חגיגות ה "סילבסטר"

סיבה למסיבה ../images/Emo3.gif

פשוט כך... וכיוון שאנחנו חיים על פי הלוח הלועזי פשוט אפשר לקרוא לזה מסיבת סיום . (ומה אני בעצם מקשקשת - אפ´ם לא חגגתי
)

ophra

New member
על פי הנצרות

לכל אחד מימות השנה יש את הקדוש הנוצרי שלו. ה-31 בדצמבר הוא היום של הקדוש סילבסטר זה מקור השם המוזר שאימצו ליום הזה בארץ הקודש...
בנוגע לארוע עצמו - (ערב ראש השנה הלועזי) אנחנו חיים לפי הלוח הזה ולא נראה לי בעייתי לציין אותו כסיומה של שנה ותחילתה של חדשה גם בתור חג "אזרחי" נראה לי נעים ונחמד לציין אותו בריקודים וארועים חברתיים להבדיל מארוחה משפחתית שמציינת את ראש השנה היהודי העניין הוא ש"זה לא זה".... אין לנו את המסיבות המוצלחות שיש "שם" למחרת צריך לקום לעבודה כמו כל יום רגיל אין את המסורת והאווירה של "ראש השנה" שיש בעולם כולו ולכן גם אני בסופו של דבר כמעט תמיד נמנעת מלחגוג.... אבל ביקשת התייחסות - אז הנה היא....
עפ
(שהפעם האחרונה שחגגה היתה במעבר ל-2000)

וגוס

New member
תמיד בעד מסיבה טובה.....

וגם שבאופן אישי לא חוגג תאריכים {מכל המינים וכל הסוגים} חוץ מכאלו שרלוונטים לילדה,,,ובכלל בשבילי שנים, זה כייף, שלוש כבר קצת צפוף, יותר מזה, זה נסיון התנקשות....מי שמצליח להנות, בברכה,,,לא משנה לי מהי הסיבה...שמצא לחגיגה...

*יערית

New member
חגיגה....

כמו רובם..זו סתם תפיסת טרמפ וסיבה למסיבה עבורי.....
מעבר לזה אין לי שום סנטימנט למשמעות של שנה לועזית שעוברת.....

Lonely In Blue

New member
אם לסכם את הדיון

אז יש כאלה שיש להם סנטימנט למעבר משנה לשנה ( כי חיינו מתנהלים לפי הלוח הלועזי ) אבל אינם חוגגים מסיבות שונות. ויש כאלה שאין להם סנטימנט למעבר משנה לשנה אבל כן חוגגים ( כי זו סיבה למסיבה ) לא ממש סיכום, אבל ... יותר אמירה שלי.

למעלה