חבר`ה! לא הייתי פה שנים! משו התחדש? פרו? את פה נשמתי?
P p r u d e n s New member 29/7/04 #3 רחלייייייי../images/Emo176.gif יהה התגעגעתי אלייך איפה היית כל הזמן?
ר רחלי רחלי New member 30/7/04 #4 אז ככה.. הייתה לי שנה מטורפת של בגרויות כך שבקושי נכנסתי לאנטרנט.. עכשיו אני בדרך לאילת.. עוד חודשיים גיוס.. מה איתך? דיברתי עם אחותך פעם באיציק!
אז ככה.. הייתה לי שנה מטורפת של בגרויות כך שבקושי נכנסתי לאנטרנט.. עכשיו אני בדרך לאילת.. עוד חודשיים גיוס.. מה איתך? דיברתי עם אחותך פעם באיציק!
P p r u d e n s New member 30/7/04 #5 אני יודעת../images/Emo176.gif האמת שממש עשית לי בושות היא תחקרה אותי אחר כך בקשר למי שאני מדברת איתם
ר רחלי רחלי New member 31/7/04 #6 וואי.. לא התכוונתי! האמת שממש החמאתי לך, אמרתי לה שאת נורא אינטלגנטית לגילך, הידע והשנינות שלך עוקפים הרבה מאד אנשים בגילי ומעלה, היא בתגובה אמרה שגם במשפחה מתים עלייך...!! יש לי שאלה לא קשורה- מה את חושבת על הסידרה "מיכאלה"?
וואי.. לא התכוונתי! האמת שממש החמאתי לך, אמרתי לה שאת נורא אינטלגנטית לגילך, הידע והשנינות שלך עוקפים הרבה מאד אנשים בגילי ומעלה, היא בתגובה אמרה שגם במשפחה מתים עלייך...!! יש לי שאלה לא קשורה- מה את חושבת על הסידרה "מיכאלה"?
P p r u d e n s New member 31/7/04 #8 יה באמת?../images/Emo176.gif תודהההה אני מתה עלייך (גם בלי קשר לאם את מחמיאה לי או לא ) ואני חושבת שהסדרה הזאת פאתטית להפליא אבל אני מכורה
יה באמת?../images/Emo176.gif תודהההה אני מתה עלייך (גם בלי קשר לאם את מחמיאה לי או לא ) ואני חושבת שהסדרה הזאת פאתטית להפליא אבל אני מכורה