חגורת הכתפיים

• פותח הנושא oskl
  • פורסם בתאריך

oskl

New member
חגורת הכתפיים

שלום לכולן/ם רציתי לשאול את המומחיות בנושא איזה חוג התעמלות מתאים לעבודה עם חגורת הכתפיים בעיקר. האם כדורגל, התעמלות מכשירים? אודנ לעיצותיכן/ם. ד.א. בני בן 6 וחצי בתודה אוס

עטרה ב ט

New member
יותר עדיף כדורסל על כדורגל

ואם יש אצלכם גם ספורט טיפולי או התעמלות מחזקת זה גם טוב. שחיה כמובן. תחשבי על דברים שמאמצים את הידיים והכתפיים והצוואר. (חוג ניקוי חלונות למשל
)

ומה עם מתקנים בגן שעשועים

ובכלל בחצר או בפארק לעשות מריצה (הוא הולך על ידיים ומשהו אוחז ברגליו) לזחול בתוך מנהרה לעשות קפיפות שמיכה לקיר או לרצפה כל אלה רק אם זה בכיף כמובאן חוגים... הבן שלי הולך לקפוארה חוג נפלא בעיני והם עושים המון תרגילים שמחזקים את כל הגוף כולל גפיים עליונות וחגורת כתפיים. תהנו טל

oskl

New member
עטרה

הוא היה כל השנה בחוג ספורט טיפולי והמדריכה הודיעה לי שבוע שעבר שהיא ממליצה להפסיק עם החוג כי עומר בסדר גמור והשתפר המון. כמובן שהמליצה לא לוותר על חוג התעמלות כלשהוא בשנה הבאה. אני אמנם חשבתי על כדורסל כי פה חגורת הכתפיים באה יותר לידי ביטוי. אבל בכל זאת החלטתי להתייעץ עימכן . תודה אוס

מזאלונה

New member
שחייה...../images/Emo181.gif

בשחייה אפשר לעבוד הרבה על חגורת הכתפיים. אפשר לבצע תרגילים לחיזוק נגד התנגדות המים, וכמובן שגם השחייה עצמה מחזקת את חגורת הכתפיים, ואגב, הכוונה היא לשחיית גב או חתירה, ולא שחיית חזה.

oskl

New member
תודה תודה על העיצות

זה מאוד נחמד שיש עם מי להתייעץ ולחוות חוויות שנוגעות לנושא הריפוי בעיסוק. כה לחי אוס

למעלה