הפועל ובראשה דני קליין הוציאה אותו מהבלאגן הזה שלו, הביאה לו בפעם הראשונה בחיים שלו משכורת בזמן, וככה הוא מדבר. תגיד רועי, הוא לפחות אמר לך את הסיבה לדברים שהוא אמר? מתי בדיוק דני קליין שיקר לו?
אני יודעת שאתם אוהבים לרדת על כל אחד שיוצא בגלוי נגד מכבי. זה תואם באופן מושלם את התיאוריה שלי. תודה על העזרה חבר`ה, אתם יכולים להפסיק לחפש אותו עכשיו . הוא אדם טוב,נחמד, מקצועי ואמין מאד(וקצת תמים-מה כ``כ רע בזה?). אם החלטתם לצאת לציד יושבי-ראש, מוטב שתתחילו בבדק בית יסודי. היו``ר שלכם הוא אחד האנשים היותר מפוקפקים שראיתי בחיים שלי. אם אתם כל-כך לא סובלים אותו,זה אומר שהוא עושה את עבודתו כמו שצריך כשהוא מחזק אותנו כל עונה.
אני מסכימה עם יתר התגובות שאת תמימה. את חיה באשליה וכדאי שתתעוררי כמה שיותר מוקדם. אולי גם תצאי מהפרנויה שכל מי שיש לו מה להגיד נגד הפועל הוא מכביסט. תודה
היי,היי!חכי רגע. לא הספקת להכנס לכאן וכבר את זורקת לעברי דברים כל-כך קשים? איזו פראנויה?על מה את מדברת? תדאגו קודם לדוד שמעון- המאפיונר הידוע. קליין לא עשה שום דבר רע. מבחינתכם הוא חטא כבר ביום בו הוא החל את המאבק במכבי. מותר לנו לנסות לנצח אתכם. זה לא נחשב לפשע(או שאתם חושבים שזה כן?). מיצינו את הקטע של קליין. בואו נעבור הלאה. הערה חשובה-אני יכולה איכשהו לסבול את הירידות על הקבוצה שלי(כמו כולם) אבל בבקשה תירגעו עם הירידות האישיות האלה. אם הייתם מכירים אותי טיפה הייתם יודעים שאני ממש לא תמימה\פראנואידית\פראיירית(את זה אני הוספתי) או כל תכונה אחרת(מעניין אילו תכונות מדהימות אחרות תוסיפו לי בהודעה הבאה).
אל תספר לי מי זה דני קליין! אם כבר, אני מכירה אותו יותר טוב ממך. אני גם מכירה כמה מהמקורבים שלו שמאד יחלקו עם הדעה המוזרה שלך. אני ממש לא תמימה. אני רואה דברים בכדורסל שלנו שאתה כנראה לא תוכל להבחין בהם לעולם.
אבל דבר אחד בטוח שהוא צריך ללכת דחוף לקורס לקבלת החלטות. ונראה לי שגם העונה כבר יש לו על מה להתחרט, בקבלת החלטותיו. ועוד יהיה מעניין בי-ם, בזה אני בטוח.
לא מפתיע שאדון כץ הו זה שאמר את דברים נוראים אלו. הוא שחקן חוץ אז ככה שהוא לא צריך לפחד מהקהל המקומי ובנוסף הוא יכול לתת דעה אובייקטיבית לגבי אישיותו של קליין ודרך ניהולו בלי לפחד מאיבוד הסמל של שחקן בית או אמון הקהל המקומי שכל כך אוהד את קליין. לסיכום קליין הוא לא תלית שכולה תכלת ואף הוא רחוק מזה.אמיר כץ מעיד על זה ואף השערתי פפי.