חבר נשאר בארץ

hipod

New member
חבר נשאר בארץ

עוד חודשיים אני נוסעת לארה"ב לשנה. אומנם אני אחזור לביקור כל שלושה חודשים, אבל עדיין מדובר בשנה. אני וחבר שלי כבר שנה ביחד והוא הסיבה שאני כותבת כאן. אנחנו מסיימים י"ב והוא מתגייס ביולי. אני לא מתגייסת מסיבות רפואיות, אז אני יכולה להרשות לעצמי לטוס עם המשפחה. אני לא בלחץ מהמעבר, הוא הסיבה היחידה לחששות שלי. אנחנו אוהבים אחד את השני אז אנחנו לא מתכוונים להיפרד. אבל בכל זאת, שנה!!! רציתי לדעת אם יש פה עוד זוגות בשלט רחוק שיכולים לעודד אותי. כמה זה קשה, האם זה אפשרי? help me.

SupermanZW

Well-known member
מעולם לא שמעתי על מקרה כזה שהצליח

אבל על מקרים כאלה שלא הצליחו שמעתי. "זוגיות" בשלט רחוק קיימת רק בין אדם למכשיר טלוויזיה, לא בין אדם לאדם.

okts

New member
been there done that

אל תכנסי לזה. תפרדו! כן זה קשה לשמוע, ובמיוחד כשזה אמת לא תמיד מעוניינים להקשיב, אבל אני מציעה לך להפרד, ואם זאת אהבה אמיתי כשתחזרי לישראל אחרי שנה תחזרו, אבל אל תהרסי שנה לעצמך ושנה לו, כי המון יכול לקרות בזמן הזה 9ואתם במרחק כזה עצום אחד מהשני..... אני אומרת לך, אם זאת אהבה אמיתית הוא יהיה שם כשתחזרי בהצלחה

וגם...

מניסיון של חברות.. אם תחליטו להיות ביחד, הקשר יכול להיהרס מהסיבה שאת לא שם. .וזה קינאה, וזה לדבר עם חברות הכי טובות שלך שמסתובבות איתו ואת לא.. וזה גורם למתחים בינכם... אז אם אתם אוהבים והכל בסדר אז תיפרדו ותראו מה ייקרה עוד שנה.. כי מי יודע אולי את תמצאי לך שם מישהו, או לא תרצי לחזור אחרי שנה... וחוצמזה... גם הוא יהיה בצבא ולא נמצא בבית כל הזמן, ואם את באה לבקר ואת לא יכולה לראות אותו..? זה סתם קשה וגם יהרוס לך את הזמן הסתגלות שם.. בהצלחה בכל מקרה..!

d a p h i

New member
ושכחתי..

הבתחלה יהיה לך נורא קשה. אבל יהיה יותר קשה אם לא תיפרדו. אם הוא באמת אוהב אותך הוא יהיה שם שתחזרי.

למעלה