חבר מרכז ופעיל

yaron0542

New member
חבר מרכז ופעיל

שלום שמי ירון זינמן! כיצד אני יכול להצטרף למפלגת העבודה ולהיות חבר מרכז, ופעיל בתנועה? אודה לכם באם תפנו אותי לגורמים המתאימים! תודה ירון זינמן

reddem

New member
ירון זינמן

האם אתה מובטל שמחפש ג'וב במפעלים שמשרד הבטחון הוא הבעלים? האם אתה איש האגף הימני של המפלגה שתומך באנשים כמו מתן וילנאי, ברוורמן ושמחוני -או אתה סוציאליסט בנוסח שלי יחימוביץ? אני מקווה שאתה לא אדם שחף מכל דעה!

yaron0542

New member
סוציאל- דמוקרטי

אני סטודנט למדע-המדינה שנה א',ומאז שאני זוכר את עצמי תמכתי במפלגת העבודה, לגבי השקפת עולמי, אני מאמין במדינת רווחה, לא לפי מארקס בדיוק אלא בשילוב של קפיטליזם.אפשר לומר שאני קרוב יותר לדעתה של שלי יחמוביץ בנוגע לסוציאליזם. מה שמך אנא תואיל\י להזדהות! ולגבי שאלתי, האם אוכל לקבל תשובה?

reddem

New member
תגובה

אני חבר מפלגת העבודה ומנסיוני אני יודע שרוב המצטרפים לפעילות הם מחפשי ג'ובים חסרי דעה(חלקם פרימיטיבים!) ומצפון!! אני שמח על כל מצטרף אינטיליגנטי, עם אדיאולוגיה מסודרת! לעזור לך אני לא יכול! אני מקווה שאחד מאלה שיכול לעזור קרא את בקשתך!

EverMan

New member
ברוורמן "איש האגף הימני" ?

או וילנאי ? וילנאי נחשב יונה די צחה בשנים עברו. וברוורמן לא אדם שנחשב "ימני". אני לא מבין את פשר על ההתקפה על אדם שסה"כ שאל שאלה. ולירון - בשביל להיות פעיל במפלגת העבודה, כל שעליך לעשות זה להתפקד (להלן הטופס הבא, אותו יש לשלוח לרחוב האורים 1, ת"א). בשביל להבחר לחבר מרכז, עליך להיבחר דבר ראשון לועידת המפלגה בקרב חברי הסניף של מקום מגוריך. מתוך הועידה, נבחרים חברים למרכז, שמי שבוחר את חברי המרכז, הם חברי הסניף מתוך חברי הועידה של אותו הסניף. ולאחר מכן, הועידה מאשרת את חברי המרכז. (וכן הלאה עם חברי הלשכה) יש דרכים "לעקוף" את הועידה ואת המרכז, וזאת ע"י תפקידים או ארגונים שאתה חבר בהם - נגיד המשמרת הצעירה, או להיות ראש עיר/הסתדרות.

reddem

New member
everman הטכנאי

א. לא תקפתי - סיקרן אותי לדעת מה מניע אדם לרצות להיות פעיל וחבר מרכז של מפלגת העבודה . מנסיון נוכחתי לדעת שרוב הפעילים הם חסרי דעה וכל רצונם הוא להשיג משרה דרך פעילות במפלגה-אני מקווה שאולי, אולי אתה לא כזה?!!! ב. אם קראת את הראיון של ברוורמן בעיתון הארץ הית למד שאין הבדל גדול בהשקפות החברתיות בינו לבין ביבי! במספר כנסים שנוכחתי ומתן היה הנואם המרכזי לא שמעתי ממנו שום אג'נדה חברתית . באחד הכנסים שאלתי אותו על כך והתברר לי לתדהמתי שאין לו כל תכנית חברתית!! היום אנחנו יודעים שמאבקו בעמיר פרץ נובע רק ממניעים אישים -אי מנויו לשר!!

EverMan

New member
בוקר טוב.

א.נעים מאוד, אני פעיל במפלגת העבודה מגיל 15, אני זה שהוביל את המאבק נגד ממשלת האחדות הראשונה בראשות פואד, אני זה ששבת רעב מחוץ לכנסת בתקציב של 2004, אני זה שארגן אינספור הפגנות בעד הסכמי שלום ונגד הכיבוש וכו' וכו'. ספק רב לי, אם נכון להיום יש הרבה אנשים במדינה שעשו יותר למען המפלגה ממני. ב.ברוורמן בא מנישה כלכלית חברתית, לא סוציאל-דמוקרטית. יותר קפיטליסטית-רווחתית. הוא על הגבול בינינו לבין הימין בקטע הזה, ובתחום המדיני אנחנו לגמרי. למתן וילנאי אין אג'נדה חברתית סדורה, אך הוא בהחלט שמאל בקטע הזה. ג.אני לא חושב מעולם שמישהו פקפק בכך ש"המורדים" ("השומרים" ?!), הולכים נגד פרץ אלא בגלל המיקום שלהם בכנסת ולא בממשלה.

sigmund7

New member
מעולם לא פגשתי אדם צנוע כמוך../images/Emo8.gif

רבין (אני אוביל, אני אנהיג) היה שה לעומתך.

EverMan

New member
לא באתי להצטנע.

באתי רק להראות שאני לא איזה עסקן קטן מליגה ז' שבא בשביל הג'וב. להפך- ויתרתי לא פעם ולא מאות על קרדיט. כי מה שהיה חשוב לי זה המסר ולא השורה עם השם.

EverMan

New member
שכחתי את הטופס, מצטער

יש לשלוח אותו בדואר, לרחוב האורים 1 , ת"א

למעלה