומקווה שלימדתי אותך מעט אופטימיות, את השאר את כבר תדעי לעשות לבד.
שתהיה לך שבת נפלאה, Mאיה.

deep ocean

New member
ואוו מאיה, נתנת לבדידות עצה מדהימה

מאיה את צודקת-הכל תלוי מה בן אדם משדר. בדידות, הצעד הראשון ליצירת קשרים יהיה לשנות את שם המשתמש שלך, כי מעט אנשים ירצו להתחבר עם מישהי ששמה בדידות. מאיה נתנה לך טיפים טובים, אז מה אני מרבה במילים היא עשתה את זה מעולה בהצלחה

בדידות

New member
למאיה, Deap Ocean וזהרי

תודה לכם על העצות הטובות... אין ספק כי חיוך הנו דבר חשוב לפיתוח ושימור קשרים חברתיים ולנפש (מצב הרוח). אני מרגישה כי גם כשאני מנסה, חיוכיי אינם אמיתיים, מזוייפים וגורמים לי לחוש כאילו אני מרמה את עצמי ואת הסביבה... אולי לאחר "תרגול" ממושך של העניין זה כבר יוצא באופן טבעי ולא מזוייף (בדומה לכל תאוריות ה"חשיבה חיובית")... בכול אופן תודה לכם. זהרי - תודה על הצעתך שנגעה לליבי... אך בכול זאת מדובר באינטרנט... אני מעדיפה להשאר תחת אלמוניותי ומאמינה שאני לא היחידה שנרתעת מפיתוח קשרים באמצעות האינטרנט (כנראה שראיתי יותר מדי סרטים...
) Deap Ocean- הכינוי בדידות נבחר ממש מתוך מצב הרוח ותחושתי הכבדה אתמול (גם היום)... הוא פשוט מבטא את תחושתי. שמחה להצטרף לפורום זה (אמנם קצת "התפרצתי לדלת פתוחה" אתמול.. אולם, עיינתי בתכתובות מהעמודים הקודמים ועושה רושם שיש כאן אנשים נפלאים! מאיה- אנסה אמץ את עצותייך. הבעיה היא שכאשר אני יוצרת קשר עם אנשים אחרים (ובדרך כלל השיחה קולחת, נעימה וזורמת) אני לא יודעת איך לשמור עמם על קשר... עושה רושם שכנראה לאנשים בגילי (29)יש כבר רשת חברתית קיימת, סגורה ומובנית... אני יודעת שזו סתם הנחה שלי והיא בוודאי לא מדעית אבל.... שוב תודה בדידות (לא לאורך זמן....)

בדידות-יקרה

קראתי את ההודעות שלך, ואת התגובות שלך , ורציתי לאמר לך: תודה כי ביטאת את התחושות שלי שאני לא מצליחה להעלות על הכתב. אני יותר מידי מזדהה עם תחושותייך אז אין לי מה לך לאמר. אני יודעת כמה מיכלי ומאיה צודקות בנוגע למה שאתה מקרין, היו לי תקופות בשנים האחרונות, שעם מצבי חייכתי לעולם, והעולם חייך אלי. כנראה באיזה שהוא מקום אני קצת שקעתי והרחקתי את כולם ממני. אני מסכימה איתך, יש בפורום הזה אנשים מקסימים מלאי אהבה, והסתכלות חיובית על החיים, יש המון מה לספוג מהם, וזה מחלחל, גם אם בהתחלה לפחות אני , מרגישים לא שייכים. שיהיה לך רק טוב והמון אהבה
רחל-נשמה

בדידות

New member
לרחל (שהיא באמת נשמה...) ../images/Emo39.gif

רחל תודה על דברייך המעודדים! כבר "נפגשנו" בעבר בפורום אחר וכן עקבתי אחר ההודעות שלך בפורומים השונים ו"מהמפגש" שלנו מכול הפורומים עולה דמות חברותית, תומכת ומחזקת ביותר! את אומרת: " כנראה באיזה שהוא מקום אני קצת שקעתי והרחקתי את כולם ממני" עושה רושם שתוקפה של תקופה זו פג... אז תודה לך על דברייך ועל מי שהנך. בדידות

גיל גיל

New member
בדידות (זמנית) ברוכה הבאה!

אני מקווה לראות אותך כאן שוב בקרוב ומתנצל שרק עכשיו הגבתי... מה את חושבת שעשית שהרחיק ממך את כולם?

למעלה