חגיגת ג'אז בערץ 88

אליק 31

New member
חגיגת ג'אז בערץ 88

בויכוח שיש לנו בינינו לבין עצמנו, על חשיבותה של מוסיקת העמים, כחלק מריקודי העמים, אז הנה תודות לערוץ 88, שלכבוד החג מקדיש יום שלם רק למוסיקת ג'אז. זוהי מוסיקה ששואבת ממקורות של מאות שנים של מסורת אפריקאית, ובמשך 300 שנים שוכללה על ידי המוסיקאים של ארה"ב, עד שנעשתה מזוקקת ונוצצת כיהלום, והיא מוגשת לנו היום, לכבוד החג שלנו.

אליק 31

New member
אינדיפרנטים, זה מה שאנחנו, השארתם

אותי לבד עם האהבה לג'אז, ציפיתי כי מי מקוראי הפורום יביע כאן הזדהות עם האהבה הזכה, למוסיקה שמיימית זאת. זאת המוסיקה שצליליה עוטפים אותך באהבה, עם כל הכאב שבה (חלק ממנה, הבלוז, שהיא מוסיקה עצובה) היא ממלאה את אור היקום בוורוד היא נוגעת בטבור של הנפש, אוי, יענקלה ניצח, אי אפשר לשנות את הישראלי, תן לו רשת ג' כל היום, כל השבוע, והוא יהיה מפסוט.

yovano

New member
לאליק,אני איתך באהבה

לג'אז הישן והחדש, שנוצר מהאמפרוביזציות של הנגנים והיוצרים המוכשרים. גם למנגינות ולשירי העמים היפים שנוצרו במשך מאות שנים. חג שמח

אליק 31

New member
יובנו, הצלת אותי, בחור כלבבי, צדיק

אחד בפורום, עכשיו אני יכול ללכת למימונה רגוע, אני לא לבד.

UHUstick

New member
אליק

לא פשוט לאהוב ג'אז. היא לא באה בקלות כמו רוב סוגי המוזיקה, היצירה שלה ארוכה ומפרכת, המילים כותשות וונוגעות. אורכה של המוזיקה לא מאפשרת לדחוף בין לבין שטויות (פשוט לא ריווחי) וחשיבות הצלילים לא מאפשרת לצווח ברקע. 88FM היא אי של היגיון בים להיטי הקאלט הזמניים. אליק, יום יבוא וגם בישראל יהיו עשרות תחנות של רדיו לויני, באיכות, מגוון ורמה שלא הכרנו. עד אז נאלץ לאכול את שהאוליגרכים מכתיבים. היתה תקופה, עד לא מזמן, שבתחנה היו מנגנים דיסק שלם, לכל אורכו, בלי איזו שדרנית חסרת אופי שתגנח לנו שטויות באוזן. מה אגיד לך, אני לא בחור של ג'אז אבל מה ש88FM מוכרים, אני קונה.

למעלה