חגיגה של שידור מחר בספורט 5

WorldCenter

New member
חגיגה של שידור מחר בספורט 5

הקבוצה המענינת בליגה, הלייקרס מול דאלאס, נוביצקי מול בראיינט הMVP של העונה שעברה מול המתיימר להיות הMVP של השנה. קיד מול גאסול בקרב הטרייד הכי חשוב העונה, האוורד מול אודום בקרב הסמול פורדים. הולך להיות אחלה שידור ואחלה משחק, 22.30 ספורט 5.

NOWITZKI12

New member
oh my gosh

oh yeh... oh yeh... my game.. go mavss! lets kick their ass!!! סופ סוף שידור בשעה נורמלית

z dead

New member
אם אפשר - תיקו עם הרבה פצועים.

אודום ישמור על נוביצקי לא? יכול להיות מעניין מהבחינה הזאת שיש מצב לחמישיות נמוכות עם קווים קדמיים של: קיד+טרי+הווארד מול פישר+פארמר+קובי. ונוביצקי+דמפיר מול אודום+גאסול. בחמישיות נמוכות לייקרס עדיפים,בחמישיה רגילה גם. פישר לא נופל מקיד בכל יום נתון,הספסל של הלייקרס עדיף בהרבה. קובי מול הווארד או טרי זה לא כוחות. כח האש שפארמר מביא מהספסל מול טרי שהוא הגארד-סקורר היחידי פחות או יותר של דלאלס די שווה כוחות. דמפיר לא יכול לשמור על גאסול,אודום יכול בהחלט לשתק את נוביצקי הוא ה-שחקן שאמור לעצור אותו מבחינת כל הנתונים הפיזיים של שניהם וסגנון המשחק. דאלאס קבוצה איטית,כבדה,ולא אתלטית הלייקרס אתלטים,מהירים,זריזים. אם הלייקרס לא מנצחים זאת הפתעה גדולה. לא שהלייקרס קבוצה כ"כ גדולה כמו שעשו מהם...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אכן אחלה משחק ואחלה שידור

וסוף סוף בשעה נורמאלית. אחרי שרצף הנצחונות של הלייקרס נקטע מול פורטלנד הם ירצו להראות שזה היה מקרי לחלוטין, ואיזה קבוצה טובה יותר להוכחה יש מדאלאס? יהיה שמח

NOWITZKI12

New member
..דילמה

מה הייתם עושים במקומי: ללכת למשחק של מכבי בנוקיה היום עם חברים, או לשבת בבית ולראות את דאלאס? (נ.ב. סוף סוף נראה אם קיד שווה משו אחרי 4-2 מאז שהוא הגיע, משחק שצריך לקבוע גורל עונה. )

OrEl74

Well-known member
מנהל
המשחק של מכבי מתחיל בשמונה

הלייקרס מתחיל בעשר וחצי. לדעתי לא תפסיד יותר מרבע אחד אם תלך לנוקיה, אני במקומך הייתי הולך. אההה בעצם אני באמת הולך

NOWITZKI12

New member
חחח

צודק.. אבל אני גר בחדרה, וייקח לי זמן להגיע, מה גם שאני הולך עם חבר שאף פעם לא היה במשחק, והבטחתי לו שנישאר אחרי זה לקבל מהשחקנים חתימות (יציע 9 או 7 נכון?)...

cache

New member
תלך למשחק כי דאלאס יפסידו

א. תמיד אבל תמיד אני בעד לצאת מהבית מאשר להישאר בבית. יש לך אפשרות לראות משחק, לך תהנה, מה עוד שמכבי תנצח, אתם תהנו, אתה עם חברים, מה יותר טוב. ב. באן.בי.אי המשחקים ארוכים, אתה בכייף יכול להגיע למחצית השנייה (וכמובן לשידורים החוזרים). ג. דאלאס יחטפו בראש. ד. יום טוב ה. נ.ב (תגובתך על אי יכולתו של דריק לקלוע מעל פארקר כשהמשחק על המאזניים).

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים עם ידידי המלומד ../images/Emo13.gif

בכל הסעיפים.

לא רציתי לקלקל את החגיגה

אבל ראיתי היום את אפי בירנבוים והיה לי ברור שמכבי מפסידים לשרון מסרתי לו טיפ מההנהלה

NOWITZKI12

New member
טחחח

למה את מי אתה אוהד? הפועל ירושלים?? ... דאלאס אולי טיפה לוזרית, אבל עכשיו שקיד הבין מה רוצים ממנו במאני טיים(לזרוק), הם משתפרים.

z dead

New member
את מגדל אני גם לא סובל

ותראה את החתימה,אז מה לי ולירושלים? :) דאלאס לא לוזרים הם משלבים בחמישיה בחורה,וקשה לנצח ככה כשאתה משחק בליגה הכי פיזית בעולם.

NOWITZKI12

New member
טחחח

למה את מי אתה אוהד? הפועל ירושלים?? ... דאלאס אולי טיפה לוזרית, אבל עכשיו שקיד הבין מה רוצים ממנו במאני טיים(לזרוק), הם משתפרים.

Molchansky

New member
אחחח

אני מחכה ליום הזה כבר הרבה זמן גם שידור ליגה ישראלית, ישר אח"כ שידור של הקבוצה שלי נגד הגרמני והילד. בשעה 19:30 אני מתנתק מהעולם, בשעה 22:30 אני חוזר לעולם רק בשביל להכין עוד כוס קפה, ואז מתנתק שוב מהעולם עד סוף המשחק

למעלה