חגיגות השבועיים...

chenmar

New member
חגיגות השבועיים...

קצת התלהבות אבל מה לעשות....: עעוד שבועיים...14 ימים והרבה שעות אני,חן מ. עושה צניחה חופשית(טנדם)לראשונה בחיי.. חשוב להסביר:תאריך הצניחה הוא תאריך יום ההולדת(13) זאת אומרת שאני עושה את הצניחה בדיוק על הגבול.. אז.. מועדוני הצניחה בארץ.. תתכוננו נ.ב. אני בטווח שכולכם תעשו זאת אבל:תתפללו למזג אוויר טוב -אינשללה!! חן the only way to do sky dive is to do it

oferbar

New member
אתה בא ישר

אחרי העליה לתורה? איזה פרשיה קיבלת? ואל תשכח להביא סוודר!

chenmar

New member
שאלה ותשובה

אני לא בא אחרי העליה לתורה(אם אני יעלה בכלל)אני בא ישר אחרי בייה"ס או אפילו לפני.... שאלה: אם אני רוצה (ואני רוצה)לעשות את הטנדם ביום שישי(נגיד ב-פאראדייב...) אני צריך לקבוע טור או משהו כזה... וגם אם שווה מאוד לעשות צניחה בקיץ... ולא בחורף...

80s girl

New member
מומלץ ביותר לקבוע תור~!

ואני חושבת שיותר נחמד לעשות צניחה בחורף, כי כשיש עננים זה מוסיף אפקט של פחד, אתה מביט למטה ורואה שאתה עומד ליפול אל הלא נודע וגם בגובה מסויים העננים כבר נעלמים וכך אתה חווה את הגובה עם ובלי עננים ENJOYYY !

oferbar

New member
צריך לקבוע תור

וגם להתקשר בבוקר ולוודא שיש תנאים טובים לצניחה מבחינת עננים ורוחות (רוחות מזרחיות חזקות מבטלות יעפים). אם תפסת יום טוב בחורף (מה שלא קשה במיוחד בישראל) אז זה ממש סבבה, כי אז הראות הרבה יותר טובה מבקיץ שהאויר עכור בגלל עשן המכוניות והזיהום. ביום בהיר אפשר לראות את החרמון בלי בעיה וזה מראה מרהיב! רק תביא לבוש חם ונוח, כפפות והרבה מצב רוח. שמיים כחולים עופר

למעלה