חבר שלי אמר שUriha Heep

John LennonS

New member
חבר שלי אמר שUriha Heep

זה שם של מות מספר. מישהו יודע איזו דמות ומאיזה ספר ולמה דווקא היא?

LadyG

New member
אוריה היפ היא דמות

מספרו של צ'ארלס דיקנס - דיוויד קופרפילד. למה דווקא אוריה היפ? אין לי ממש מושג. אנסה לבדוק.

yokei

New member
הסבר לשם "אוריה היפ"

להקת "אוריה היפ" נוסדו ב-1969 . בזמן זה בריטניה ציינה 100 למותו של הסופר המהולל צ'רלס דיקנס. וברחבי בריטניה הציגו הרבה הצגות וסרטים המבוססים על ספריו. יום אחד לאחר שצפה בסרט "דויד קופרפילד" המבוסס על ספר באותו שם של צ'רלס דיקנס הציע ג'רי ברון המנהל של הלהקה לשנות את שם הלהקה לשמו של גיבורו הנבל של הספר "אוריה היפ", חברי הלהקה הסכימו וכך נולדה האגדה בשם "אוריה היפ".

moshel

New member
קבלו את המופע הבא

ביום שישי ה27.6.03 שעה 24:00 בארבי כפר סבא להקת Bluesic תבצע ערב מחווה לחמש הלהקות שאתם הכי אוהבים the doors pink floyd led zeppelin deep purple uriah heep במופע מטריף ובמחיר מצחיק של 40 שקלים בלבד אז לא לפסס אותנו ביום שישי בארבי כפר סבא שלכם moshel

dylan

New member
אממ.. אפרופו קאברים..

בשבועות האחרונים משדרים בערוץ 2 בלילה לפעמים הופעות מפסטיבל הקאברים שהיה שנה שעברה (אני חושב.. אולי לפני כמה חודשים בשנה הזאת בעצם.. אני ממש לא זוכר..). ראיתי חלק מהמופע של רוני פיטרסון שקיבר את דילן, מישהו שקיבר את הנדריקס (יצא לי לראות רק את אול אלונג דה ווצ'טאוור
וחלק מ'התקווה' עם גיטרה חשמלית...) וחלק מהקיבור של הביטלס.. כל מה שראיתי היה מאוד מאכזב.. העיבודים היו ברובם משעממים וחסרי מעוף, הקולות היו עלובים (בעיקר של אלה שקיברו את הביטלס, שכנראה גם לא ממש מודעים לפער בין הקולות שלהם לקולות של הביטלס..) והרושם הכללי היה די חובבני.. מישהו ראה?

noosh

New member
באיזה שעה זה היה?

אולי יהיה לי מה לראות לפני שאני נרדמת

moshel

New member
מה איכפת לי

מה איכפת לי מה עשו להקות אחרות ואיך הם מבצעים שירים אותי מעניין איך הלהקות שאני מפיק מבצעים את החומר והם מבצעים אותו טוב מאוד וזה מה שחשוב moshel

dylan

New member
אממממ.. זה היה בסביבות

1:30 בלילה אם אני לא טועה.. אבל אני לא זוכר את הימים.. עדיף פשוט לבדוק בממיר הדיגטלי.. והערה למושל.. זה לא ממש אמור להיות אכפת לך
.. סה"כ ניצל"שתי, מצטער אם זה יצא כאילו אני מטיל ספק או מזלזל באיכות הלהקות והקאברים בערבים שאתה מארגן, זאת ממש לא היתה הכוונה.

למעלה