חגיגות היוצר - Special Edition

Magic_DO4

New member
חגיגות היוצר - Special Edition

שלום לכולם, באופן חד פעמי לחלוטין עקב נסיעתו של אורי שוחט ללונדון, יתקלטו צוות התקליטנים המובחר: סוליקו קרוווווווווווב. הלא הם: DJ אלארם DJ´s סאבו ורוב DJ W.I.D.O מובטח סט מגוון ומעניין שיכלול באופן מפתיע המון היפ הופ, יגיע גם לראגא ומי יודע מה עוד. דינמו דבש, יום שלישי 23:00 סלמה פינת אבארבנל, כניסה תעלה 20 שקלים מגיל 18 ומעלה. (בנות בוגרות בנפשן ובגופן יוכנסו בד"כ בלי בעיה). סקציית הברכות והאיחולים: תרשו לי לברך על סיום החופש הגדול, כמות הבחורות שהיו בחודשיים האחרונים ברחובות תל אביב ואיכות המחשופים שלהן עלולה לגרום לעיוורון מיידי וטוב שזה נגמר. לטעמי הקייץ נוצל כמו שצריך עם הופעות, סינגלים, מיקרופון למקסימום 2, ו Nuff Respect ל-G SPOT בראשות סופרים על ארגון ההופעות הרבות שהיו הקייץ, ועוד יותר מזה על ההתמודדות אמיצה מול עסקני הפורום שיודעים רק להתלונן ולהתלונן ולהתלונן ועוד קצת להתלונן. הדבר נובע מכך שהם ישראלים, ישראלים אוהבים להתלונן, כל כך אוהבים להתלונן אפילו אם אין על מה העיקר להתלונן. המתחרה היחיד של "מחלת התלונות הכרונית" הוא כנראה התכונה המכונה "ידענות יתר" שגם בה ניחנים בני ישראל לרוב, שכן הם יודעים הכל הרבה יותר טוב מכולם אבל זה כבר בפעם אחרת ! Peace Out, DO4 4 Life. mAGiC שלא רואה ממטר למרות שהוא ממש ממש מנסה.

להההההההתללללללללהההההההההההההההבבב

"מג´יק שלא רואה ממטר למרות שהוא ממש ממש מנסה" קצת התלהבת הייתי אומר לא????. ולמה לעשות הכללות?????????? יש אנשים שיודעים לכבד ולתת כבוד על המאמץ שעושים פה הרבה אנשים.... אבל שאתה מדבר ככה ובמקרה "אני מחרבן דברים יותר גדולים ממך" שזאת היתה הגזמה גדולה...... מה ההתלהבות שלך??????? מכרת מיליונים???????? יש לך מיליון בחורות???????.יש לך בחורות|?????????????. עומרי-שלא הולך לתת כבוד לאנשים כמוך

בועית

New member
אני חושבת שלא הבנת אותו נכון

תפסיקו להתייחס לדברים שנאמרים פה בצורה שלילית. הוא לא התכוון שהוא לא רואה אותך כי אתה אפס... הוא התכוון שהוא לא רואה ממטר כי הוא מחושגז ... דדהההההההההה מג´יק=חישגוזים כדאי לך לבקש מתותי למחוק את זה שלא כולם יראו שאתה מתלהב...

המממממממ

אולי לא הבנתי נכון קורה..... אבל תוכן ההודעה שלו מנוסחת בהתלהבות מיותרת וזילזול

Equinox^

New member
למה אתה חייב להיות כזה קטנוני?!?

זה ממש דבילי לעסוק בדברים השוליים האלו.. אתה לא חושב?!?

למעלה