חבר`ה

moran-b

New member
חבר`ה

אני יודעת שזה פורום של צחוקים ושטויות. אבל תצטרכו לסלוח לי הפעם יש לי משהו רציני להגיד... לא כולם חייבים לקרוא. היום פתחתי את העיתון. בדרך כלל אני לא עושה את זה.. אבל לפעמים זה טוב זה נותן לי פרופורציות לדברים שקורים בחיי. בעיתון היו שתי הודעות שמשכו את עניי.. הראשונה הייתה על אבא בן 41 שאנס את ביתו בת ה- 12. מה שמשך את עניי זה דבריי השופטים... ואלו דברייהם: ``עובדה שנזהר לא לפגוע בבתולייה של ביתו ולא השתמש כלפייה לא בכוח ולא באיומים כדי להשיג את מבוקשו. כמובן שהמעשים שעשה בבתו חמורים ביותר, אך גם לרשע יש דרגות ואינו דומה מי שמבצע מעשים חמורים כאלו תוך שימוש באלימות ואיומים למי שמבצע אותם בפיתויים. ועוד הוסף שם בכתבה - שהממונה עליו נתן עליו המלצות חמות ``אדם אשר מילא תפקידו נאמנה``.. טוב אז אני רוצה להבין - מי שהוא ``אדם חרוץ`` לא יכול להיות אנס????????? וזה שהוא חשב על עתידה, ועל שידוך טוב לכשתגדל ובגלל זה לא קרע לה את קרום הבתולין - אומר שהוא בן אדם טוב??? כן בטח... נכון הוא התעלל בה.. אבל היא עדיין בתולה! וחוץ מכל מה שעבר עלייה היא הוחרמה על ידי אימה והועברה ל- 5 ימים למשפחה חוסה. במשך 3 שנים האבא התעלל בבתו. בתמורה הוא קיבל 15 שנה. תפחיתו שליש התנהגות טובה. תפחיתו חנינה בעוד כמה שנים. והוא בחוץ עוד לפני שהיא תגיע לבגרות. ואם זה לא מספיק לזעזע אז בכתבה לייד היה מצויין על חייל בן 21 שהתעלל ב- 4 אחיות שלו. במשך שנים ארוכות. מאז שהיה בן 15 - יענו 6 שנים הוא מתעלל בהן. 6 שנים!!!!! 4 ילדות. ילדות בנות 21 15 14 ו- 13. ילדות - חבר`ה... ילדות שמעכשיו יסתכלו על גברים כטורפים. ילדות שמעכשיו לא יאמינו לאך אחד בחייהן כי אח שלהן הפר את האמון שלהן בצורה הכי ניבזית שיש ואמא שלהן שאמורה להיות מגוננת לא עשתה כלום על אך שתפסה אותו באמצע מעשה ורק ביקשה שייחדל. זהו. שייחדל. האמא הזו מבחינתי אנסה את הבנות בדיוק כמו הבן שלה ואף יותר גרוע. היא צריכה לשבת בכלא בדיוק כמוהו. אבל אתן חושבים שהוא יישב בכלא????? חחח. בואו נגיד ככה - כשהוא ייצא (מוקדם מדיי) הן עדיין יהיו אצל הפסיכולוג. והבאתי את זה כאן היום מהסיבה הפשוטה שהיום חייהן של 5 בנות נהרסו ואף אחד לא הרים קול. אז אני כאן צועקת בשמן - חלאס!!!!!!!!!!!! די להפקרות המינית הזו. גוף האישה הוא לא צעצוע בידייו של כל אחד שעובר לייד ומתחשק לו. זה ניראה כאילו כל אחד שבא לו מרגיש חופשי לעשות מה שבא לו. ודרך אגב יש גם אונס ילדים לא רק ילדות - דבריי הולכים לשני הכיוונים. אונס הוא אונס הוא אונס!!!! והגיע הזמן להגיד די.

למעלה