חבר`ה אני חדש פה...

חבר`ה אני חדש פה...

אגב אני נגד התנתקות אני נגד חסימת כבשים ואני ההיתי בכפר מימון ואני יהיה גם בשדרות ואני בעז"ה יגיע גם לגוש!! תזכרו מה מה אמרתי-לא יהיה פינוי!

מיטלוש8

New member
../images/Emo45.gif

למרות שהיום אני כבר לא יודעת מה לחשוב...

TheOrion

New member
*נותן לו לנשום*

ועכשיו, אחרי שנשמת. האם אתה טוען שתהיה פורע חוק?
. איך אני?

לא אני דווקא לא כ-ז-ה קיצוני...

ואם כבר מדברים על פורעי חוק סתכל על משפחת שרון(אריק,מזוז,עומרי)...

TheOrion

New member
אבל מה הקשר

של החיים הפרטיים של משפחת שרון להליך הציבורי, ההתנתקות?

קשור!

דבר אחד ממה ששרון עשה בקשר להתנתקות הוא לא חוקי! יש עליו תיק פלילי של שחיתויות אז הוא מחלק סוכריות לשמאל וככה עוזבים אותו! הוא ד-י-ק-ט-ט-ו-ר!

כינוי1982

New member
איך השמאל קשור לזה?

מי שסגר את התיק שלו הוא היועמ"ש, לא שמעון פרס.

TheOrion

New member
נמנמ

כל מה שעשה בקשר להתנתקות הוא חוקי לחלוטין. הראה לי פעולה אחת של שרון הקשורה להתנתקות והיא בלתי חוקית.

The Bugi

New member
ועוד איך יש קשר!

אני ממליץ לך לצפות בתחקיר שעשו העיתונאים רביב דרוקר ועפר שלח שבעקבותיו פירסמו את הספר "בומרנג" שמתעד את תהליך קבלת ההחלטות של אריאל שרון בנוגע לתוכנית ההתנתקות. את הממצאים בספר הם הציגו בתוכנית "משעל חם". רוצה עוד? סיריל קרן שכבר שמענו את שמו אינספור פעמים בפרשות השחיתות של משפחת שרון, מה גם שהוא מקורב מאוד אל ראש הממשלה, מתכנן להקים קזינו באלי סיני מיד לאחר ההתנתקות. מסתבר שהון ושילטון אכן הולכים יחד. והנה, ח"כית מהשמאל מוכנה להגיד את הדברים שכולם בליכוד מפחדים לומר: "כשאמנון אברמוביץ' אומר בשידור חי לשמור עליו כאילו היה אתרוג, הוא אומר בגלוי את הדברים. סיפור השחיתות של שרון הושתק בגלל ההתנתקות, והוא יפרוץ לאחר מכן"

ערב רב

New member
אם אתה רוצה להגיע לגוש, אל תלך

לשדרות, או שתקבל שוב משהו בנוסח "הקפות בכפר-מימון".

ערב רב

New member
מלבב נפש ממש, אני בטוח שקורבנות

הגירוש - הגברים, נשים, זקנים וטף שייעקרו באלימות מבתיהם בעוד שלושה שבועות ישירו שירי הלל לכוחות הגירוש ויצפו שגם אנחנו נעשה כן, בתור "מאבק ללא פשרות".

למעלה