חבר לא מתעניין

kkeerreenn3

New member
חבר לא מתעניין ../images/Emo10.gif

בתקופה האחרונה (חמישה חודשים) החבר שלי מאוד אדיש למערכת היחסים שלנו ואליי. אני אוהבת אותו ולא רוצה "לחתוך". איך אפשר לגרום לו להתגעגע ולהיות אכפתי יותר? או - איך אפשר לגרום לעצמי לדאוג פחות מהעניין הזה? תודה מראש.

seeyou

New member
בורחת מהמציאות!

חבל על הזמן שלך,את כבר לא ילדה קטנה! אפשר לבנות על בית ישן כאשר היסודות מחזיקים!

ענברי27

New member
המדריך לחבר אדיש

ממה שכתבת אני מבינה שהוא לא היה אדיש בעבר. לצערי, הדרך היחידה "לגרום" לו להתגעגע יותר היא להיות פחות. הכוונה, ככל שתעסיקי את עצמך פחות במחשבות עליו או בשאלות המופנות אליו בנוסח: "מה קרה לנו?" כך יהיה לך יותר טוב. תעסיקי את עצמך בדברים אחרים: תחביבים, לימודים, עבודה, בילוי עם חברות . כך, אולי מהמרחק שתקחי תוכלי להבין יותר טוב מה קורה לכם בתוך הזוגיות (אני חייבת לאמר לך ששעה באימון אירובי רציני מנקה את הנפש יותר מהכל- אבל זו אני...). תפַתחי את עצמך ותנסי לעשות הכל כדי להגיע למקסימום הנאה בחיים שלך ומעט בלעדייו. אין הכוונה לפרידה אלא לעשות "סוויץ" בחשיבה ובעשייה בפועל. כך, אולי תסיחי את דעתך מהעיניין ותגרמי לו להתגעגע כי תהיי יותר עסוקה. בכל מקרה, לצערי, אין פתרונות קסמים וההצעה שלי דורשת התמדה רצינית

adam33

New member
ראשית מזל טוב

שנית אני מבין שבעצם את אוהבת אותו ולמרות כל העיצות שניתן לך את פשוט חסומה ורואה רק איך הוא חוזר אלייך באהבתו השאלה היא בעצם את עד כמה תחכי? תעני את את התשובה? הרי את לא מאושרת חמישה חודשים זה המון בכדי להרגיש שאת סולדת ממנו אבל כמו שפתחתי את אוהבת אותו אם את רוצה באמת לרדת ממנו ולרדת מהאהבה שלך אליו תכירי זוגות אחרים תשווי תראי היכן את עומדת ומה את מקבלת בתמורה לפעמים כשאוהבים אז לא מביטים על מערכות יחסים אחרות ורצוי שתראי שתשמעי כיצד החברות שלך במערכות יחסים מה הן יקבלו ליום הולדת וכיצד הן יקבלו זאת איך את מרגישה כשאת רואה שמישהו מתעניין בך בגלל מה שאת בעוד שהחבר שלך צריך אותך אז הוא מגיע במקרה הטוב ואם לא אז את נשארת בפינה מחכה לו.. אבל אפשר הפוך על הפוך ברגע שתתחברי עם עוד זוגות אחרים אז אוליי לא רק את תלמדי ותראי ותשוי אוליי גם הוא ידבק מחברים אחרים שקונים ועושים ואוהבים ואז אוליי משהו בו ישתנה לטובה בכל מקרה לא להזניח את צריכה לראות את האושר שלך לשם שינוי כי אם את לא תראי ותרגישי את זה אף אחד אחר לא יעשה ויראה וירגיש במקומך מזל טוב שוב...

kkeerreenn3

New member
מזל טוב על מה?

אני לא סולדת מאף אחד, רק לפעמים מרגישה שהוא פחות מתעניין. אנחנו יחד 4 שנים, וזה התחיל להציק לי לאחרונה. אני יכולה גם להשוות את המצב למערכות יחסים אחרות שהיו לי, וזאת דווקא בין הטובות למרות המשבר האחרון. אני לא חושבת שזה כל-כך קל "לרדת מאהבה" כמו שאתה מתאר את זה. אם לך זה כן, אז אני קצת פחות בת מזל כנראה. תודה בכל אופן ושנה טובה.

למעלה