חבר קצת לוחץ

alona b25

New member
חבר קצת לוחץ

אני נמצאת בזוגיות עם בחור במשך כחודש,והכל טוב ויפה,אני אוהבת אותו ומתחברת אליו וכך גם הוא אליי
אבל הוא יותר מדי לוחץ ודביק,בעיקר בקטע של מרחב אישי ואירוטיקה

זה לא שאני לא אוהבת אותו ולא כיף לי שהוא עושה את זה,אבל תמיד בכל הזוגיות שהיו לי לא אהבתי שנדבקים אליי יותר מדי.תמיד רציתי לפעמים מנוחה ושקט ואיתו לפעמים זה מעצבן

אני אתן כמה דוגמאות:
זה מתחיל אפילו מהדברים הקטנים.אני חוזרת מהעבודה ב5 ואחרי שניקיתי קצת את הבית,אכלנו ביחד ולפעמים גם יוצאים אני רוצה קצת שקט במיטה בשביל לראות טלוויזיה או לקרוא ספר(אני לא מדברת על הלילה והשינה,אלא על שעות ערב).אין לי בעיה שהוא בא ושוכב לידי אבל הוא לפעמים נדבק אליי בכוח,מחבק אותי ומנשק אותי ומפריע לי.
בכללי הוא יותר מדי חרמן.אני מסתובבת בבית רוב הזמן בקיץ עם תחתונים וחזייה בלבד,עכשיו קורה מצבים שאנחנו מתחילים להתנשק ככה סתם בעמידה ואז עוברים לשכיבה ואני מספקת אותו והכל טוב ויפה,אחרי זה אני הולכת לבשל והוא בא ומחבק אותי מאחורה ומנסה לנשק אותי עוד(ובדרך גם לפעמים מנסה לגעת באיברים המיניים)
ויש לי עוד כמה דוגמאות כאלו אבל הבנתם את העניין

איך להסביר לו בעדינות שאני רוצה קצת ספייס לעצמי?זה גם מאוד מוריד לי שהוא חרמן רוב היום.כמובן שאני אוהבת את זה כשאנחנו עושים את זה אבל הקטע שגם ביום יום אני רואה שהוא רוצה מגע וקשה לו להתאפק,אבל אני חושבת שאני גורמת לו לחשוב שמה שהוא עושה זה בסדר כי אני לא יודעת איך להגיד לו בעדינות שאני צריכה קצת ספייס

marioForever

New member
וואו..

אמממ וןואו.. \
כאילו אני לא יודע מה .. שנייה תני לי להתאושש..

אני לא יודע איך להגיב

זה היה חצי פוסט סקסי כזה, וחצי פוסט שמתאר בעיה אמיתית וחצי פוסט שמתאר את העובדה שאת לא מבינה כמה אתם שניכים שונים

אני לא מבין מה הוא פתאום ככה ניהיה ? קודם הוא לא היה כזה ?
תראי אם הוא היה מחבק ומנשק ומשקיע עם נרות ומוצא דרכים להראות את האהבה שלו הוא היה מדהים
אבל אם הדרך שלו להראות את האהבה שלו זה סקס סקס סקס, אז כאילו..
שנייה
אני נגד סטיגמות
אני משוכנע שהוא מזרחי נכון ? וגם אני בטוח שהוא מה שרובינו יחשיב ערס (למרות שאת תגידי שהוא בדיוק ההפך מערס) נכון ? המוסיקה האהובה עליו היא מזרחית ?
פשוט סתם לספורט אפשר שתעני על זה ?

תראי

אתם שונים
אין מה לעשות
הוא רוצה הרבה סקס כי ככה הוא עובד כי ככה הראש שלו ודרך המחשבה שלו וכל מה שהוא הוביל אליו בסוף הולך לשם
זה מה שהוא רוצה כדי שיהיה לו כיף והראש שלו אומר לו שהוא פשוט יכול לקבל את זה איתך מתי שהוא רוצה
את לעומת זאת
רוצה ספייס, א. בגלל שהוא לוחץ יותר מדי אז את רוצה הרבה יותר מדי ספייס מהרגיל, וב. בגלל שפשוט את רוצה ספייס וזה לגיטימי.
והראש שלך מספיק לו פעם אחת ביום , יומיים, וזהו. זה המינום הבריא והנורמאלי אגב למרות שאין נורמאלי בזה.

אבל סריוסלי את הולכת כאילו עם תחתונים וחזייה בבית זה די סקסי את חייבת להודות... תקני בגדים דקים אפילו אבל שיהיה לך מה ללבוש...

בכל זאת

תחשבי על האופציה הזאתי

את איכשהוא תגרמי לו לא לרצות סקס כל הזמן.
אבל עכשיו את הולכת עם תחתונים וחזייה בבית וזה לא ילהיב אותו כי זה מה שאת רוצה, ואז שאתם כן תכנסו למשחק המקדים וכל זה ותתלבשי לפניו עם תחתונים וחזייה אז מה ? אז הוא לא יתלהב ממך ? כי הוא גם לא מתלהב שאת הולכת ככה בדרך כלל ?

אני חושב שזה גם נקודה למחשבה.

אני יותר אוהב את האמרה של היצ'קוק שאומר שמה שלא רואים הרבה יותר מפחיד ממה שכן רואים.
כלומר כן הייתי מעדיף שחברה שלי תסתובב בבית עם איזה מכנסון קצר או משהו מאשר סתם עם תחתונים, וגם את יכולה להסתובב עם חזיית ספורט שזה חצי חולצה גם ככה... במקום עם חזייה רגילה.

תראי בסופו של היום אם זה מי שאת
וזה מי שהוא
אז פשוט יש פה את המקרה הקלאסי ששניכים רוצים דברים שונים..
ופה את כבר מחליטה אם לדבר איתו, אם לעזוב אותו ולמצוא מישהו שכן יקבל אותך כמו שאת,
פה זה כבר מעלי
אבל אם את רוצה להרחיב ננסה לעזור יותר...

Megie

New member

החלק הראשון הוא כ"כ לא בהקשר שזה מרתיח.
סורי שאני ביקורתית כ"כ, אבל מה הקשר שהוא מזרחי?! דווקא האשכנזים מאלו שהיו בחיי-הפגינו התנהגות מאוד קרובה למתואר הנ"ל-ודווקא המזרחים אפילו לא קרוב..
אבל זה בכלל לא קשור למוצא..בכלל בכלל.. וזה מכאיב שיש את המקום הזה לקשר בין מקרה למוצא אתני.. זה כבר לא אמור להיות שם בדור המודרני שלנו

לא ברור...

אתם בזוגיות לא?

מה הבעיה לדבר איתו על העניין?

פשוט לומר לו שאת אוהבת אותו , וכיף לך איתו, אבל יש משהו בסיסי שמפריע לך ואת הכי רוצה לדבר איתו על זה.

בלי תקשורת מה הטעם?

את יכולה גם להסתובב עם בגדים , למרות שדעתי זה פחות האישיו .

את יכולה גם לקחת יום יומיים לעצמך בלבד, בלי להפגש איתו זה גם בסדר גמור .

להחליט שאת לוקחת ערב לעצמך לבד, לעשות מה שבא לך.

אתם יוצאים חודש, לא נשואים טריים, את יכולה ואפילו מומלץ לקחת ספייס אישי בזוגיות, גם אני אוהבת את הספייס הזה למרות שאני אחת הבחורות הכי רומנטיות ודביקות שיש,

עדיין כן חשוב לי להיות גם לבד לפעמים, זה כיף להתגעגע וחשוב לשמור על העולם האישי גם עם בני זוג.

אני חושבת ששילוב של טיפה שינויים עם עם פתיחות יעשו את העבודה.

Megie

New member
אני לא רואה בעיה

פשוט להסביר לו שמעבר לכל האינטימיות הבריאה וההכרחית, יש גם את המקום הפרטי של כל אחד מכם-וברגע שגם המקום הזה נפרץ, זה יוצר ריחוק והסתגרות..אני בטוחה שהוא לא רוצה לאבד אותך בגלל שהוא רוצה יותר מדי מגע איתך.
לדעתי הוא טרי במערכות יחסים או בלי קשר ממש מתלהב ממך, הרצון והמשיכה אליך הם הביטוי לרגש שכנראה מאוד חדש לו..

אני יודעת על מה את מהדברת, וגם לי יש ערך עליון לפרטיות שלי, ואני יכולה להגיד לך שהשיחה הזאת מאוד חשובה ותשנה מעט את הגישה שלו, אבל אני בטוחה שבלי קשר ההתלהבות שלו נובעת מהעובדה שמדובר בתחילת קשר ואולי משהו שחדש לו..
אל תתני לזה לפגוע בקשר, אלא אם גם לאחר השיחה-הוא ימשיך כאילו כלום ולא יכבד את הפרטיות שלך.

alona b25

New member
תגובה לכולם

סורי שלא התחברתי כמה ימים

קראתי את כל התגובות.קודם כל מצטערת אם זה קצת חרג ורשמתי כמה דברים שאולי לא הייתי צריכה לרשום,זה היה רק דוגמאות

הוא לא חסר ניסיון בזוגיות,הבעיה פה שאני חושבת שאני נותנת לו את ההרגשה.אני מבינה שאולי זה שאני מסתובבת לו עם תחתונים וחזייה(בעצם אני לרוב עם מכנסיים קצרים ואולי במקסימום בבית עם חולצות בטן שחצי מהבטן מכוסה וחצי לא) כי אני פשוט לא יכולה להסתובב שלם,אולי זה מחרמן אותו
יש תקשורת בינינו אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה בלי שהוא יעלב,היה לי בעבר זוגיות שאמרתי בצורה ישירה אך לא פוגענית שהוא קצת לוחץ ואני צריכה ספייס והוא נעלב וזה הלך למקומות מאוד לא נעימים

הוא יודע שאני אוהבת אותו,אני לא חושבת שהוא חי בחששות.
אגב אם לא הבהרתי עדיין אנחנו חיים בדירה משותפת.אנחנו מכירים המון זמן ואני הרגשתי שאני מכירה אותו בשביל לגור איתו,אבל זה נהיה ממש מעצבן.אני לא יודעת אם הוא היה עם כולם ככה,אני לא חושבת
אני שוכבת במיטה קוראת ספר,הוא בא שוכב לידי,עם זה אין לי בעיה.אבל אחר כך הוא מתחיל ללטף את הבטן,לדגדג ולעשות עוד כמה דברים שזה מוציא אותי מריכוז,וגם לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שכבר התנשקנו או היינו באקט מיני

אני לא יודעת איך להסביר לו את זה,כל פעם שהוא עושה את זה אני פשוט דיי נכנעת וזורמת איתו

למעלה