חגיגת טרי פראצ'ט!

Athaclena

New member
חגיגת טרי פראצ'ט!

קיבלתי מגזין לאחרונה, היו כמה ענייני טרי אבל עוד לא יצא לי לסרוק... ראיון עם הסופר הדגול

Athaclena

New member
אני בשוק, אני בהלם וגו'

עוגת חתונה בצורת עולם הדיסק. תמונה של המוצר הסופי + קריאות התפעלות יש כאן (תסתכלו פה קודם) תמונה של התהליך (והתוצר המוגמר רק בסוף) זה פה וכל מה שיש לי להגיד זה !!!!!

רחל!

תשאירי גם לנו מקום להגיב על ההודעות שלך.. ועכשיו להודעה: אני בשוק אני בהלם וגו' - עוגה נהדרת! תסרקי לנו גם את הראיון? או שיש בזה משום גניבה גידיטלית?

The Mad Hatter

New member
מגניב!

אבל חבל לאכול אותה אחר-כך (למרות שהיא בלאו הכי לא נראית טעימה במיוחד). ראיון חביב...לא אומר הרבה. הספר הבא בסדרה נשמע קצת משעמם. מויסט היה חביב לספר אחד, אבל עוד ספר ושוב בתבנית של "ניקח עלילה שכבר השתמשנו בה, נחליף כמה מילים ואת משרד-הדואר בבנק ונקבל את הספר הבא בסדרה" כבר נמאס קצת. הייתי מעדיפה עלילה מקורית. רצוי עם המכשפות או עם סוזאן. או שילוב! הסרט של ג'וני נראה ממש נחמד. מאד נהניתי מהספר. השאלה היא-האם יקרינו אותו בארץ? ולשאלה היותר חשובה-אם כן, האם זה יהיה רק בדיבוב?

TheBursar

New member
אני מחכה שייצא

וכבר הודעתי על זה פעם שהיה ויכוח מה הספר הבא שהוא יוציא

Athaclena

New member
אתם מתעלמים ממני. ו-wintersmith

כן, יופי, קיבלתי קצת יחס. אבל זה לא מספיק לי!
אני נעלבת מכם (חוץ ממי שכן כתב פה בשירשור) אני יודעת שיש כאן יותר מ-5 אנשים, ואני דורשת הוכחה לכך! ובקשר לwintersmith, שמתם לב כמה הכריכה האמריקאית מכוערת (במיוחד לעומת הבריטית)? האמת, האמריקאית זה רעיון נחמד ורק חבל שהכל נראה פלסטיקי כזה. כ"כ קשה לצלם בחורה עומדת ככה? או לצייר יפה?

למה לבזבז הודעה על

"וואו העוגה מגניבה" במיוחד שאני לא מכיר את האופה או "המממ מעניין איך הסרט" כשרוב הסיכויים שאני לא אראה אותו + לא קראתי את הספר

מ א ג ר ט

New member
צודקת,

הכריהכ האמריקאית נחמדה, אבל נראית כאילו חלק ממשחק מחשב של שנות האלפיים...

TheBursar

New member
לפחות העטיפה האמריקאית השתפרה

קצת וזה לא רק רקע עם צלליות

למעלה