חבר חדש לפורום

חבר חדש לפורום

שלום לכל חברי/ות הפורום המכובדים/ות אנוכי בן 37, נשוי, משכיל, איכותי, נראה טוב ובעל נסיון בתחום מזה שנים רבות כנשלט על ידי גבירות. הערב נפל דבר, "פגשתי" גבירה מדהימה בצ'ט והיא הורתה לי להיכנס ולהציג כאן את עצמי, וכך אני עושה, באמצעות הודעה זו. כאמור, אני כבר שנים רבות בתחום, וגם בצ'יטים השונים, מעולם לא ניסיתי להיות חבר בפורום כלשהו, ואולם הגבירה המדהימה שפגשתיה הערב, מעבר לעובדה שהיא הורתה לי לכתוב כאן, היא לא חסכה מילותיה מאיכות הפורום ואיכות האנשים, והנשים כמובן, המצויים כאן ומשתתפים בו באופן קבוע. אני כולי תקווה שתאספו אותי לחיקכם החם והמפרגן, ואשמח עד מאוד לתרום, גם אני, את חלקי, נסיוני, הגיגי ומחשבותיי בתחום שהוא קרוב לליבנו. אני מושיט יד לכל אחד ואחת מכם/ן בתקווה לתחילתה של חברות אמיצה. שלכם/ן - כלבלב כנוע

תגובה לאסתי69

שלום לך, אסתי! שמחתי לקרוא את תגובתך להודעתי, אשמח לטעום ממנעמי הפורום, זו בקשתי הצנועה :)

שלום כלבלב

ברוך הבא, נקווה לראות כאן גם את מלכתך. בינתיים יש קפה, תה עוגיות וסלסלת פירות וגם תשורה קטנה עבורך.

תגובה לפומלית

שלום לך, פומלית! שמחתי עד מאוד לקבלת הפנים החמה מגבירתי, בטוחני שכעת אחוש כאן כבביתי, אליו הגעתי רק כעת, אך אני כבר חש את החמימות העוטפת אותי, והכל תודות לך (ואסתי69, כמובן).

למעלה