חגים = פלונטר

חגים = פלונטר../images/Emo122.gif

ערב החג כבר בפתח.בחדר המדרגות מריחים את עוגות הדבש הנאפות ועם ריחן המשכר עולה בפעם המי יודע כמה שאלת מליון הדולר איך לצאת בכבוד מהמלכודת שנקראת ארוחה משפחתית.נכון שבלי משפחה קשה עוד יותר ונכון שעם המשפחה הגרעינית שלי כבר מזמן מצאתי את שביל הדבש אבל אנחנו חלק ממשפחה מורחבת. עד כמה יש לקחת אותם בחשבון? האם הגישה שלי שכל עוד קיים דור קשיש (מעל 80 נושקים ל-90) יש לנצל את ההזדמנות ולשבת יחד אחים ואחיות ילדים ובני זוגם גם אם לא כולנו אוהבים גפילטה פיש ? או אולי נכון להסתפק בברכה באמצעות הטלפון ואיש לאהלו ישראל? כך או כך שתהיה לכם שבת שלום ויותר מכך שנה טובה באמת

magy

New member
למה לא לעשות את החגים

במשפחות מורחבות באולם חתונה? מעל שלושים איש זה כבר חגיגה . יש צורך בהתארגנות באסטרטגיה...טקטיקה.... אז שוכרים אולם, קייטרינג........וכולם באים מצוחצחים בלי לעבוד שבוע קודם..... כל אחד מביא מתנה........ושלום על ישראל........... נשמע לי פחות סיוטי מכל החגים האלה......שכרוכים בקניות, נקיונות וטראסק כמו לפני מלחמה.... גם בעולם יש חגים.....אבל אין הכנות מטורפות כמו אצלנו........ הם נהנים בחגים....לא סובלים............. כל חג , בא לי לברוח לירח.....או אפילו לכנרת.......למצור של מספר ימים עד יעבור זעם........וכמויות משוגעות של אוכל. אוכל. אוכל . אוכל... וצפוף, צפוף, צפוף.......אחד בתוך השני, אחרי שלא מתראים כל השנה.

magy

New member
ואויי למי שלא הולך למישהו אחר.....

כי במקרה הטוב, כולם ביחד.........במקרה שאנשים בודדים........... זה הולך ככה.......... "איפה אתה בחג?" למה לבד? לא הזמינו אותך? אין משפחה? מה פתאום לשבת לבד בחג? אולי חברה? באסהההההההההההההההה

חגים ../images/Emo13.gif

אני באופן אישי שונאת את החגים, כל שנה אותו סיפור כל שנה להתחמק מכל מיני אנשים,כל שנה לשבור את הראש מה להביא מתנה לחמותי שלעולם אינה מרוצה, או גיסתי שנעלמת לנצח בדיוק לפני החגים וכו וכו, לפני שנה סידרנו את כולם ספרנו שאנחנו מוזמנים, הילדות לא היו ואנחנו שנינו הסתגרנו בבית בשקט והיה לנו כיף לא נורמלי.השנה אחי מגיע עם אשתו מחו"ל והשנה אני מאושרת לקראת החג.

חגים ../images/Emo13.gif

אני באופן אישי שונאת את החגים, כל שנה אותו סיפור כל שנה להתחמק מכל מיני אנשים,כל שנה לשבור את הראש מה להביא מתנה לחמותי שלעולם אינה מרוצה, או גיסתי שנעלמת לנצח בדיוק לפני החגים וכו וכו, לפני שנה סידרנו את כולם ספרנו שאנחנו מוזמנים, הילדות לא היו ואנחנו שנינו הסתגרנו בבית בשקט והיה לנו כיף לא נורמלי.השנה אחי מגיע עם אשתו מחו"ל והשנה אני מאושרת לקראת החג.

למעלה