חג אורים שמח

חג אורים שמח

לצביקה היקר בני דודי המקסימים כל החברים וחברי הפורום בארץ ובעולם כולו! מי ייתן והאור ינחה אותכם בכל דרככם כי כל ישות בעולם מאירה במשהוא את העולם ולעולם אל יאמר אדם אין בי אור להאיר לכולם.כמה חשוב שכל אחד ידע שהוא משהוא מיוחד כמה טוב יהיה אם כל אחד ידע לכבד ולהעריך את אורו של האחר לא רק כשצריך.כמה נפלא יהיה אם נדע להבין גם אורות אחרים כי אין מה לעשות אנחנולא זהים.... כמה שובה לב יהיה אם נדע להדליק באור שלנו גם אחרים שלא תמיד מחוברים אלינו...כמה נפלא יהיה אם נדע להאיר לאחר בלי לחשוב מתי הוא יעניק לנו מאורו הזוהר. לדעת להאיר גם לאחרים זו זכות , מעלה גדולה לדעת להאיר בלי לחכות לתמורה זו תכונה נ ע ל ה .איתכם בעבודת הקודש הנפלאה שאתם עושים בהנצחת בן דודי היקר מייק.נשיקות מאירה

מיכל שמ

New member
חג שמח לך מאירה ותודה ארנון ../images/Emo70.gif

גם אני יכולה להצטרף לבקשתך/משאלתך מאירה היקרה , מי יתן והאור יאיר את דרכנו תמיד
ארנון היקר , תענוג לקרוא את אשר כתבת , כיף אמיתי לראות את סגנון הכתיבה שלך וכמו כן הפרטים הקטנים אשר מעידים על הזכרון המעולה שלך
דרך אגב ,התגעגעתי אליך ,מתי נפגשים

daliat1

New member
מאירה וארנון יקרים חג אורים שמח ../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

orion48

New member
חג חנוכה שמח לכולכם ידידי חברי הפורום

כדרכי אני נכנס מידי פעם לפורום כדי לראות מה שלומכם, ויותר חשוב כדי לספר לכם מה שלומי. סתאאאאם. אני נכנס רק כדי לשמוע מה איתכם ולאחל לכולכם חג חנוכה שמח. לפעמים יש לי גם בשורות מעניינות. הפעם אין לי בשורות אבל סיפור חמוד כן. ביום חמישי האחרון ישבתי לתומי ולבד במסעדה קטנה בתל אביב לצהריים ליד הדלפק והזמנתי רול של אנטרקוט שהיה מאד טעים. לא עוברת דקה ולידי לגמרי לתומה ולבד התיישבה השחקנית חנה לאסלו. מיותר לציין שאני מאד אוהב ומעריך אותה. תוך שניה וחצי אנחנו מדברים בחביבות שכזו ובשימחה כאילו אנחנו אח ואחות שלא נפגשו מאז מלחמת האזרחים בצ'צ'ניה. וכשאני מספר לה שאני עוקב בעיניין אחרי הקריירה המדהימה שלה לאורך עשרות שנים, היא מספרת לי שהיא יוצאת בקרוב לפריז להופיע בשני סרטים צרפתיים חשובים של יוצרים צרפתים ידועים . תודו שאלו הן חדשות משמחות. שהרי רק לפני כשנתיים היא זכתה בפרס השחקנית הטובה בפסטיבל קאן על משחקה בסרטו של עמוס גיתאי "איזור חופשי". אחרי שאני מסיים להתפעל ומאחל לה ולנו הצלחה רבה, כן מה איכפת לי להדחף קצת להצלחה שלה, פתאום נזכרתי בהפקה שהולכת ומתבשלת והיא ההצגה על מייק שקורמת עור וגידים בפריז. וסיפרתי לה על הפרוייקט. סיפרתי לה גם על אימא של מייק וצביקה שכמובן הכרתי והוספתי שאולי תנסי לעשות אודישן בצרפת לתפקיד האימה של מייק. לדעתי אין מתאימה ממנה לתפקיד. ברוניה בראנד הייתה אישה מרתקת, גם עגלגלה וגם מצחיקה וחכמה ומלאת שימחת חיים כזו וזה נראה לי כמו הליהוק האולטימטיבי. אין לי מושג מה יצא מזה או עם חנה תעשה עם זה משהו. אבל אם זה אכן יקרה אני אראה את עצמי גם כמי שתרם משהו לפרוייקט המסקרן הזה שלכם ארנון

קראתי והתרגשתי ../images/Emo45.gif

אכן חנה לאסלו מתאימה ! וגם אם לא יצא מיזה משהו תרמת את חלקך .
חג אורים שמח לך ולמאירה

למעלה