חגיגה נחמדת

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך
לכל מעריצי מיק פלאנרי ../images/Emo6.gif

אליל הבנות האירי...
הנה קצת מידע עליו שעדכנו באתר של זאפה... מיק פלאנרי, אמן יוצר בן 23, כותב מלחין ושר בסגנון פולק-רוק. פרפורמר מנוסה שהופיע רבות באירלנד, ארץ הולדתו, ובניו יורק וקנדה. ה EP הראשון שלו, זכה לביקורות נלהבות, ואלבום הבכורה שלו ”evening Train” זכה להצלחה גדולה. כל הכרטיסים להופעותיו של פלאנרי בעקבות האלבום נמכרו זמן רב מראש. ב2005 הוא היה לאמן האירי הראשון שזכה בתחרות היוקרתית הבינלאומית לכותבי שירים ISC, שבחבר שופטיה נמצאים טום ווייטס, רוברט סמית מהקיור, ג’וליאן קסבלנקס מהסטרוקס ועוד רבים. נשמע בחור מוסיקלי רציני !

I מ י ר ב I

New member
יש לי הרגשה שההופעה תהיה ממש טובה!!!

מיק נשמע ממש מוכשר,מזכיר את אריק קצת...

נצלש

אתה יודע אולי מה מצב הכרטיסים לשולחנות? אחי בא היום ואני רוצה שהוא יקנה לי,אבל אם אין כרטיסים לשולחנות אז אני יחכה להופעה אחרת

הכי פשוט להתקשר לזאפה לשאול

אני בטוח שעוד נשארו 2 מקומות ליד שולחנות לאחת משתי ההופעות

1shiran1

New member
תודההה [[:

דווקא אני אוהבת שיש ת'פתיח של הנגנים ואז אריק עולה.. זה מאוד נחמד [[: והסולו של אודי באמת מוסיף לשער שש :):) חחחחח ומגניב השיר 'גידי' .. חחח בדיוק השבוע נזכרתי בשיר הזה כמה פעמים.. מעניין היה לשמוע ת'ביצוע
הגשמה עצמיתתתתתת
איזה מגניב שהיה %$# לגמרי להיט
נשמע שהיה כיף ...

ady18

Well-known member
תודה

אני אוהבת דווקא את הפתיחה הזאת של אפשר לחשוב לגבי הזמרת לא שמעתי עליה אז ככה שאין לי ממש דעה שער שש לוקח בענק כשיר ההופעות לעומת הדיסק... "הגשמה עצמית" להיט אבל אין על "יום חדש" בהופעה עם הצלו של מאיה זה להיט היסטרי ברמות בזה הוא גם צודק

למעלה