חבר`ה יקרים שלי!

חבר`ה יקרים שלי!

היה לי עכשיו מבחן קשה ומתיש שאי אפשר לתאר בביולוגיה ואני מה זה מדופרסת!!! תשלחו לי מילת עידוד זה ישמח אותי נורא! אוהבת נועה.

חחחח...בדיוק נכנסתי כששלחת..

אני לא הכי מבינה אותך..:)..אני בכיתה ט' ואין לי עדיין מבחנים עד כדי כך קשיםם...אבל בכל זאת ישש.. איך הלכת לך??

א י י ז ק

New member
אני שונא ביולוגיה! תתעודדי! P:

יש לי מחר מבחן במתמטיקה שאני חייב לקבל בו ציון טוב כי עד עכשיו הציונים לא משו ויש השנה בגרות ארורה

Bassיסט

New member
נולי מתוקה!!!

חפיף זה יעבור!!! כמו כל מבחן! אני סיימתי 5 יח"ל ביולוגיה וזה שטויות המבחנים האלה!!! תלמדי חזק חזק פעם הבאה (מומלץ עם חברים כי אז זוכרים יותר -אם באמת לומדים) ותצליחי! מבחן אחד זה כלום! אני מאמין בך וגם את צריכה להאמין בעצמך אז תני חיוך תיצעקי בחדר "אני תותחית" שכל התמונות\פוסטרים\ חלונות\וילונות יפלו מהקיר ותחייכי כמו ענקית!!!

יו! איזה מלך אתה!

דרך האינטרנט לא רואים אבל תאמין לי שאני מחייכת וממש שימחת אותי תודה עשר!!!

יו! איזה מלך אתה!

יו! איזה מלך אתה!

papal

New member
יו נועלה!! יהיה בסדר

מבחנים זה לא הכל בחיים, וגם אם כן אזה מה? צאי החוצה מהכיתה- תסתכלי למזג האויר הפנטסטי שיש בחוץ לשמיןם הנקיים מעננים והכחולים לאויר החמים תקשיביב לטבע (שזה הביולוגיה האמיתית9 תרגעי תנשמי עמוק עמוק את כל האוויר הטוב הזה. תחשבי על החברים על מה שכיך מה שטוב ואז תראי אילך שיוצא לך חיוך קטנטן שהולך ומתרחב אז היה מבחן נו אז מה? תמיד יש הזדמנות שניה בחים תמיד מה גם, שמבחן קטן לא חורת גורלות , בטח ובטח לא ביולוגיה יהיה בסדר נועלה תשמרי על החיוך ואל תתבעסי

תודה טל!

ותודה לכולכם! אתם חבר`ה נפלאים!!! ממש עודדתם אותי ואני תמיד אמרתי שאתם כמו משפחה בשבילי! תודה עשר! מכל הלב נועה.

כתמונית

New member
בובי יהיה בסדר!

זה רק מבחנים! והם נגמרים בסף! (21 במרץ ונאמר אמן!) חוץ מזה שזה כ"כ לא הכל בחיים!!!! הכי חשוב לדעת להנות מכל דבר (כן כן... גם ממבחן בביולוגיה...)

למעלה