חגי קן!!

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifחג קן גונן אליאב!

אם יש קן שולט בעולם, הרי זהו קן גונן. כולכם מוזמנים בחדווה רבה ומרובה לחג קן גונן אליאב, אשר יתקיים ביום שבת, ה- 9/8/2008, בבית הספר גבעת גונן, מול הקן הנסגד. מי שלא בא, בקעיסטP: (הם יכולים להיות סבבה, אבל הם עדיין יצורים מטומטמים.)
גונן אימפריה

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifאני תוהה אם עדיף עם נדר.

אני אכעס עליך אם לא תבאי, זה ברור. אני אכעס עם או בל הנדר. הקאע הוא זאם את נודרת ולא באה, אני אעס עלייך ממש כי נדרת ולא באת! אבל מצד שני...... אם לא תנדרי, זה יהיה כאילו ידעת מראש שלא תואי אז לא טרחת לנדור אפילו... את מבינה באיזו מלכודת מסחררת נלכדת? העהעהעהעהעהאהאהאהאהאעעאאאעהאעאעהאעהאעאעהא.

חחחחח XDDDD

ואמרתי "בלי נדר",סימן שאני לא נדרתי ..ועכשיו אני יכולה סתם להגיד לך שאני באה ובסוף לא לבוא בכלל מוחעחעחעחע חחח אני חושבת שאני אבוא,לא נראלי שיש לי משהו באותו זמן;)

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifכדאי לך../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מעיינש0

New member
חג קן רחובות אימפריה../images/Emo70.gif

ב-9/7 הקן שלנו מגיע לשיבה טובה עם 79 שנים!! [הקן הכי זקן!!! :O] כולם מוזמנים כמובן

מעיינש0

New member
תודה רבה!../images/Emo6.gif

אה ושכחתי לציין שהחג קן יהיה "מכושף"! *מואהאהאהא!*

שירב XD

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifחג קן יבנה 23../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

כולכם מוזמנים לחג קן
23
של קן יבנה
המדריך לחיים
שיתקיים ב28.6, מוצ"ש בשעה 19:00 בקן שלנו ביבנה, רחוב שבזי מס' 10.

3gerard3

New member
יהיה מגניב!../images/Emo112.gif

כל מי שמיבנה הוא מגניב והוא הכי מגניב והוא הכי מגניב! והוא מגניב, הוא מגניב, הוא הכי מגניב! תבואו! יהיה חג קן מדהים:) יובל, היפ"ר ט', יבנה. (אימפריה)

למעלה