חגים

חגים

חגים מתקרבים בצבעים בהירים קולות וצלילים עדינים נעימים ברחובות הומים אנשים עסוקים טורחים בתים נפתחים אורות נדלקים. ואני נסגרת , נאטמת אולי נעלמת? הכאב המכביד הגעגועים החונקים נפוחות מבכי העינים דמותו של בני מתרחקת . גם בחג הזה דמותו מתרחקת נמוגה אותו אני רוצה . ורק לעטוף אותך באהבה ולהרגע. אשליה לזכרו של בני . רק בן 17 חלה לפתע ונעלם בסערה .

liat1953

New member
../images/Emo24.gifאיתך

כל כך מוכרת זו התחושה חוזרת היא כל שנה ושנה הכאב הולך וגדל החוסר והגעגוע מתעצמים הימים בהם כולם שמחים ועולזים אנו נסגרים בוכים והוזים רוצים את אהובנו האבוד חזרה מי יתן וזו המשאלה תתממש אך ההתפקחות מהירה... כאן-לעולם לא עוד. חולית...שתהיה לך שנה קלה

eaz1514

New member
כן שוב החגים כאן והם אינם

כן חולית היקרה, לא קראנו להם אבל הם כאן החגים שהשנה נראים כה ארוכים כל כך הרבה זמן להרהר ולחשוב על אלה שהיו ואינם עמנו עוד פעם לחג היה טעם אחר פעם לחג היה ריח אחר פעם היה לנו מה לחגוג היום החג בשבילנו הוא עול עול כבד המכסה את הכל עד כדי כך שהשנה החלטנו לעשות מעשה ובחג הזה בארץ לא נהיה כל יקירנו הבינו היטב אין לההתווכח עם לב הורה שדואב לא נסב לשולחן שחסר בו האחד הבן היקר והכה מיוחד הוא יבוא איתנו אני יודעת היטב כי את נשמתו נושאים אנו בלב לזכרם דורון שלך ורונן שלי שנלקחו מאיתנו בלי שום סיבה ובשיא פריחתם ולזכר כל הילדים והילדות לא משנה מה גילם או סיבת לכתם כל מה שאני יכולה לאחל לכולנו לשנה הדשה זה הרבה כח להמשיך בדרכם, ורק בריאות ובשורות טובות אילנה, אמא של רונן

'ראש השנה בחוץ, בפנים הכל שבור לי'

מתוך השיר "גן מאיר", מילים ולחן - דנה ברגר 'ראש השנה בחוץ בפנים הכל שבור לי איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה יש אהבה בחוץ בפנים חלון נגמר תקוות ופחדים אתמול ומחר' עוד תקופה של כאב לב, כולל הראשון בספטמבר כשכל הילדים עלו לכיתה א' חוץ מהילד שלי
אוף אוף אוף, אין לי כוחות.

חשבתי עלייך מאוד אתמול

תיארתי לעצמי שזהו יום קשה
ימים שכאלה בלי שום כוחות...כמה כח צריך רק כדי להיות בהם. מקוה שיבואו ימים מעט יותר אפשריים.

yazi22

New member
מאחל רק שנה קלה

לא מעז שנה טובה. אין בחג שמחה, אבל פיתחתי מן אדישות לחג. כשהוא מעין "יום חול", הוא עוד יום, כמו כל הימים, שמתחיל ונגמר ועובר. אנחנו ממשיכים לציין את החגים, בדרך כלל בחברת חברים. לא רוצה "לסגור" את החג לילדים האחרים.

רעוּת

New member
ואולי בכל זאת,

Hold onto nothing" As fast as you can Well, still, pretty good year Maybe a bright sandy beach Is gonna bring you back back "...back Pretty good year ((...what's it gonna take till my baby's alright, what's it gonna take)) .Still, Pretty good year (טורי איימוס)

../images/Emo201.gif

כמעט אין מה לאחל, כי אין למה לקוות. בכל זאת אם מותר מאחלת לך שמעט מתיקות תפיג את המרירות והכאב.

למעלה