חבר פורום חדש...

bajacob

New member
חבר פורום חדש...

כמעט במקרה נתקלתי בפורום, בכלל חיפשתי עדכון לתכנת WINDOWS ותוך כדי הורדת העידכון שוטטתי ברחבי ה WWW ונפלתי על הפורום, והבנתי שזה המקום לחלוק חוויות ומידע בנושא אהוב. אז ככה, אני אוהב יין, גם את הטעם וגם את התרבות. לאחרונה התמזל מזלי וקניתי (55 שקל) יין קברנה סוויניון (KABARNET SAUVIGNON)מייקב ביתי קטן בקריית טבעון. הטעם חזק ומשכר, הריח פירותי להפליא והצבע כל כך עשיר וחזק שאי אפשר להשאר אדיש אליו. אין מה להשוותו ליין הנמכר ברשתות השיווק ולו בגלל העובדה הפשוטה שהוא אינו מכיל חומרים משמרים,ביסופליט, לשמירת רעננות המוצר. לכן אין את כל טעמי הלוואי (הגופרית שמרגישים בסוף). בנוסף, תהליך עשיית היין, כפי שהוסבר לי, הוא מענבים בלבד ללא ההוספה המקובלת של שמרים וסוכר. עכשיו שאני קורא את מה שכתבתי זה נראה קצת כמו פרסומת אבל זה לא (באמת שלא), פשוט אין לי מושג אם קיים שוק ליינות ביתיים, היכן משיגים אותם, היכן מפרסמים אותם והאם המחיר ששילמתי הוא מחיר שוק ליינות ביתיים? אל ייקב הטבעונים הגעתי דרך קרוב משפחה שהוא חבר של.. בקיצור מפה לאוזן, אז מדוע אי אפשר לתת לזה פורום גדול יותר ובמקום שבעלי עניין יחפשו בו? עד הפעם הבא, J

marsala

New member
bajacob

ג´יי,ברוך הבא אכן ,הגעת למקום בו תוכל לשתף ולהשתתף בהרבה חוויות יין ואלכוהול, לגבי היקב הביתי,לא ,ממש שלא עשית פרסומת,יפה שכך,כי היו לנו כאן כל מיני חוכמולוגים שעשו פרסומת זולה על חשבון הפורום. אם אתה רוצה,תפנה אלי דרך המסרים ונוכל לדבר על הנושא. המחיר ששילמת נראה לי הגיוני ליין ברמה טובה . ישנם בארץ קרוב לשישים יקבים ביתיים ועוד בערך מאה בהקמה,ממש כמו בהרבה ארצות יין אחרות,ישראל סופגת את תרבות היין עד לרמת המשפחה היוצרת, זה יפה מבורך וחשוב. אז שוב,ברוך הבא, אתה מוזמן ליצור קשר במסרים ונבדוק את נושא ´´היין הטבעוני´´..

למעלה