חבר של WZRD

life121

New member
חבר של WZRD

באותה הזמו בידיוק חסמו את כל יושבי הברית ..את כולם כבר שיחררו ורק אותי עדיין לא יותר משבוע אני ממתין בסבלנות ....בבקשה תשחררו גם אותי רוצה להמשיך לשחר הגיבור שלי כבר שמן מרוב חוסר מעש הסוסים מסרבים לצאת מהאורווה וגם השליחים לא מקשיבים יותר למלך והמלכה אפילו המתיישבים ברחו והלכו לטיול של אחרי צבא בהודו בבקשה עזרה ..........מה עושים ???

Wzrd

New member
אל תגיד ככה לכולם שאתה חבר שלי חחחחח

מת עליך אחי אני מצטער שאתה עדיין חסום..... אבל לא להיות כאלו המומים.... יש שביתה.... במשחק שיש מסחר... דיפלומטיה.... בריתות... ומלחמות.... אין ספק שיהיו שביתות אחי חחחחח רק חבל שאלו האדמינים ולא האימפריאנים

Wzrd

New member
היה חסום במהיר ושחררו אותו... נשאר עוד אחד

נחסמנו 5 חברה 4 שוחררו אחד מסכן עוד סגור info123 בשרת המהיר.... והוא היחיד שנחסם שבכלל לא עשה כלום ולא העביר או קיבל משאבים. הוא באמת על פארש נחסם לא נעים... כולנו עשינו מסחר עם המשאבים חוץ ממנו. יש מצב לשחרר אותו עם פיצוי ולא עונש?

אני גם חסום בשרת 1

ומקבל הודעה על נאטרים ולא יכול להכנס למשחק אתה יכול לעזור לי שמי בשרת r_l ,usv

life121

New member
תודה

תודה לרב הציידים ששיחרר אותי .....בבקשה ...אנא שחררו גם את ןמכם123 בשרת המהיר תודה על העזרה ......ואם יש מחאה או משהוא שאנו יכולים גם לעזור בפיתרון השביתה אולי לשלוח מיילים או משהוא ....גם המשתמשים אולי יכולים לעזור במשהוא תודיעו לנו ......תודה על כל העזרה ותמשיכו בעבודה המופלאה הפורום נהדר

למעלה