חב' עלית שאלה?

שנגל

New member
חב' עלית שאלה?

מה ידוע לכם על כל הנושא של חב' עלית אשר החליפה את כל התוויות של השוקלדים שלה ונכון לעכשיו נדמה לי שאסור לחולי צליאק שום שוקלד של חברת עלית האם אתה יודעים משהו שונה ממני? מבדיקה של כל השוקולדים על כולם רשום או מכיל גלוטן או מיוצר בקו ייצור או בסביבת גלוט, כולל מקופלת , אגוזי וטעמי שחשבתי עד היום שמותר לאכול אותם.

תעשה חיפוש על עלית

תמצא הרבה מידע בנושא. כעיקרון מאז התקרית של פסח עלית הוסיפה לכל התוויות אזהרה שייתכן ומכיל גלוטן, זה בעיקר כסת"ח אבל עדיין יש אנשים (ואני בינהם) שמעדיפים שלא לסמוך על זה (אם לוופלים של פסח הגיע גלוטן, גם לשוקולד יכול להגיע במיוחד כשהם לא מקפידים). אחרים (שגם בינהם אני נמנית) מעדיפים להחרים את עלית על הזלזול המחריד שהפגינו בקהל הלקוחות הצליאקים.

שנגל

New member
להחרים את עלית

בעיקרון זה נכון שקשה כבר לסמוך על עלית אבל זאת לא אני החולה אלה ילדה בת שבע שגם ככה אסור לה כל כך הרבה ממתקים אז עכשיו אני לא יודעת מה לעשות? מאיפה אני אקנה לה שוקלדים וממתקים? הם הרי מונפול בתחום זה בישראל.

אילנינה

New member
בעיקרון עלית החרימה אותנו.

הם החליטו לרשום על כל המוצרים שלהם " עלול להכיל גלוטן" אע"פי שהמוצרים עצמם לא מכילים גלוטן. אני ביקשתי בגן ומההורים שבכל יום הולדת / מסיבה בגן שידאגו לרכוש מוצרים לא של עלית אלא של כרמית על מנת שגם בני יוכל להינות מהם ואני חייבת לציין זה עובד נהדר. מכל הסיפור הזה עלית מפסידה.

למעלה