חבר...

חבר...

יקר יעץ לי יותר מפעם אחת להגיע לכאן קראתי ברפרוף -יש לציין- את כתבייכם קראתי והרגשתי איך אני מתגמדת לאיטי תחת מטר המילים שכן רב משמעיות המילים שלכם מורכבות כלכך ומכסות טפחיים ובכ"ז, אני כאן מנסה, מקווה למצא את מקומי בינות ליושבים כאן עוד הוא אמר לי שהיכולת לאבד שליטה היא היא השליטה האולטימטיבית ואני , כשעיניי דומעות ודמעותיי אוספות בחובן את הכאב מחכה לרגע בו אתיר לעצמי לאבד שליטה מחכה לרגע בו מערבולת האש תפרוץ החוצה מבלי חלילה לאכל בתוכה את היקרים לי כלכך שקט.

הצופה.

New member
היי שקט

כשנמלה עומדת על ענף של עץ בשבילה העץ זה כל העולם. היא לא מאמינה שייש משהוא מעבר לעץ. לפעמים מגלים שתילי תילים של שקרים אנו בונים במהלך חיינו כדי להמנע מהאמת מהאמת הפשוטה שלנו .. אנו בונים את השקרים בגלל חינוך בגלל סביבה בגלל עצלנות..שמתחילים לקלף את השקרים ואו את נעים
(לא נעים) בהתחלה זה נראה כמו קריעת ים סוף ואז האש שפורצת היא אש מקרבת ולא אש שורפת. במדבר האדישות דמעותייך הן כדם הרגש הדלק שמניע את החיים מזון התקוה

השקט על מים סוערים...

למה נדמה לי שאני מבינה היטב את מה שאת משדרת?! ההודעה שלך עושה לי חשק להסחף איתך לתוך שיחה עמוקה .... מה יהיה?! .... ... כשאת עושה את זה בכוח, נגד כוחות הטבע.. הפריצה תשרוף...
כשאת נעזרת בכוח הטבע על מנת לפרוץ... הפריצה תאיר.
.......

שלום לך שקט וברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

היי שמש!!! אומנם לקח לך זמן מה עד שהרמת את הכפפה אותה זרק לך החבר ההוא... בכל אופן ברוכה את בצל קורתנו. לנו אין מטרה לזרוק מילים מפוצצות. כאן כל אחד אומר את מה שהוא חושב או את מה שהוא מרגיש או את שניהם ביחד. כל אחד כאן הוא עולם. אנשים כנראה לא במקרה מתחילים לדבר כאן אחד עם השני כשהם מזהים נקודות משותפות לדיון. אני בטוחה שאת תמצאי לך את החברים הוירטואלים שלך שיהיו מסוגלים לתמוך בך במידה והחלטת לצאת למסע אל ניבכי נשמתך זוהיא למעשה אותה מודעות פנימית אנחנו לא מנסים לגלות טפח ולכסות טפחיים אנחנו אומרים את שבמחשבותנו וכל אחד מפרש את הנאמר לפי עולמו הפנימי ונקודת המבט שלו. אם מתחשק לאדם הוא משתף אותנו במחשבותיו ואז מתפתח דיון פורה שמטרתו להסיר מחשבות שליליות או מוטעות או את יודעת מה ברגע שמשהוא מדבר והשני חוזר על דבריו במילים אחרות הרי כאילו האדם דיבר עם עצמו שמע את עצמו ויכול להקשיב לעצמו וכך אולי לפתור את בעיתו. כמובן אם ירצה בפטרון כי אם הוא לא יקח על עצמו את האחריות לפעול הוא ישאר ברמה של מקטר בלבד ואז גם אחרים יתיאשו ממנו. זכרי זכות הבחירה בידך להמשך הפעולה. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

למעלה