חבר חדש

oren678

New member
חבר חדש

שלום לכולם אני אורן שרפמן מהרצליה רוכב על הונדה דילן 150 שנת 2002 מזה שנה אני מאוד מרוצה מהאופנוע נוסע המון ללא תקלות פרט להתחממות פעם אחת שבהונדה אמרו לי שהיה לי נזילה מאחד הצינורות ורעש מהאגזוז למרות שהחליפו לי אותו פעם אחת (אני מבין שזה מחלה בדילן ומחלה יקרה) אני מחפש בחורים נחמדים בקטגוריה הזו לטיולים וסתם לדבר על אה ודה בחבוד רב אורן שרפמן

אהוד א1

New member
שלום חבר.../images/Emo140.gif

שלום אורן וברוך הבא לפורום האופנועים. לצערי, הרבה גולשים כאן בפורום שכחו שקטנוע הוא למעשה סוג מסויים של אופנוע ולכן לרוב תקבל כאן תגובות ציניות והמלצה לעבור לפורום הקטנועים.אז זה גם מה שאני המליץ לך: תעבור לפורום הקטנועים.שם תמצא הרבה בחורים נחמדים (וגם מעט
נחמדות לא פחות)שישמחו לעסוק איתך בקטגוריה הזאת.את הטיול של היום (שישי) כבר פספסת אבל ביום ראשון מתחיל שבוע חדש. רק בשמחות (ובפורום הקטנועים).אהוד. הייתכן שה"סלידה" כאן מקטנועים נובעת מכך שלרוב הגולשים כאן כלל אין אופנוע והם עדיין תקועים בשלבי הפינטוז?נו,מילא...

never a pilot

New member
אני בשלב הפינטוז!

ואתקע בו עוד כחודש לערך (אם לא אזדקק לטסט שביעי חלילה). ובכל זאת ארהיב להביע את דעתי: קטנוע הוא **לא** אופנוע במובנים כל כך רבים, מעיני נטולות הידע. סיבוב קצר על CB500 ועל ג'וי 200 הספיק לי כדי להבין. גם ב-20 קמ"ש ומשיכת מצערת עדינה להחריד הרגשתי שונה, לחלוטין טוב יותר, מסחיטה בריאה בג'וי. (ולא, אני לא מדבר רק על כוח המנוע, אלא גם ובעיקר על המעורבות היתרה שדורש האופנוע, הפידבקים הרציפים, חוסר הפשרות...). אז שוב, אתם יכולים לטעון שאני לא יודע כלום - אבל טענות מלומדות לא ישנו את תחושתי החזקה: אלפרד - צדקת. (באחת ההודעות כתב האישיות משהו ממנו משתמע "עדיף דו"ש חבוט מראנר 200" ומתנצל אם סילפתי). לא התנסיתי על מגוון אופנועים גדול. וייתכן שאופנועים אחרים יגרמו לי לאותה תחושה כורסתית אותה אני לא אוהב בקטנועים (ואני לא מדבר על הג'וי ספציפית, כמעט כל קטנוע רך יותר מהחלופה האופנועית המקבילה לו לדעתי, והכוונה לכל הנאמר לעיל ולא רק לאופי הקפיצים). אבל לא נראה לי. וכרגע, לא נראה לי זה מספיק טוב כדי לאזור עוז ולהתנגד (בעדינות) לקביעתך שקטנוע הוא סוג של אופנוע. לשונית - נכון. בפועל - המרחק לא קטן.

אהוד א1

New member
ועוד דבר קטן ששחכתי,אורן...

"נוסע המון ללא תקלות...פרט לנזילה מאחד הצינורות...ורעש מהאגזוז למרות שכבר החליפו לי אותו פעם אחת...". הנקודה שלי ברורה,לא?

אהוד א1

New member
לא.הנקודה שלך לא ברורה.

אשמח אם תסביר אותה.(ולא,אני לא ציני,אשמח להבין)

M O R M

New member
וגם הטיפולים עליו עולים יותר מ- R1

הנקודה שלי ברורה?

למעלה