חגיגת תורה

חגיגת תורה

האם היו בעוד בתיי ספר ??? אז אנחנו אחרי הילדים מאז פסח מתאמנים ומתרגשים היתה הופעה מאוד מרגשת ! הילד הזמין גם את הסבתות וסבא דיבר וקרא יפה למרות שטען שיש לו "פחד במה" אלחר מכן המוזמנים שלא הורים הלכו ונכנסנו לחגוג בכיתה עם מאכלים שכל הורה הכין בהחלט כיתה כייפית ומגובשת מה אמר שכיתה שרובה בנים זה לא חיובי !

כשהגדולה קיבלה את ספר התורה, הטקס התקיים

בבית כנסת והיה מרגש מאוד. את החומש עטפו בעטיפת קטיפה יפה עם שם בית הספר רקום ופסוק מהתורה. ביקשו מאיתנו לכתוב הקדשה אישית ונתנו לנו בריסטול דמוי קלף להדביק את הברכה. את הברכה האישית הזאת המורה הדביקה על העמוד הראשון של החומש. גם הבת שלי נבחרה לדקלם וזה היה מרגש מאוד. בשנה הבאה הקטנה עולה לכיתה א' ואני כבר מחכה לטקס הזה.

מקסים

נראה לי שזה חלק ממנהגי בתי הספר עטיפת הקטיפה לחומשים אנחנו הכנו לכל הילדים את הספרים כבר עטופים שהשם שלהם כתוב בזהב הם מאוד אהבו והתרגשו הפריחו בסוף הטקס יונים

../images/Emo106.gif על ההופעה../images/Emo70.gif

אצלינו מקבלים ספר תורה רק בכיתה ב', עורכים את הפעילות בדרך כלל באחד מבתי הכנסת בעיר וזה זכור לי מהגדולה כאירוע מרגש. משמח לשמוע שהכיתה כייפית ומגובשת, הלוואי על כולנו

אצלינו מקבלים סידור

הטקס נדחה מעט ויערך בהמשך השבוע, אבל עיקר הטקס הוא המיקום.... כל מי שביקר באמסטרדם בוודאי מכיר את בית הכנסת הפורטוגזי הישן, שמואר בנרות בלבד. שם יערך הטקס, הילדים מתרגשים מאוד ומתאמנים על מגוון שירים, תמונות מובטחות!

למעלה