חבר`ה!

חבר`ה!

צריך פה להתחיל "לצחצח שיניים", "להשקות עציצים" ו"לרכב על הסוס"! הפורום הזה נופל בין הכיסאות! אין פה כמעת קבועים ובלי זה אין מפגשי פורום, אין צחוקים 24/7, אין פאדיחות ואין בטיח. זה לא עסק! כל מי שרואה את השרשור הזה מוזמן ומתבקש לחתום על קביעות בפורום ולהזיז עניינים! יאללה אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reut E

New member
דויד יא חייה!

אני חותמת קבע! (אני אשאר עד שאני ימות?) פאקק תקשיב, אני באמת המשיח! אני חשבתי לעצמי מקודם "אין פה הרבה קבועים וככה הפורום לא חי, אפילו ההחייאות לא עזרו ופאק דויד חייב להגיד משהו!" אתה מבין אני אפילו מפחידה את עצמי עכשיו. אתה בטח חושב עכשיו "פאק איך היא ידעה?!" :-X אני לא מדברת יותר די פאק

פריקי!

הההווווסססההה. רעות, אני דורש ממך בתוקף לעלות על החמור הלבן, לעבור בחוצות העיר ולצעוק ש"הגיע היום שלו כולכם חיכיתם! הגיע היום שעליו דיברו אנשים עוד לפני האמנציפציה, לפני האנטישמיות ולפני משפט בייליס! הגיע היום שבו יישב האריה עם הכבש, הטלה עם הזאב! הגיע היום שבו דמעות יהיו חלק מהבגרות בהסטוריה! היום שבו הערבים ימותו וה`היברו מאן` ייחיה! אותו יום שרצה אילן רמון לראות! יום יום יום, יום גדול ואדיר! ביאת המשיח!!!" תאמיני או לא קושקוש, את מפחידה אותי!

Reut E

New member
חחחחחח

נאום יפה אני בטח עכשיו גם מגדת עתידות פאקקק! (בצחוק חבר'ה), עכשיו כל המתנחלים ונטורי קרטא יכולים להגיד שיש מדינת ישראל

Reut E

New member
אוף אתה לא מאמין לי!

חח איך אני מציקה.. (הכל היה בצחוק דויד חח)

Reut E

New member
שאני לא משיח../images/Emo9.gif

לא דויד היקר... חבל אם הייתי משיח הייתי מסדרת לך רב בחינם לחתונה

Reut E

New member
זה ממש סבבה של משחק

אז ככה אחד סופר עד 10 או כמה שמחליטים (רק לא להגזים.. כי אנחנו לא רוצים לחכות שעות עד שמישו יסיים לספור) ואז השני צריך לרוץ להתחבא באיזה חור שאף אחד לא ימצא אותו, זה שספר, כמובן שהמסכן צריך לחפש את מי שהתחבא.. מי שינצח יקבל טופי

the shraga

New member
../images/Emo45.gif

ובזאת אני שרגא דימיוני החבר הדימיוני של מי שכותב את ההודעה הזו חותם שאני קבוע בפורום. כמו כן אני מצהיר בזו שיום רביעי יהיה יום הקרמבו וביום זה אני אדפוק על הראש של החבר הדימיוני של החבר הדימיוני שלי קרמבואים בלי חשבון,במידה ולא אקיים את הצהרה זו אתם מוזמנים לרקוד סלסה ולחרבן בלי חשבון על עצמכם. ובאותה הזדמנות ארצה להצהיר שאני בן-אדם ממש מוזר

אמן!

תחת הסמכות הדמיונית שניתנה לי על ידי הוועדה הדמיונית להטבלת בני אנוש לחבר אגודת פורום הומור הנני מעביר עליך את קדושת המקום, משיח אותך בשמן הקודש והופך אותך לבן בית ובעל כח בכוכב 275 בגלקסית תפוז. |הקהל עונה אמן!|

ביום זה, ה28 לחודש נובמבר, 06

הנני נשבע בשבועת קודש על אמונים לפורום 275, פורום הומור באתר האינטרנט תפוז [tapuz.co.il]. אף פעם לא אבגוד בך עם פורום אחר מהמין השני. בחיי לא אטול חלק אקטיבי במעשה מגונה שאינו לרוחך. אני נשבע שלעולם אני שלך. נדוניתי נתונה לך. ליבי נוטה תמיד וינטה לנצח לכיוונך. מחשבותי איתך וחלומותי עלייך. פורום הומור, התנשאי לי? [מאחר והפורום, לעת עתה, אינו במצב מדבר ותמיד יהיה גוף שני או שלישי בשבילנו הרי ששבועתי אובדת ולא תלקח לחתימת עורך דין. לצערי הרב ולמרות רצוני הכנה לכוח והשפעה של המילים הכתובים בהודעה זו, אנו נצטרך לחשוב, להאמין ולדמיין את הנכונות של הכתוב. כל דברי בערבון מוגבל. אין כפל מבצעים ואין החזר ללא קבלה. המבצע עד גמר המלאי או עד התאריך...]

Reut E

New member
די זה מרגש חח!!!!

באמת כמעט בכיתי.. חבל שבסוף לא התחתנתם (וואי מזל שלא שמתי ת'צק עדיין בקופסא
) אפשר להיות השושבינה כשתתקיים החתונה?

למעלה