חבר חדש

חבר חדש

טוב, e-magine, אז נחתתי כאן. זהותי ידועה לך, אבל החלטתי להיות אלמוני בפורום הזה. ולמשתתפי הפורום: לא ראיתי שההתמכרות כאן כל כך מפריעה לכם. נראה לי שאתם די מרוצים מעצמכם, מהיעדר חיים מחוץ לרשת. בניגוד להתמכרויות אחרות, שאנשים שואפים לצאת מהן, נראה שאתם מקימים מעין מועדון דמוי ``תרבות דיגיטלית`` שראיתי במקום אחר. אז אולי תחליטו?

e-magine

New member
ברוך הבא, נפש תאומה :cool:

אני שמח שהגעת ומצפה לקרוא את דבריך כאן. נכון אני יודע מי אתה אבל אתה תחליט איך להציג את עצמך. אני לא מגלה כלום. רק אציין כי אני מכיר את זהותך מהאינטרנט, כי החלפנו מיילים, וכי אתה לא מכיר אותי יותר מיתר החברים כאן. אני לא יכול לדבר בשם האחרים הם בטח יענו לך. אני אישית התייחסתי באתר שלי בדברי הפתיחה לניגוד הזה בין המשיכה וההנאה האדירה מהגלישה ומצד שני לסבל שנגרם לי ולבני משפחתי מההתמכרות שלי. סבל שהוא בעיקר נזק עקיף כלומר נזק כלכלי הנגרם למשפחתי מהזנחת עבודתי והקדשת הזמן לגלישה. זאת בעצם הבעיה אצלי ואצל אחרים, אי היכולת לאזן בין הגלישה לחיים המציאותיים. יש כאלה כמו סרפד שבחרו בסגנון חיים אינטרנטי, יש כאלה שלא התגבשו, יש כאלה שמתביישים בהתמכרות כי רואים בזה חולשת אופי, יש כאלה שמה שמפריע להם בעצם זו הרגשת התסקול של בן/בת הזוג. אני אישית לא יכול לבחור. לפחות לא כרגע.

למעלה