חג האהבה.........

נזנז

New member
חג האהבה.........../images/Emo14.gif

אני שונאת את חג האהבה. למה אתם בודאי שואלים, ובכן בגלל שתיכננתי לי לחגוג את חג האהבה עם מישהו שאני נורא נורא נורא אוהבת ונראה לי שגם הוא אוהב אותי אבללללללללל שנינו ביישנים ואני :( אז אולי בשנה הבאה.(בתקווה) ומה אתם עושים היום?????

כרגיל..ההחלטה נשארת אצלי.

קודם כל....צלצלי אליו!! תבדקי לאן הוא הולך ואולי כבדרך אגב תיפגשו?מה את אומרת?! אני לעומת זאת...הבערך..לא יודעת אם כן או לא חבר שלי אמר לי שאני מחליטה לאן לצאת היום!! בושה!ככה להפיל את זה עליי...

נזנז

New member
אז זהו ש........../images/Emo140.gif

שדיברתי איתו ושאלתי אותו מה הוא מתכוון לעשות היום והוא אמר לי שאולי הוא יצא עם חברים. אבל תבינו רגע משהו אני בד"כ לא ביישנית עם בנים אבל איתו זה משהו מיוחד כל פעם שאני רואה אותו הלב שלי כאילו WOW הוא לא יוצא לי מהראש

apl

New member
אז תציעי לו

אם את מרגיה כלפיו משו,לכי עם הרגשות שלך ותעשי את הצעד הראשון. אין לך מה להפסיד ואם את מציעה לו,אני מניחה שהוא יסכים למרות הביישנות.. ותחשבי....לחברים שלו אין חברות או בנות זוג שהם יוצאים איתם?! אז תוכלו אולי לצאת בזוגות בהתחלה,ואז להתפצל.. ולפני שיהיה מאוחר מדי,והוא יסגור עם חברים,תרימי אליו טלפון ותעשו משו ביחד...

shirakl

New member
אני דוקא אמרתי לחבר החמוד שלי...

שהוא מחליט לאן יוצאים... אבל איכשהו בסוף בלי להרגיש אני החלטתי...
אבל הוספנו עוד כמה דברים של הרגע האחרון לתכנית... ונראה לי שהוא יהיה מרוצה... תהיה מרוצה ממי?
אפשר לומר שהחלטנו ביחד??
HAPPY VALENTINES' DAY לכל חברי הפורום!!! הרבה שמחה והמון אהבה לכולנו!!!

apl

New member
שירה ....אם אפשר לשאול משו:

כמובן שלא חייבתת לענות.... כמה זמן את ועומר ביחד? ואתם מאותו בצפר ?

shirakl

New member
אוקיי...

סקרנות זה דבר טוב... זוכרת את היום שבו רשמנו את ההודעה כאן בפורום שאנחנו מאוהבים? אז זה היה ביום שבו הכרזנו רשמית על החברות שלנו... זה היה יום חמישי שעבר (שבוע וקצת). האמת שאנחנו גרים במרחק עצום אחד מהשני, וממש לא לומדים באותו בי"ס...

אוף...אז מה אני יציע לעשות?

איך אני מקווה שיהיה סבבה הערב...בהצלחה לכולן/לן ואני מקווה בשבילך שבסוף כן תיפגשו בסוף

חשטפית

New member
ורק אני עצובה וגלמודה...

כל כך הרבה זמן לבד. :( והיום בדרך חזרה מבית ספר בשיא המקריות ראיתי את אחד מהאקסים היותר משמעותיים שהיו לי בחיים...אחרי ששנה וחצי לא ראיתי אותו. העצה שלי אלייך היא כזו- אני ביזבזתי ופיספסתי כל כך הרבה בחיים רק בגלל שהתביישתי ולא העזתי. אני יודעת שכבר מאוחר אבל אולי יש עוד זמן והוא לא קבע תוכניות....לכי תדעי:) את חייבת לעשות זאת למעננו:))) ואני נראה לי שאני סתם אלך לשבת באיזה פאב להתחיל עם חתיכים...:)

apl

New member
גם רעיון לשבת בפאב

אבל להיום זה לא בתוכנית ,אני זזה בקרוב להתכונן למועדון... אז יש מה לעשות חוצ מלשבת בדד למצוא במועדונים....

למעלה