חבר קצת לוחץ - המשך

alona b25

New member
חבר קצת לוחץ - המשך

סורי שלא הגבתי פה כמה ימים,לא יצא לי להיכנס,הגבתי בנושא הראשון והוא כבר ירד לעמוד השני
זה בסדר אם אני פותחת חדש נכון?
מי שעזר לי,תודה רבה והנה תגובה לכולכם:

סורי שלא התחברתי כמה ימים

קראתי את כל התגובות.קודם כל מצטערת אם זה קצת חרג ורשמתי כמה דברים שאולי לא הייתי צריכה לרשום,זה היה רק דוגמאות

הוא לא חסר ניסיון בזוגיות,הבעיה פה שאני חושבת שאני נותנת לו את ההרגשה.אני מבינה שאולי זה שאני מסתובבת לו עם תחתונים וחזייה(בעצם אני לרוב עם מכנסיים קצרים ואולי במקסימום בבית עם חולצות בטן שחצי מהבטן מכוסה וחצי לא) כי אני פשוט לא יכולה להסתובב שלם,אולי זה מחרמן אותו
יש תקשורת בינינו אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה בלי שהוא יעלב,היה לי בעבר זוגיות שאמרתי בצורה ישירה אך לא פוגענית שהוא קצת לוחץ ואני צריכה ספייס והוא נעלב וזה הלך למקומות מאוד לא נעימים

הוא יודע שאני אוהבת אותו,אני לא חושבת שהוא חי בחששות.
אגב אם לא הבהרתי עדיין אנחנו חיים בדירה משותפת.אנחנו מכירים המון זמן ואני הרגשתי שאני מכירה אותו בשביל לגור איתו,אבל זה נהיה ממש מעצבן.אני לא יודעת אם הוא היה עם כולם ככה,אני לא חושבת
אני שוכבת במיטה קוראת ספר,הוא בא שוכב לידי,עם זה אין לי בעיה.אבל אחר כך הוא מתחיל ללטף את הבטן,לדגדג ולעשות עוד כמה דברים שזה מוציא אותי מריכוז,וגם לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שכבר התנשקנו או היינו באקט מיני

אני לא יודעת איך להסביר לו את זה,כל פעם שהוא עושה את זה אני פשוט דיי נכנעת וזורמת איתו

תודה

היי

אם אני זוכרת נכון, אמרת שאתם יחד חודש, איך אתם כבר בדירה משותפת?

האמת שזה לא משנה, גם אם הכרתם קודם והייתם חברים טובים, סטטוס זוגיות הוא שינוי משמעותי, ופה נכנסים עוד פרמטרים נוספים.

אם בעבר ביית כנה ובן זוגך לקח את זה למקומות לא נעימים, הבעיה היא בו ולא בך, כי תמיד צריך להעלות בזוגיות דברים שמפריעים, בעיקר בתחום האינטימי,

אין שום טעם לזוגיות שבה שומרים דברים בבטן. אני כן חושבת שזה המון תלוי בצורה שבה אומרים, אבל אם יש הכרות טובה ורגש, אין שום סיבה שלא תוכלי לפנות

אליו או הוא אלייך, אם יש צורך.

אי אפשר להבליג על דברים חשובים ולהעמיד פנים שהכל בסדר, זה יוביל רק לפרידות.

alona b25

New member
אני מכירה אותו המון זמן

עוד לפני שנהיינו זוג,אחרי כמה ימים הוא הציע לי לעבור לדירה שלו,הסכמתי.בסה"כ אנחנו מסתדרים טוב מאוד מלבד העניין הזה.

אני יודעת שאני לא אשמה,וכשהיה לי גם סיפור כזה עם בן זוג אחר(הוא לא נגע בי סתם אבל זה גם היה קשור למרחב אישי) הוא לקח את זה למקומות לא נעימים ואני פוחדת שגם בן זוגי כרגע יעשה את זה,הוא גם דיי רגיש

אני לא יודעת איך לנסח את זה בצורה חלקה שלא יווצר מצב שהוא יחשוב שזה אישי בגללו.אני לא ממש טובה בדברים האלה וכבר קרו לי עוד מקרים שהייתי כנה ופלטתי משפט לא נכון וזה הוביל לריבים.
אני אשמח אולי אם את או משתמש אחר יוכלו לכוון אותי ואולי אפילו לתת לי קצת משפטים ואיך להגיד לו את זה.

לפעמים אני כן אוהבת שהוא עושה את זה כשזה בא בזמן מתאים,אבל מצד שני לפעמים זה ממש מעצבן וזה בא בזמן לא נכון,ויש לי עוד דוגמאות כאלה אבל אני מעדיפה לא לספר

דבר ראשון, הימנעי מהשוואות עבר - כל אדם הוא אחר, כל קשר הוא אחר, וכל אחד יגיב אחרת למקרים.

דבר שני , אתם מכירים המון זמן, זה יתרון מאד חשוב אין צורך בהכרח לפגוע בבן אדם, כי הרי זה לא שאת אומרת משהו כנגדו, את פשוט רוצה טיפה מרחב.

אין בזה חטא.

אישית קשה לי לייעץ לך איך לומר, כי אני לא מכירה אותך או אותו, מה שנכון לי, לא בהכרח נכון לאחרים

אני כן יכולה לומר מנסיון שאם יש אהבה אמיתית, אפשר לומר הכל עם הרבה רגישות וטאקט.

את יכולה לומר לו שיש משהו שאת רוצה לדבר איתו עליו, לא משהו רע חלילה, אלא פשוט היית רוצה להעלות כדי לפתור.

היו לי כמה וכמה שיחות "לא נעימות" עם אנשים קרובים אהובים, וזה לא שזה נעים או כייפי, באף אחת.. אבל זה משהו שבהחלט מקרב ועוזר אם זה נעשה נכון .

alona b25

New member
אני מדברת בכללי

אני לא ממש טובה בדברים האלו.כמו שאמרתי לרוב שאני מדברת בכנות אני מאבדת את עצמי באמצע שיחה ולפעמים מקבלים ממני מסקנות שגויות לגמרי.
אני אגיד לך את האמת,עברתי עד עכשיו המון מערכות יחסים,ואני מאוד מתחברת לבן זוגי כרגע,אני ממש לא רוצה לאבד אותו ושחוץ מזה החיים שלנו קסומים עד עכשיו.
אני מרגישה שגם הוא בעננים ושוב לצערי אני חושבת שאני נותנת לו את ההרגשה שזה בסדר והוא עושה את זה לא במודע לרצונות שלי

אני אנסה לדבר איתו כי זה באמת נושא חשוב בשבילי ואני גם רואה שלאחרונה הוא עושה את זה יותר.בסה"כ אנחנו כרגע מאוד מאוהבים אחד בשני אבל אני מאוד פוחדת שיקרה משהו ותרד לו ההתלהבות לגמרי כתוצאה ממה שאני אומרת.הייתי רוצה שכשאני קוראת ספר או סתם נחה והוא בא ומתחיל לנשק לי את הבטן,שישאל לפני אם זה בסדר כרגע במקום ישר להתחיל עם זה.

גם לי היו,זה יכול לקרב אבל זה גם יכול להרחיק,ומזה אני חוששת.

אוקיי...

אין סיבה שתאבדי אותו בגלל שאת מדברת על דברים שמפריעים לך, הכל מובע ממקום טוב,

אדם שלא מסוגל לשמוע את בן זוגו ולעשות הכל כדי שיהיה לו טוב, לא ישרוד בקשרים, הרי כולנו בני אדם ששונים אחד מהשני, לא תמיד הכל מובן מאליו

לכן יש מקום מאד חשוב לתקשורת.

כשאת אומרת לו על זה, את לא צריכה ממש להכנס לפרטים של "שאני שוכבת במיטה וקוראת, אני לא רוצה שתבוא לנשק אותי" .

אלא יותר שלמרות שאתם בוגיות נהדרת ואוהבת, חשוב לך לקבל קצת יותר את הספייס האישי שלך .

אם יצטרך דוגמא, תוכלי לומר שאת לפעמים מעדיפה סתם לקרוא לך, או לצפות בטלויזיה בלי שזה בהכרח יוביל למשהו מיני.

חשוב לציין...

שיחד עם שיחה כזו, את תצטרכי להוכיח לו שזה לא נובע מאיזה מקום רע, אלא הכל באמת כשטוב לך ואת מאד אוהבת אותו ומעריכה אותו .

כלומר, ביום יום בעיקר יום אחרי, תראי את האהבה שלך, כדי לא יבין מזה שאת רוצה ממש מרחק.

Megie

New member
את צריכה למצוא

את הדרך להגיד..ואם זה יגיע למקומות לא נעימים-כנראה שיש קצר בין הדרך להסביר והצורה של מה שניסית להסביר-לדרך בה מי שממול מבין ומפרש..
הנקודה היא להסביר שאת צריכה קצת פרטיות אבל מאוד נהנת מהמיניות ושהשניים לא קשורים-אבל כן חופפים כשהתדירות פוגעת בניסיון שלך לעשות את מה שאת אוהבת.. באותה מידה שאת לא רוצה לחדור לפרטיות שהוא זקוק/יזדקק לה בעתיד.. זה דיי פשוט האמת..פשוט הדרך בה תסבירי היא האתגר.. אז תנסי לחשוב מה את היית רוצה לשמוע במקרה הפוך-או ליתר דיוק, מעדיפה לשמוע

alona b25

New member
תודה

אני אדבר איתו בימים הקרובים על זה.
אני צריכה לחשוב בדיוק מה להגיד כי כמו שאמרתי אני לא ממש טובה במצבים מהסוג הזה.בסה"כ ממש כיף לי איתו וחבל שזה יהרס בגלל דברים כאלה

Megie

New member
מה הקשר?!

נשמע שהוא לא משאיר לה מקום לזה בכלל..

הכוונה הייתה לאחר שתשוחח איתנו וירגיעו טיפה..

את העניינים.
ברגע שהוא יראה שגם היא יוזמת, ושוב - רק לאחר שהתדירות תרד, הוא יעריך זאת יותר ויקבל זאת באהבה.
הפולניות אוהבות לקחת כל דבר למקום שלילי זה לא יאמן..

Megie

New member
לתקוף?

חס ושלום..
מה שיקרה אחרי שתדבר איתו-זה כבר פוסט חדש

למעלה