חבר המושבעים

אביב321

New member
חבר המושבעים

מישהו יודע בסוף האם חבר המושבעים הוא זה שקובע מי ינצח בסוף? כי אם כן, לדן אין סיכוי....

JoNy Boi

New member
לדן ~יש~ סיכוי.

מושיק ליפץ אומנם לא יסכים אבל יש כאלה שיבינו שהוא ראוי. ... גאד, על מי אנחנו עובדים? 0_0 זה לא ברור שנועם מנצח?? =/

roaic

New member
אני רוצה להבין!! אין משימות בגמר?????????????

הרי אחד המקומות שנבדקו היה קיסריה....ובסוף החליטו על יד אליהו....כי גם הזויות צילום יותר נוחות ומקיפות יותר....כך הבנתי מהעיתון. אז אני רוצה לדעת אם מדובר אך ורק מעין אירוע של אירוח כזה??? שיוחלט בסוף מי זוכה??????? או שיהיו משימות כמו שהיה בגמר של "רצים לדירה" וכל זה?? אני ממש לא מבין--אם לא כך הדבר,אז מה מתלהבים מהגמר???????????????????????????????????????????

N o a m V

New member
כמה סימני שאלה

לפי מה שידוע לי אין בכלל משימות בגמר, פשוט מציגים את השלושה שנישארו והמושבעים מצביעים למי מגיע הפרס . כמובן שזה יכלול קשקשת של לפחות שעתיים עם קטעים מהתוכנית,ראיונות והרבה מאוד פרסומות.

roaic

New member
נו..אז מה מעניין בזה לעזאזל??????????????????

חשבתי שיהיו משימות............בלגנים.................מתח.....הרפתקאות בשידור חי וכו'....כמו שהיה ברצים לדירה למשל..... או כמו שיש בכל גמר ראוי.......כמו כוכב נולד למשל שמגיעים 3 פיינליסטים. אני ממש לא מבין מה מעניין בעובדה ש 3 הגיעו לגמר....ועכשיו חבר המושבעים נותן את הפרס למישהו..בלי שום משימה וכו'. בקיצור0----זה ברור לכולם שאם זה המצב,ואין שום משימות...אז אין מצב שדן יזכה....כי הוא פגע בכל אחד שקיים בחבר המושבעים!! נועם הוא הזוכה--וזה כזה שקוףףףףףףףףףףףףףףףףף מי שלא מצליח לקלוט את זה...אז הוא באמת חתיכת אהבל.

אז ככה- עד כמה שידוע לי הפרק מתחיל

מהאי שם מראים משימות שלהם וכו`, ואז שהם עולים למועצת השבט, התיפאורה נראית כאילו זה באי , אך למעשה זה פה בארץ . כמובן שלא יראו ישר את הקהל, הם רוצים שבהתחלה תחשבו שזה עדיין צילומים מהאי , ואז הם יחשפו את הקהל כך שתיראו פתאום שזה בארץ, ומועצת השבט זאת תפאורה מועתקת מהאי. משם אם ערוץ 10 לא יקלקל גם את זה, אמורים המושבעים לבחור מנצח (בעיקרון הם היו אמורים לבחור באי , לכן אמור להיות מעבר ממועצת השבט באי , למועצת השבט הארץ) ההצבעה של המושבעים הייתה אמורה להיות באי , ואז קריאת התוצאות פה.

נצל"ש לגבי נועם

אם נועם לוקח את הגמר ואת המליון זה פשוט לא הישרדות!!!!! אלא משחק מכור ומטופש. נכון שגם לדן היו עזרות פה ושם מההפקה כי מה לעשות שחברי סבאנה היו "משעממים" "מעצבנים" ושחצנים" ומי שחושב שהם "טובים" וראויים" שיזכרו איך הם תקעו סכין למולי בגב ואיך הם קיבלו את נועם כשהוא עבר לצד שלהם בשיא הגועליות..ואיך העיפו אותו בלי לחשוב פעמיים בגלל שהוא "חזק" וראוי...וגם איך ש"ורה" הראויה הראשית דיברה על מאיה שהיא שמנה וכ'ו..אז שלא יעבדו עליכם הם פשוןט היו משעממים ונאכסים! ולכן אולי ההפקה עזרה לדן לא שאני בעד אבל זה מה שקרה! אבל מה הקשר שנועם יקח את הגמר בהליכה??? 3 ימים הוא נח לו כמו מלך באי שלו בלי סכסוכים בלי עבודה בלי 3 התמודויות (משימת הפרס.חסינות.והכח הכפול.) ופעם אחת הוא היה צריך "להתאמץ" ולנצח חלשים ממנו כיוון ש--------כל--------- ההתמודדויות היו מותאמות לו ולא לאף אחד אחר חוץ מלמושיק שהוא בא לאי המתים בשיא התסכול על עצם הדחתו מהמשחק...ולכן הוא בחיים לא יתן לדן את המליון כי בכל כתבה שיש עליו רואים כמה שהבן אדם הזה לא סובל את הצלחתו של דן..... והוא לא מבין שבהישרדות אין חברים!!!ומי שרוצה להגיע לסוף "חייב" לשחק או מלוכלך או להיצמד למלכלך(נעמה.משה .ויעל..) בקיצור מי שכותב שנועם הוא "מלך" ןמתוק "ואדיר" ובלתי מנוצח =אתם כנראה יותר מידי מתלהבים מהיופי(כמוני) ולא מעצם החוסר הגיון שבן אדם שלא היה מעורב בכל ההחלטות של מי להדיח ואת מי לקחת איתו אם היה זוכה במשימות פרס בקיצור אדם שנשאר "נקי" והוגן וראוי ובלה בלה בלה ורק בזכות זה שניצח פעם בשלושה ימים יקבל את המליון בקיצור אם זה יקרה - זה לא ראוי . לא הוגן. וזה בעיקר----- לא הישרדות!!!!!!
וחבל.. כמי שחובבת את הסידרה האמריקאית אני הכי אשמח אם אחד הזוכים יהיו מרינה דן או נעמה כי שלושתם באמת שיחקו את המשחק.התלכלכו. התאמצו. רבו. ואפילו קצת הכפישו את שמם ולכן מגיע להם לנצח!
! תנו למי ששיחק לנצח!!!!!
תודה ויום טוב וסליחה על החפירה הקשה על הבוקר חח

switzland

New member
תורכם לבכות עכשיו ובצדק.

מה הקשר שבאמריקה ככה ובאמריקה אחרת? אנחנו בישראל וכנראה שהקהל הישראלי בחר משהו אחר ממה שבחרו באמריקה (הקהל הכוונה). כאן בארץ אנשים לא רוצים שדן (שהגיע עד הנה בעזרת ההפקה), נעמה (בכיינית ולוזרית יותר ממשה) או מרינה יזכו בהישרדות דווקא בגלל כל מה שאמרת. מה לעשות? זאת הבחירה החופשית של קהל התכנית שהזדהו מלחתחילה עם החזקים (סבאנה), אחרי זה עם כל מה שנגד ההפקה וכרגע מרגיש שהוא מיוצג שם בחבר המושבעים והדבר האחרון שרוצים זה לתת את הפרס לשלישיה הזו. שי באמת משהו במה שאת אומרת לגבי המחשק של נעם אבל הם בוחרים בו כברירת מחדל. אם אני הייתי בחבר המושבעים הייתי בוחר בו ורק כדי לא להצביע לדן, נעמה או מרינה. תורכם לבכות עכשיו, אנחנו (סבאנה) בכינו מספיק בחודשיים האחרונים ואני חייב להודות שדי נהנה מכל הבכי הזה .... ******* אל תדברו איתי על פייר או לא פייר עכשיו אם לא דיברתם ככה במשך כל התכנית! ***********

תראי גם אני הייתי שמחה שחלק מחברי סבאנה

היו נשארים והיה הרבה יותר מתח עכשיו אני חושבת שליה בהחלט ראויה להיות השורדת האחרונה וגם את מולי מאד אהבתי למרות שהוא עשה יותר מידי פוזות של דוגמן מול המצלמות וטינה גם הייתה מדהימה וכבר כתבתי שגם לי חרה שההפקה התערבה לטובה דן אבל זה מה שקורה מידי פעם גם בתוכנית האמריקאית ..גם שם הם לפעמים מעצבנים מאד עם הטוייסטים לדוגמא מי שראה עונה 15 פרק 5 אני בטוחה שחש כמוני תסכול ועצב על מה שקרה שם.. אבל בהעיה הגדולה שלי היא עם הבחירה של נועם לזכיה במליון הוא לא שיחק בהישרדות חברותית. תחרותית. שוויונית. הוגנת. ראויה. הוא פשוט קיבל משימות תפורות לפי מידותיו ולא התלכלך בכלל ולכן עם כל אהבתי אליו הוא לא ראוי להיות המנצח!!! ומה שכתבתי על מרינה נעמה ודן שראויים הייתי גם אומרת אילו ורה ליה או עידן היו במקומם נועם לא צריך לזכות במליון נקודה! לא מגיע לו!!

roaic

New member
נו באמת..מה זה מעניין קריאת התוצאות??????????

אם אין שום אקשן....שום משימות......שום מתח................אז מה הביג דיל ?? ועוד ערוץ 10 עושה את זה בשני חלקים??? תגידו..ירדנו מהפסים?? זה בדיוק כמו שצביקה הדר יזמין את כולם לניצנים ואחרי כמה ראיונות עם נינט,שירי וגבסו.....היה אומר "והזוכה היא "נינט"! איפה השירים?? הביצועים?? המתח שנפרש על כל הערב....... אתם ממש השתגעתם.

NP16

New member
לא מחלקים את זה לשני חלקים.

גמר חלק א' לפי מה שהבנתי זה ההדחה של נעם/נעמה/מרינה/דן.. בקיצור הבחירה של המושבעים מי עולה לגמר. אבל אולי לא,כי באמת תהיתי איך חודש שלם על..משימת חסינות?

l סיו l

New member
לפי הכתבה שפירסמו אין משימות.

חבר המושבעים כנראה הוא הבסיס של הגמר,קובעים מי מנצח ויאאלה ביי. חבל,זה יכל להיות נחמד עם משימות וזה,והיה סיכוי גם לאלה שהשופטים לא ממש מתים עליהם. בכל מקרה,אני אהיה בגמר הזה,בקהל
!

למעלה