חגים

האגס 1

New member
חגים ../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo48.gif

לפחות לפי העמוד הראשי של 'תפוז', החגים זהו הנושא הכי משורשר בפורומים בימים אלה - אז שלא נצטרף גם אנחנו לטרנד?
איך אתם אוהבים את החג שלכם - בבית או בחוץ? חג בחוץ - טרחה או מנוחה? האם להשאר בסביבות הבית, ולהעביר כמה ימי מנוחה בסביבה הרגילה, נותן לכם תחושה של החלפת כוחות או של בזבוז זמן? האם לנסוע לנופש כלשהו או לטיול - האם זהו בשבילכם דבר שאח"כ מצריך מנוחה של כמה ימים, או שבשבילכם זהו המיצוי של החג, שבלעדיו הייתם מבזבזים את ההזדמנות האחרונה לפני שהקיץ באמת מסתיים? או שאתם בכלל עובדים בחג...?

"איך אתם אוהבים את החגים שלכם"???

סתירה פנימית, לא? פעם היינו בויאטנם וטיילנו עם איזה בחור צרפתי. (אולי לפני ההרגלים המוזרים "שלנו" צריך לציין שההרגלים המגונים של הצרפתים כוללים את העובדה שאין צורך להתקלח כל יום. גם לא כל יומיים). היה זה ערב ראש השנה, והצרפתי ביקש לדעת מה אנחנו עושים בחג. לתשובתנו "אוכלים" (תפוח בדבש, רימון, ראש של דג וכו') הוא השיב "but you do that every night". (מה שתאם לגמרי לכך שלפני יציאה לטרק סיפרה לנו נציגת חברת הנסיעות שיש המון אוכל בטרק, ואז אמרה בצער: "but you are from israel! not enough food. not enough food") המסקנה המתבקשת מכל זה היא- שאם היום, כעשר שנים אחרי הטיול המפורסם ההוא, כל זכרונות החגים שלי מתנקזים אליו, כנראה שהיתר היו מורכבים מתרכובת של משפחה פולניה+משפחה פולניה מצד שני+יותר מדי אוכל ואלכוהול כדי לזכור את זה אחר כך. אז איך אני אוהבת את החגים שלי?

למעלה