חבר`ה, יש לי וידוי

moran.l

New member
חבר`ה, יש לי וידוי

והאמת, אבל באמת, אין מי שאני רוצה לשתף יותר מכם... איך אמרה מקסימה אחת פה - השמש זורחת עלי בזמן האחרון. השמש הזו ממלאת את כל כולי. אני עוסקת רק בה, או יותר נכון, בו. כן, כן, חברים - אני מאושרת!!!! נכנס חדש לחיי, נחמד מאוד, מדהים בעומקו, שקט אך רועש כשצריך, חכם המעמיד פני מטומטם, רציני ומקסים, רומנטי - בקיצור - וווווואאאאאאאאאאאאוווווווווווווווו והוא יודע את כל אשר עברתי, והוא הולך איתי צעד צעד. מטמיע בי את ההחלטה הנחושה שאני יכולה, ואני כן יכולה, אחרת. לא כואב, לא כופה (ומי שוותיק פה בפורום, יודע במה דברים אמורים...) הזמן בידיו. לא מלחיץ, לא דורש, רק איתי. באמת איתי. ולפני השינה, במיטה - אני מחייכת. ובאוטובוס, בדרך לעוד יום באוניברסיטה - אני מחייכת. וכשמעבירה כרטיס בעבודה - אני מחייכת. אני פשוט, פשוט, משהו שכבר הרבה זמן לא הייתי - מ א ו ש ר ת. ורציתי לשתף את היקרים לי מכל, אלו שתמכו בי כשהייתי באבדון. אותכם. אוהבת מכל הלב חיבוק גדול גדול מורן

Mrs.Dvash

New member
אהההההההההההההההההההה

אין דבר יותר משמח מלצאת מהמשרד, ללכת לכיוון התחנה, לחכות שנה לאוטובוס, לעמוד כל הדרך עם מלא אנשים, להאבק עם העדשות שמתייבשות כל הזמן בעיניים, לחכות לטרמפ ורק לרצות כבר להגיע הביתה למקלחת למיטה לשקט... ואין דבר יותר משמח מלעשות את כל הפעולות הבנאליות והשגרתיות האלו עם שמחה אמיתית בלב וחיוך מרוח על השפתיים על כך שטוב לך. לא מכירה אותך הרבה זמן אבל השמחה שלך, האושר האהבה גורמות לי לרצות לתת לך חיבוק ענקיייייייייי. אני באמת ובתמים שמחה בשבילך - כ``כ. שיישאר לך ככה תמיד!

moran.l

New member
יא מתוקה!!!!!!!!!

תודה רבה רבה המון המון נשיקות אוהבת!!!! ומאחלת גם לך ימים של שמש... מורן

Re_em

New member
האושר הגדול בחיים ומעיין החיים הוא

להתעורר כל בוקר בחיוך מלא אהבה,ושכך יהיה כל חייך . אמן !!!

אהובה.א

New member
היי למורן המאושרת

אני כל כך שמחה בשמחתך מבינה את ליבך המלא בכייף מרגישה את העומק של האושר הטמון בנשמתך חשה את העוצמה של האהבה שבלב הלוואי ואושר זה יימשך כל עוד נשמה באפך קבלי אושר זה וטפחי אותו העצימי אותו עד בלי גבול שמרי עליו מכל ``צרה`` שלא תהיה והכי חשוב המשיכי לאהוב ולהיות נאהבת כי זה הדבר הכי כייף בעולם להיות נאהב ואוהב נותן לנו כוח לתפקד מבריא את החולה ביותר מרנין את הלב וממלא אותו בטוב בלבד גורם לנו לקבל את הרע ולעשותו טוב בלבד בהצלחה עם האהבה החדשה המשיכי כך אהובה

moran.l

New member
אהובה המקסימה

ברכתך מילאה אותי עד גדות. באמת. וואו. ולחשוב שאני כל פעם מגיעה לשיאים חדשים של אושר.... אוהבת מורן

leonori

New member
חיבוק

חיבוק

מורן כל מקום הוא מקום נכון וטוב ל - בשעה שהלב פתוח. באמת טוב לי מה ששמעתי איתך L

tairon

New member
אמרתי לך ...שזה יגיע ..!!!

קודם כל אני מאושר שהגעת לנחלה ..ולירושה.. את בדרך הטובה אני מאחל שתדעי רק אושר וכייף כי מגיע לך לטעום קצת מהדברים הטובים

moran.l

New member
ייייאאאאאא

תודה! איך אמרת? פויה עצב. פיכסה אכזבה... מאחלת גם לך המוני טעימות אוהבת מאוד

למעלה