חבר שלי לא גומר

jenis1

New member
חבר שלי לא גומר

אנחנו חברים 5 חודשים ואפילו פעם אחת הוא לא גמר. (הוא "מפמפם" במשך בערך חמש, עשר דקות או קצת יותר, ואחרי זה יוצא החוצה כשיש לו עדיין זקפה, בלי לגמור). אנחנו מקיימים יחסי מין רק עם קונדום. אני יודעת שיש גברים (או רוב הגברים) שלוקח להם יותר זמן לגמור עם קונדום, אבל בסוף הם גומרים... חבר שלי לא, ואני לא יודעת מה הבעיה. עם שלושה חברים קודמים שלי שכבתי גם אך ורק עם קונדום, ולא הייתה להם את הבעיה הזו. אולי אני "רחבה" מדי אבל אולי זו בעיה אחרת. למישהו/י יש רעיון מה הבעיה פה? תודה!

יכול להיות כמה דברים

כדי לענות לך חסרים כמה פרטים. האם את בת זוגו הראשונה? במידה ולא איך היה עם בנות זוג אחרות? האם בדרכים אחרות הוא כן גומר איתך, למשל מין אוראלי? כשאת מאוננת לו או שהוא מאונן לידך? שלומלום

jenis1

New member
כמה תשובות

אני לא בת זוגו הראשונה אבל אני לא יודעת אם הוא גמר עם בנות זוג קודמות או לא. לא שאלתי אותו את זה כמו שאני מעדיפה שלא לשאול אותו עכשיו למה הוא לא גומר (אני לא רוצה להביך אותו והאמת שלשאול את זה יביך גם אותי...אני קצת ביישנית:) אני לא עושה לו מין אוראלי.... הוא לא מאונן לידי ואני לא לידו. אני יודעת שזה נשמע משעמם ושמרני אבל כך הייתי עם בני זוגי הקודמים ואיתם לא הייתה בעיה, ככה שבאמת לא ברור לי מה קורה איתו...

infatuation

New member
ג'ניס../images/Emo13.gif

קודם כל, לדעתי מאוד חשוב שבקשר תהיה פתיחות גם ובעיקר לגבי הנושא הזה. אל תשאלי אותו למה הוא לא גומר, תשאלי אותו אם הוא יודע איך את יכולה לעזור לו כן לגמור? והאם הוא גמר עם בנות זוגו הקודמות? זה חשוב שתהיי פתוחה לשאול ולשמוע את תשובתו. קשר לא חייב מין אוראלי בשביל להיות מעניין
אבל ממה שהבנתי מהשאלה, היא אם את מאוננת לו, ואם כן אז האם אז הוא גומר?

../images/Emo24.gifג'ניס

צר לי ,אך לדעתי ,ממה שאת כותבת, יש מקום לפנות לגורם מקצועי כדי שיעזור לו/כם בקושי אותו את מתארת. כל מה שנכתב לך נכון מאוד ויכול לתת תמונה רחבה ומובנת יותר לגבי המצב. יחד עם זאת אחרי 5 חדשים...רצוי לפנות ליעוץ מקצועי. עידן מיליצ'ר

למעלה